Jaz sem bila enkrat na kanaliziranju. Šla sem iz radovednosi, nisem pričakovala odgovorov na vprašanja, ker jih nisem imela in mi je dovolj, da ko zaprosim za odgovor, se mi ta v nekem obdobju prikaže tako ali drugače.
Tam sem bila kot skeptik, opazovala sem, da bi videla, če gre za igro.
Lahko bi šlo, a moj notranji občutek mi je pravil, da ne gre za igro z namenom koga zavajati ali se s kom ali s čim okoriščati. Zbrana je bila manjša skupinica, ljudje so na listič zapisali vprašanja, ki jih je prevajalka prevedla, kanaliziranje je potekalo v angleščini. Zanimivo je bilo, da je medij spremenil glas, govoril z bistveno višjim tonom, drugo barvo glasu in z azijskim naglasom. : ) Obraz se je nekako spremenil. Prepričana sem, da so odgovori spraševalcem pomagali in jih usmerjali k reševanju težav še iz drugih zornih kotov, so pa bili nekateri odgovori tudi metaforično bogatejši in so dopuščali različne interpretacije. Smisel te seanse? Zame ta, da sem doživela zanimivo izkušnjo, za preostale pa težko sodim. Če ne druga, so jim odgovori lahko dali misliti in že to je dovolj.
:rose: