1

Tema: Nezadovoljstvo dojenčka

Pozdravljeni!

Zoran in Urška imam eno vprašanje in prosim, če mi lahko pogledata vzrok.

Končno po dolgih letih smo dočakali našega otročička. Poleg ogromnega veselja je prišlo tudi še kaj drugega.

Zadnji teden je iz zadovoljnega otročička ratal nezadovoljen. To pomeni, ko je sit, preoblečen, krčev nima,...kar zelo pogosto nekaj joka, nič mu ne odgovarja.

Delno je verjetno vzrok tudi moja trenutna nenaspanost, a me vseeno zanima, če je še kaj drugega.

Hvala lepa za odgovor in ostanite takšni kot ste  smile  :prst:  :srcek:

Re: Nezadovoljstvo dojenčka

Zanima me ali si v zadnjem času poleg neprespanosti tudi v kakršnemkoli stresu? Ker jaz te začutim, da v notranjosti doživljaš močnejši stres. Dete je zaradi dejstva, da je otrok, še posebej v zgodnjih letih popolnoma v biopolju staršev, povezan s tabo in tvoj stres čuti kot svoj stres.
Priporočljivo je, da pri sebi odkriješ vzrok/e za stres in jih odstraniš; druga stvar je tudi, da sebe postaviš v svoj center stebra božansko-zemeljsko. S tem avtomatsko postaviš tudi otroku njegov steber.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Lep pozdrav,
Sonček, bi predlagala v branje članek na povezavi, govori prav o tem, ko ni vidnega zunanjega razloga, dojenček pa joče..in kako ravnati.

Morda pride prav:

http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=382

notranje umirjene in prijetne dneve želim :rose:

Sonček je napisal/a:

Končno po dolgih letih smo dočakali našega otročička.

Sonček,
najprej čestitam za novega družinskega člana.

Sonček je napisal/a:

Poleg ogromnega veselja je prišlo tudi še kaj drugega.

Zadnji teden je iz zadovoljnega otročička ratal nezadovoljen. To pomeni, ko je sit, preoblečen, krčev nima,...kar zelo pogosto nekaj joka, nič mu ne odgovarja.

Delno je verjetno vzrok tudi moja trenutna nenaspanost, a me vseeno zanima, če je še kaj drugega.

Koliko jaz zasledim ti otrok sporoča, da si zatiskaš oči glede nezadovoljstva glede partnerja.
Poglej kaj je tisto, kar um noče priznati.
Ni nekaj velikega, je pa neka stvar, ki te moti in to odpravi pa bo.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Urška in Zoran hvala za vpogled - sem se našla pri obeh vajinih sporočilih. Zadnji teden mi res eno nezadovoljstvo glede partnerja ni dalo miru. Čeprav vem, da je otrok v mojem biopolju, se nisem zavedla, da je to že preveč stresno. Vem za naprej  smile

Zoran hvala za čestitko - hvala tudi tebi za tvojo pomoč, ko sem jo rabila. Ko sem izvedela da sem "srečka nosečka" sem se velikokrat spomnila nate in na terapijo pri tebi, ki je pripomogla k temu.

Tjaša hvala za povezavo. Super članek, ki sem ga sicer pred časom že brala, a je super osvežiti informacije  smile  :prst:

Lep pozdrav vsem.