1

Tema: Odnos z mamo in babico

Živjo.
Prijateljica mi je svetovala vaš forum in kot zasvojena sem brskala med odgovori iskajoč sebe in svojo situacijo. Seveda je nisem našla, saj je tako veliko vesolje ustvarilo vsak unikat prečudovit, inna sposlalo na svojo pot raziskovanja. Že nekaj časa se ukvarjam sama s seboj, a me na tej poti vedno nekaj zmoti in padem na stare tire.

Tokrat sem nehote odprla težka vrata.
Lepo prosim za vpogled in hvaležna sem za kakršnokoli pomoč.

Nekaj dni nazaj je najin sin praznoval 2 rojstni dan. Pri tem sem želela s pomočjo glasbenih instrumentov, tolkal, harmonično povezati obe družini, nič hudega sluteč, samo pesem Vse najboljše bi mu zapeli, medtem ko bi vsak igral svoj instrument. Seveda esm si pred tem doma pripravila krog in premice, ter med seboj postavila člane družine tako, kot sem jaz mislila, da jih moram uravnotežiti. Vse sem počela iskreno in z veliko ljubezni, da razrešim težave, ki se kopičijo. Seveda, pri tem, pozabila, da moram razreševati samo svoje težave in ne vmešavati ostale. "koncert" je bil zaradi "nesodelovanja" mala polomija, naslednji dan pa rezultat jaz z vročino, visoko, bolečine v križu. K meni je prišla babica (pokojna) ki mi sledi ali pa je ne pusti, že od kar je ni, nerešen občutek slabe vesti, jokala sem na glas se z njo pogovarjala, prečiščevala sledi prejšnjega partnerstav, itd. Vročina je trajala tri dni, še danes se malopojavlja. Rada bi počistila to preteklost in odprla srce ter začutila mir.

Zelo velika težava na tej poti je moja mama, ki mi daje vEČNO občutek, da nisem dobvolj dobra. Imam me najraje na svetu inmojega brata, a vedno me popravlja in mi "soli" pamet, vedno je pri roki ko rabim pomoč, vedno pomaga, jaz mam pa tega dost. Včasih iz "lenobe" včasih iz uvidevnosti ali prijaznosti, ne rečem ne, in sem znova v krogu.

Skratka, en mali kaos, vem, da energije močno vplivajo name, in vem da vlečem svet pokojnih ljudi velikokrat s seboj, duše se me hitro oklenejo, ne vem pa kako in kje naj začnem čistiti in usmerjati sebe, da znam predelati in prepoznati stvari, ki jih moram razrešiti.

Iskreno bom hvaležna za vsako pomoč.

AntilopaMar

Re: Odnos z mamo in babico

Pozdravljena AntilopaMar

Vsako delo zahteva znanje,določen red,disciplino,postopnost,predvsem pa voljo-iskreno voljo,voljo po spremembi.Brez tega se pogosto vrtimo v krogu.
Oglej si vsebino "Ustvarjalne akademije Pesem duše",mogoče te bo kaj od vsebine pritegnilo,ti nakazalo možno širino razreševanja težav.

Malo za šalo,malo za res:naše življenje je kot porozna zračnica.Zaprosimo nekoga da nam pokaže luknjo kjer nam uhaja energija in ko jo s skupnimi močmi zakrpamo,se pritisk v njej poveča se takoj pokaže nova luknja.In tako maprej.Meni tak pristop ne diši preveč ampak me kljub temu včasih pritegne,moram priznat in tukaj je možnost za trening volje.Torej,velja nabiranje znanja in samostojno delo.
Vse dobro ti želim in obilo volje. :rose:

antilopamar,

dobrodošla na forumu. Iz pregleda tvojega biopolja je zaznati vzorec "jaz sem žrtev" in "naj drugi storijo namesto mene" - skozi ta vzorec predajaš odgovornost drugim, hkrati z njo pa tudi svobodo. Ti dve namreč hodita z roko v roki.

Predlagam ti, da predelaš vzorce po metodi transformacije. Pa javi, kako je šlo

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Pozdravljeni. Dva tedna Lošinja sta me v prvih dneh s svojo čistostjo zdelala. To kra ste napisali je popolnoma res, le da zavestno mislim da tega še nisem sprejela, je pa nekaj kar vem in se kar naprej vrača, in padam v ta vzorec. Poskusim z metodo in soročim. Hvaležna neizmerno. Sončen objem.