arimster je napisal/a:Ugotovila sem da imam kar pogosto nočne more. Ni nekaj dramatičnega, samo ponavadi se zbudim ponoči in do jutra že pozabim, da sem imela take sanje. V zadnjem času pa sem na to postala pozorna, ker velikokrat prespi pri meni moj partner. Praktično vsakič mi pove, da me je slišal nekaj hropeti in stokati ponoči in me sprašuje kaj sem spet sanjala. Kdaj se sanj nato spomnim tudi sama, kdaj pa nič...
Arimster
Pri nočnih morah, dostikrat naša duša potuje na različna mesta v vesolju ali pa se povezuje z drugimi ravnmi. Nekatera mesta za nas niso prijetna, tako da se takrat lahko pojavljajo nočne more.
Največkrat pa so nočne more radi tega, ker so delčki duše izgubljeni zaradi travme, šoka, straha, ki smo ga nekoč doživeli in se naša duša veže na te spomine in na tisto linijo, ki so travme, šoki, strahovi in to ponovno doživlja. Ni mus, da doživlja tisti šok, ki smo ga mi doživeli, pač pa je na tej liniji kjer se nahajajo šoki in posledično to doživlja.
Enako kot v budnem svetu je tudi ko spimo, na kateri življenjski liniji se nahajamo to dobimo. Npr: če se nahajamo na liniji ljubezni - bomo deležni ljubezni, če smo na liniji jeze - smo deležni jeze, itd.
Če si v življenju doživela nekaj šokov, strahov, se bo vsakič ko doživiš novi strah, šok,.. še dodaten delček duše zaprl ali ostal na mestu strahu, šoka in ti bo primanjkoval v življenju.
Človek, ki nima vseh delčkov duše pri sebi ne more narediti stvari, ki jih hoče, ker ima premalo energije in na splošno premalo dušne podpore v obliki energije in vodnikov.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788