1

Tema: Zaprto srce

Najprej vsem lep pozdrav.

Prejšni modul Ustvarjalne akademije sem spet dobil informacijo, da imam zaprto srce, ni prvič. V življenju sem dal marsikaj skozi, začelo se je že  ob rojstvu, nadaljevalo kasneje pri 7 letih, pa tudi naprej sem doživel različne travme. Vem, da sem zaradi vsega tega zaprl srce, da ne bi bil spet prizadet, verjetno sem tudi to zaprtost prinesel iz prejšnega življenja.
Od kar sem na tej drugi poti, so se mi razkrili drugačni pogledi in vse to bolje razumem in tudi sprejemam. Na Ustvarjalni je šlo marsikaj ven, pa tudi doma nekaj.
Moje vprašanje tukaj je, kako odpreti srce? Sem že prebral nekaj stvari, slišal tudi na to temo. Moje mišljenje o odpiranju srca:
- Sprejemanje vsega, sebe, dogodkov
- Ljubezen do sebe(na to nikdar prej nisem pomislil)
- Predaja
Sem na pravi poti ali  še kaj manjka? Če imate kakšen nasvet, mnenje, izkušnje, vesel bom vsakega odgovora.

LP Boštjan

PS - Administrator, če zadeva ne sodi sem, naj se jo prestavi.

Re: Zaprto srce

BoštjanN je napisal/a:

Prejšni modul Ustvarjalne akademije sem spet dobil informacijo, da imam zaprto srce, ni prvič. V življenju sem dal marsikaj skozi, začelo se je že  ob rojstvu, nadaljevalo kasneje pri 7 letih, pa tudi naprej sem doživel različne travme. Vem, da sem zaradi vsega tega zaprl srce, da ne bi bil spet prizadet, verjetno sem tudi to zaprtost prinesel iz prejšnega življenja.
Od kar sem na tej drugi poti, so se mi razkrili drugačni pogledi in vse to bolje razumem in tudi sprejemam. Na Ustvarjalni je šlo marsikaj ven, pa tudi doma nekaj.

Pozdravljen Boštjan,
kot že sam omenjaš se večinoma situacij že zavedaš, kdaj in zakaj si se zaprl za ljubezen.

BoštjanN je napisal/a:

Moje vprašanje tukaj je, kako odpreti srce? Sem že prebral nekaj stvari, slišal tudi na to temo. Moje mišljenje o odpiranju srca:
- Sprejemanje vsega, sebe, dogodkov
- Ljubezen do sebe(na to nikdar prej nisem pomislil)
- Predaja
Sem na pravi poti ali  še kaj manjka? Če imate kakšen nasvet, mnenje, izkušnje, vesel bom vsakega odgovora.

Do sedaj si že naredil veliko, počasi naprej postopoma. Tudi za zadnji modul bomo imeli eno vajo za sproščanje srca bridkosti, kot je to naredila Vianna Stibal (Theta healing), ko je imela težavo s popuščanjem srca in se je uspešno pozdravila. 
Srce lahko nosi, določene spomine iz preteklosti in preteklih življenj in ti spomini in doživetja lahko sedaj tudi fizično vplivajo na srce.

P.S. da je popolnoma zaprto srce več nebi bili tukaj, temveč je preveč nesnage na njemu in je toliko zaprto, da nebi občutili še dodatne bolečine … in to je potrebno sčistiti postopoma, tako kot je najbolje za posameznika.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788