Tema: Odnos s partnerico
Pozdravljeni,
ker ne najdem neke racionalne razlage, zakaj se mi v partnerskem odnosu (ki sedaj to v bistvu več ni) dogaja, da se s partnerko razhajava in zbližujeva, sprašujem za možno razlago. Prebral sem si podobno temo v kateri ste odgovarjali uporabnici z imenom Alter. vesel bi bil kakšnega podobnega namiga.
Po mnogo letih sva se ponovno srečala pred približno dvema letoma. Dejstvo je, da sva se pritegnila. par sva postala pred letom in pol. Med tem časom sva šla za kratek čas večkrat narazen. V najinem odnosu so bila torej obdobja vroče-hladno. Ko sem prebiral stare mejle, ki mi jih je poslala partnerka, sem v njih opazil pogosto spraševanje o tem, ali me lahko sprejme, ali ne, ki se je ponavljalo v določenih intervalih. Ostali mejli so bili izraz ljubezni (zaljubljenosti?). Trenutno sva precej na distanci in se me izogiba, kar se je zgodilo "čez noč". Tudi zaradi nje oz. najinega odnosa sem precej spoznal sebe, svoje strahove in prepričanja, seveda tudi njo. Vem, da se lahko preprosto odločim in sprejmem, da tako pač je, a vseeno bi mi kakršnakoli sugestija prišla prav. lep pozdrav.