1

Tema: Vzrok napadov pri psu?

Če izhajam iz trditve, da naključij ni, imam naslednje vprašanje.

V naši družini smo imeli željo po pasjem družinskem članu. Željo smo seveda uresničili, a že po 3 dneh je Oli dobil močno virozo, zaradi katere smo ga skoraj izgubili. Na srečo se je izlizal in opomogel, vendar so se začeli pojavljati manjši napadi, ki so se sprevrgli v močne napade (impulze – krčenje mišic z razmahi 5-8 sekund in trajajo tudi do 15 min). Seveda iščemo vse rešitve, od veterinarjev, homeopatije, bioenergetikov itd, samo da ga pozdravimo. Za vzrok na fizični ravni sumim obvezno cepljenje...

Me pa tudi zanima na višjih ravneh razlog (vzrok) za njegovo bolezen - napade. In kakšno vlogo imamo mi kot družina, kaj moremo mi ozavestiti in spremeniti, da se mu bo njegovo stanje izboljšalo.

Hvala za odgovor,
Aleš

Re: Vzrok napadov pri psu?

Pozdravljen Aleš,

A ste že najdli rešitev?

Zelo malo informacij se dobi iz vašega polja- edino kar jaz zaznam je neučinkovitost. A se obsojate radi neučinkovitosti ali kaj podobnega poglej, če je kaj na temu.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Hvala za odgovor.

Predviden vzrok naj bi bil zastrupljeno telo zaradi parazitov in cepljenja. Tako, da zdaj delamo na razstrupljanju organizma s Sibirsko fitomedicino. Upam, da se bodo napadi kmalu končali.

Ali mu lahko na kakšen drugačen način pomagam z Reikem?

Neučinkovitost - sklepam, da izhaja iz tega, da se lotim preveč stvari naenkrat in nato marsikatere ne končam.

Kako to, da se tako malo informacij dobi iz mojega polja?

Ales je napisal/a:

Hvala za odgovor.

Predviden vzrok naj bi bil zastrupljeno telo zaradi parazitov in cepljenja. Tako, da zdaj delamo na razstrupljanju organizma s Sibirsko fitomedicino. Upam, da se bodo napadi kmalu končali.

Ali mu lahko na kakšen drugačen način pomagam z Reikem?

Odpri se Reikiju, tako kot je najbolje za njega - pa brez razmišljanja, kaj vse bi se rabilo narediti ali spremniti.
Pred naslednjim cepljenjem, pa transformiraj cepivo, da se stranski učinki nevtralizirajo ali vsaj omilijo.

Ales je napisal/a:

Neučinkovitost - sklepam, da izhaja iz tega, da se lotim preveč stvari naenkrat in nato marsikatere ne končam.

Kako to, da se tako malo informacij dobi iz mojega polja?

Odloči se da končaš to kar začneš - oziroma napiši cilje, ki jih želiš doseči in se tega drži.

Včasih je ena informacija, včasih pa več, je čisto odvisno od situacije in pa tega kar lahko jaz zaznam, kar rabiš sam ugotoviti in podobnih reči. Ni nič narobe če je malo informacij.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788