1

Tema: Znaki - kaj pomeni

Zdravo, meni se pa že nekaj časa dogaja, da se mi pogosto pojavljajo znaki v obliki srčkov. Naj bo to smet na tleh, kapljica vode, las ki pade na tla, usedlina kave na dnu skodelice, vodni kamen na pipi, kamenček , itd. .. skoraj vse se "postavi" v obliko srčkov. Na začetku je bilo kjut, zdaj ko vidim izris srčka, si mislim, pa ne že spet. Kaj naj bi ti znaki predstavljali?

Re: Znaki - kaj pomeni

tally je napisal/a:

Zdravo, meni se pa že nekaj časa dogaja, da se mi pogosto pojavljajo znaki v obliki srčkov. Naj bo to smet na tleh, kapljica vode, las ki pade na tla, usedlina kave na dnu skodelice, vodni kamen na pipi, kamenček , itd. .. skoraj vse se "postavi" v obliko srčkov. Na začetku je bilo kjut, zdaj ko vidim izris srčka, si mislim, pa ne že spet. Kaj naj bi ti znaki predstavljali?

Pozdravljena tally,

Kaj pomenijo srčki zate?

Ali ti pomenijo ljubezen, zaljubljenost, sprejemanje, lepoto … - važno je da ti spoznaš kaj to tebi pomeni, kaj ti se v danem trenutku sporoča. Mogoče da se odpreš za ljubezen do sebe ali drugih ali da komu odpustiš, sprejmeš … V tistem trenutku se vprašaj, kakšno je to sporočilo zame – vprašaš pa na tak način, da boš dobila odgovor, da bo tebi jasen.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788