1

Tema: zveza na daljavo

Zdravo,
sem precej "nova" na podrocju alternative, ampak me je prijateljica opozorila na vas in mi priporocila, da se z vprasanjem obrnem na vas.
Pravzaprav ne vem natanko, kako naj zacnem oz. opisem situacijo, bom pa poskusila biti cimbolj razumljiva. :)

Moje vprasanje se nanasa predvsem na izbiro partnerja. Namrec, do pred kratkim sem bila v, recimo temu zvezi. Ta zveza je ves cas obstoja potekala na daljavo. To se je zdaj zakljucilo, tega sem se, vsaj mislim, da v dobrsni meri zdaj uspela osvoboditi.
Sem se pa zdaj zblizala z moskim, ki je sicer blizu (v Sloveniji), a cez par mesecev odhaja za dalj casa. V zelo kratkem casu sva se mocno zblizala in oba se zavedava, da je trenutno "na voljo" le omejen cas, ki ga izkoriscava, a odhod zato ni nic dlje. :)

Pravzaprav pa me zanima, ali obstaja kaksen razlog v meni, da najdem take zveze.

Hvala za nasvet in lep dan,
Soncnica

Re: zveza na daljavo

Pozdravljena Soncnica,
pri tebi se začuti vzorec, da če boš ostala z nekom v trajni zvezi, da boš izgubila sebe, svobodo in ne boš živela svojih sanj. To nosiš iz preteklega življenja, ker se ti je ravno to zgodilo in je odločitev v tebi, da nikoli več ne bom partnerju dopustila priti v mojo bližino – mislim na to, da bi preveč dopustila, da bi bil ves čas s tabo. Zato si podzavest izbere take, ki niso trajni in na tak način si svobodna.

To predelaj in potem se odpri za tistega, ki ti je namenjen sedaj, prej pa še poglej katere kvalitete želiš da ima – te potem rabiš imeti tudi ti.

Npr: če želiš, da te ljubi, da se razumeta, da imaš svobodo,..  - potem ti rabiš najprej ljubiti sebe, nato njega, da ti razumeš njega, da ti drugemu daš/dopustiš svobodo,…

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788