1

Tema: OBSOJANJE-LOČEVANJE

Če rečemo:"To je dobro,ono tam pa slabo",je to obsojanje,je delitev enosti-ločevanje.

Ko se počutimo slabo,dovolimo sebi da se tako počutimo v polni intenzivnosti.
Počutimo se res slabo.In ko se počutimo bolje,preoblikujemo ta občutek v energijo:"Počutim se bolje".Učiimo se da svoje najglobje občutke svobodno izrazimo in tako postajamo sami svoj zdravilec.Povsod okoli nas je energija;če ji dovolimo da nas izpolni,se takoj začne proces čiščenja in obnove ne glede na to kako je naša okolica zastruplena.Uresničiti to idejo je velika naloga-izpit.Energije ki bi nam lahko uničile korenine ali nas odnesle so tukaj zato da nas jačajo. Lotevajmo se nalog ki jih sami sebi ustvarjamo z milostjo,hvaležnostjo in dostojanstvom.

Učim-mo se iz njih.Odgovori so običajno zelo enostavni in se nahajajo tik pred mano-nami in pogosto zahtevajo da naredim-o tisto čemur se najbol upiram-o.Moje-naše lekcije so pogosto iz ponižnosti,iz oproščanja,v priznavanju lastnih napak,v opuščanju tistega v čemer sem-smo trmasto vztrajali samo zato da bi imeli prav.To so približno najtežji izzivi ki se postavlajo pred nas.In ker smo vsi povezani vela to za vse ljudi.

Oproščati?  Sebi samemu in drugim oprostiti?  Herkulovska naloga. Čeprav
ovire izgledajo nepremostlive in neskončne,je zdaj čas,da se z njimi soočimo,jih podremo,kakor tudi vzorce s katerimi so nas razni bogovi in "bogovi" obkrožili in izolirali(od nas samih).

Nelagodje in bolezni na fizični ravni obstajajo samo zato ker se nismo pravočasno pobrigali za vzroke na mentalnem,emocionalnem in duševnem nivoju.Prosiimo za to,da lahko opazimo sporočila-lekcije ki nam jih duša poskuša posredovati.Če to naredimo se naša sposobnost vživlanja v lastna izkustva končno povečajo in že to je samo po sebi velika živlenska izkušna-lekcija.
Vir:WWW.Val Znanje

Re: OBSOJANJE-LOČEVANJE

Mah, jaz vse odpustim. Če ne tako, pa čez čas.
Res ni lahko, ampak jaz ne morem kuhati zamere v nedogled. Konec koncev smo si vendarle vsi enaki. Če ne tu, pa tam, na oni strani ...

Boyana je napisal/a:

ampak jaz ne morem kuhati zamere v nedogled

Ampak,

Boyana je napisal/a:

ampak jaz ne morem kuhati zamere v nedogled

Ampak, "tele", izjave se moramo zares vsi zavedati. cool