Tema: Zobje
zanima me, ali obstaja kakšna alternativa tudi za naše zobke,
saj ne vem točno, ampak verjetno se bi dalo o raznih karmičnih vzrokih za bolezni zob tudi debatirati, torej zakaj pride do kariesa, vnetja,....
bi rekla, da ima teta Lojzka prav(Luis Hay), zobje predstavljajo neke naše odločitve, ampak že po defoltu imam vse poprek v ustih, pač zraslo mi je ogromno enih zob, pa so pulili, pa ravnali, sedaj pač je, kak je. Bolj je problematično, da imam vnetje živcev, enkrat tu, drugič tam, sem po 30 letih ugotovila, da nenormalno stiskam čeljusti med spanjem. tako močno, da se zobje sesuvajo.
kakopak pravkar prišla od zobozdravnika, zoba ni odprl, samo malo ga je ''sprostil'' ,me je pa naložil z antibiotiki, najmočnejšimi, sem čist u dilemi, ker nič od tega nisem jedla že sto let, pa tudi za hujše stvari, sam, kaj ko nisem dohter, nimam pojma kok je to potrebno, ali je bolj preventiva. Ko je tako težko kaj izstisniti iz njih, ne smejo povedat za kaj se gre, jaz pa svoje zobke poznam, pa se mi sami vnamejo in popravijo tudi.Kdaj. Ne vedno. trenutno me nič ne boli, verjetno vse, samo da nisem več na stolu.
no, vsaka beseda je dobrodošla, recept še vedno lahko grem dvignit,
pomoje bi lahko vsak zob natančno kaj pomenil, razmišljam kaj se že dolgo časa ne morem odločiti, pa da pol gojim odločitev vse do bolečine,...je terena veliko:(
hm,obisk zobozdravnika je definitivno bil med njimi, me je tako strah, da sem raje trpela, neumnica, sedaj sem redna stranka, pridna, moram pa pred obiskom meditirat, spit neki kratkega in še kaj, prav razčlovečim se tam na stolu
upam, da nisem spregledala če je že kaj napisano, o zobkih, neki malega je bilo na prejšnjem forumu, grem tudi brskat, mi je pa prijateljica ,ki živi v Turčiji povedala, da pri njih sploh ne vrtajo, ampak raztopijo nekak in da tudi v zobe polagajo zeliščne pripravke, škoda ker je bilo to par let nazaj in nimam lih stikov z njo, da bi preverila. pač všeč mi je ta del - brez vrtanja:)
:korenček: