1

Tema: Stephen Turoff

Pozdravljeni

Prijateljica mi je povedala, da prihaja v Slovenijo g. Stephen Turoff - zdravitelj iz menda Brazilije. Malce sem si ogledala na spletu pa me zanima, če ste že slišali zanj oziroma imate izkušnje z njegovim načinom zdravljenja. Kakšna doživljanja po zdravljenju ????

Če zadeva ne sodi v to temo, prosim pristojne naj jo prestavijo.

Hvala in lep dan

Re: Stephen Turoff

Hej lunca,

kolikor vem je on kao psihični kirurg, z rokami ti gre v telo, kanalizira neko svetlobo itd. Preko njega delujejo menda duše umrlih in to že ne more biti dobro, pa čeprav te morebiti ozdravi na fizični ravni.

Nekateri ga pohvalijo, drugi pa ne, nobeden od njegovih "pacientov" pa najbrš ne ve, kako pride do ozdravljenja (če pride...) in kakšne so lahko posledice.

Jaz nimam osebne izkušnje z njim. In si je tudi ne želim imeti. Je pa to le moje mnenje.
Ti bodo še drugi povedali kaj več. Mene tudi zanima, kaj si mislite o ljudeh, ki delajo psihične operacije z rokami? hmm

lunca je napisal/a:

Pozdravljeni

Prijateljica mi je povedala, da prihaja v Slovenijo g. Stephen Turoff - zdravitelj iz menda Brazilije. Malce sem si ogledala na spletu pa me zanima, če ste že slišali zanj oziroma imate izkušnje z njegovim načinom zdravljenja. Kakšna doživljanja po zdravljenju ????

Če zadeva ne sodi v to temo, prosim pristojne naj jo prestavijo.

Hvala in lep dan

Stephen Turoff je psihični kirurg iz Anglije, kjer ima tudi svojo stalno ordinacijo...
V Sloveniji je velikokrat, ker mu je tu zelo všeč in ker ima zanimivo povezavo s Slovenijo, po njegovih besedah povezemam: pred kakih 1000 je v Sveti jami Socerb doživel razsvetljenje in sedaj tudi vsako leto vodi tam skupinske meditacije. Sem se udeležil že večkrat..
Če želiš podrobno zvedeti kako in kaj je njegovo delo, negova pot v to,...
si preberi knjigo:  Grant Solomon - Stephen Turoff psihični kirurg

Pa se sama potem odloči, če je to za tebe...

No lahko pa ti povem, da so v knjigi opisani časi ko še je zdravil zastonj, sedaj pa ima ceno za zdravljenje 65EUR...
...

''Edino kar lahko kadarkoli zanima Modrega človeka, je, kako dajati Ljubezen.''

Hvala za odgovore.
si preberi knjigo:  Grant Solomon - Stephen Turoff psihični kirurg , David sigurno preberem

Še enkrat hvala  :prst:  :prst:  :prst: