1

Tema: Hrbtenica

Pozdravljeni, prosila bi za nasvet. Opazam da nisem edina v tej situaciji, vse bolj pogosto, posebej zenske, imamo tezave z hrbtenico. Ta mesec je to pri meni kar ekstremno, imam bolecine v zgornjem delu hrbtenice, par dni nazaj me je pa se isijas ulovil, temu vsemu so se pridruzile tezave z avtom in ocetom. Prosim za vpogled moje trenutne situacija, na cem moram delati, pa mogoce tudi na splosno kaksen komentar na temo hrbtenice, z cem je vecinoma povezana tema hrbtenice in vratu. Vnaprej hvala.

Re: Hrbtenica

vrtnica je napisal/a:

Pozdravljeni, prosila bi za nasvet. Opazam da nisem edina v tej situaciji, vse bolj pogosto, posebej zenske, imamo tezave z hrbtenico. Ta mesec je to pri meni kar ekstremno, imam bolecine v zgornjem delu hrbtenice, par dni nazaj me je pa se isijas ulovil, temu vsemu so se pridruzile tezave z avtom in ocetom. Prosim za vpogled moje trenutne situacija, na cem moram delati, pa mogoce tudi na splosno kaksen komentar na temo hrbtenice, z cem je vecinoma povezana tema hrbtenice in vratu. Vnaprej hvala.

Pozdravljena Vrtnica,
pri tebi se zasledi, da nimaš časa, da se popolnoma posvetiš sebi.
Hrbtenica je vezana večinoma na kakšno breme nosimo s sabo, kakšen »ruksak« nosimo s sabo. Zamere, konflikti, užaljenost, nemoč, obtoževanje … več je tega bremena in če nimamo predelano nas lahko boli. Hrbtenica in kosti so znak, kako se nosimo v življenju z izzivi ali smo stabilni ali so moteče stvari(situacije, ljudi …)
Pri sebi poglej, kaj se ti dogaja v življenju, kje ne (z)moreš sprejet ali spremeniti situacij ali dogodkov, kašno breme si si naložila in zakaj?
Glede, da imaš bolečine v zgornjem delu hrbtenice, če je to v višini srca – lahko pomeni, da primanjkuje ljubezni.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788