1

Tema: "Moj znak ljubezni je, da ostajam s tabo?"

Pred kratkim mi je prijatelj v pogovoru zaupal, da je darilo moškega ženski in njegov znak ljubezni, da ostaja v zvezi poleg nje.

Torej, dodatna razlaga je bila v tem smislu, da so moški naravno narejeni za osemenjevanje čim večih žensk in da je ostajanje poleg ene njihov velik znak in darilo ljubezni.

SE pravi moškemu se za naklonjenost drage, ko jo enkrat osvoji, ni potrebno več truditi. NIč več rožic, povabil na večerje, romantičnih izletov v dvoje ... nič več drobnih znakov pozornosti in presenečenj ...  ne, ne, na to lahko ženska pozabi ... Ko moški enkrat osvoji svojo drago, je po teoriji prijatelja prisotnost sama po sebi popolnoma dovolj, da ohranja svežino in ljubezen v zvezi.

Pri tem prijatelj (in verjetno tudi dosti podobno mislečih moških glav) ni pomislil, da smo morebiti tudi ženske naravno narejene tako, da rodimo potomce čim večim različnim moškim (da recimo zagotovimo nadaljevanje gensko čim močnejšega roda) in da ja prav tako naš znak in veliko darilo ljubezni, da ostajamo v zvezi.  smile

Drage ženske in tudi prosim dragi moški, kaj si vi mislite o tej izjavi?

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: "Moj znak ljubezni je, da ostajam s tabo?"

Urška je napisal/a:

Drage ženske in tudi prosim dragi moški, kaj si vi mislite o tej izjavi?

Jaz najprej mislim, da ta prijatelj še nima 35 let. lol Se mi zdi, da takrat tudi večina moških spozna in si prizna, da si želi poglobljene bližine sočloveka, ki pomeni ljubečnost, zaupanje, sprejemanje, varnost, odkritost, vključno s stastjo in spolnostjo in še čim. Vsega tega tega s priložnostnim osemenjevanjem pač ni moč dobiti. Se mi zdi, da se v nekoga zaljubiš ali pa se ne zaljubiš (tuki ni veliko debate), če se iz te zaljubljenjosti razvije partnerski odnos, pa so pozornosti, nežnosti, včasih tudi trud, nuja, če želiš, da je kvaliteten.   

Podobno je pri ženskah, čeprav se mi zdi, da pridejo do gornjega spoznanja vsaj kakih 10 let prej kot moški. Ne vem, zakaj je tako, verjetno pa imajo precejšnjo vlogo družbeni stereotipi v podobnem smislu, kot si ga že navedla: v smislu pravi virilen samec položi čim več žensk, monogamija ni za moške in podobne bučke. Hihi big_smile In seveda tudi takšni: promiskuitetna ženska je kaj hitro označena za k***.

35let?Ja,midva z ženo jih imava 35 let.Dopolnjenih ta mesec.Skupnih namreč,v zakonu.Jaaa,počasi gre proti pojmu "dolg"zakon.Kaj mene drži v zvezi?Pravzaprav do tega trenutka niti nisem razmišljal.Ljubezen,radost,simpatija,komoditeta,varnost,lenobnost,....?,kdo bi vedel.Verjetno vsega po malem. :rose: so še vedno,zapleševa še vedno tudi v kuhinji če je prava muzika,srehajava se po dnevu in v mraku,sva tudi v bazenu skupaj-blizu,po nakupih,skupaj postoriva kar je treba,finance skupne od prvega dne,...Očitno si imava še kaj dajat.Sem se pa večkrat zalotil,da sem se spraševal s čim sem si to prislužil,ob tem ko gledam nekatere druge okoli sebe.
Za človeka pravijo,da mu je Zemlja zaupana v upravljanje,torej je energijsko na višji stopnji kot živali in rastline in naj se tudi v med sebojnih odnosih ravna temu primerno.Če pa kdo misli da mora svoje seme sejati kjer ga lahko,ali ga sprejema od kogarkoli,zanj velja:"ko voli,nek izvoli".
To je moj pogled-način življenja.Sicer pa čudovito zadet naslov teme:"Moj znak ljubezni je ,da ostajam s tabo?"Večno vprašanje z nešteto razmišljanji-komentarji.Čestitke za idejo. :rose:

francik je napisal/a:

Ja,midva z ženo jih imava 35 let.Dopolnjenih ta mesec.Skupnih namreč,v zakonu

Čestitam :prst:  :prst:  :prst:
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Zoran je napisal/a:
francik je napisal/a:

Ja,midva z ženo jih imava 35 let.Dopolnjenih ta mesec.Skupnih namreč,v zakonu

Čestitam :prst:  :prst:  :prst:
smile

Se pridružujem čestitkam! smile  :prst:  :rose:

Hvala vsem za čestitke.Življenje teče in evo 35let.Vsem želim da greste zamenoj;saj ni hudega.
Se je pa vseeno v tem času včasih-resda poredko-zgodilo,da beseda ni bila-bomo rekli-pravilno razumljena ali pa je bila preslišana.Ampak tudi to je del življenja in ni mi žal teh let.In s pomočjo tega foruma,sodelujočih na njem in vzporednih dogodkov-tečajev, vem da se bo "zadeva" še nadgrajevala.

francik je napisal/a:

35let?Ja,midva z ženo jih imava 35 let.Dopolnjenih ta mesec.Skupnih namreč,v zakonu.Jaaa,počasi gre proti pojmu "dolg"zakon.Kaj mene drži v zvezi?Pravzaprav do tega trenutka niti nisem razmišljal.Ljubezen,radost,simpatija,komoditeta,varnost,lenobnost,....?,kdo bi vedel.Verjetno vsega po malem. :rose: so še vedno,zapleševa še vedno tudi v kuhinji če je prava muzika,srehajava se po dnevu in v mraku,sva tudi v bazenu skupaj-blizu,po nakupih,skupaj postoriva kar je treba,finance skupne od prvega dne,...Očitno si imava še kaj dajat.Sem se pa večkrat zalotil,da sem se spraševal s čim sem si to prislužil,ob tem ko gledam nekatere druge okoli sebe.
Za človeka pravijo,da mu je Zemlja zaupana v upravljanje,torej je energijsko na višji stopnji kot živali in rastline in naj se tudi v med sebojnih odnosih ravna temu primerno.Če pa kdo misli da mora svoje seme sejati kjer ga lahko,ali ga sprejema od kogarkoli,zanj velja:"ko voli,nek izvoli".
To je moj pogled-način življenja.Sicer pa čudovito zadet naslov teme:"Moj znak ljubezni je ,da ostajam s tabo?"Večno vprašanje z nešteto razmišljanji-komentarji.Čestitke za idejo. :rose:

Tudi jaz se pridružujem čestitkam  :rose:  :prst:
Bi pa takole dodala: najbrž je veliko vsega v tem, da vidva počneta veliko tega skupaj.
Pravijo da je v matematiki ljubezni nekako takole:
1+1= neskončno možnosti
2-1= 0

Jaz bi rekla, da tole drži  :prst: