Tema: Izgubljen del ČUTEČEGA dela duše.
Lep pozdrav.
Pred natanko pet let in en mesec nazaj sem doživel izkušnjo, v kateri je velik del mene nekako "odšel" neznano kam.
Od takrat nisem sposoben čutiti ljubezni, če pa jo že, pa jo hitro nadomesti praznina. Edina čustva, ki jih čutim so negativna ali nevtralna.
Na ta dan je del mene, čuteči del mene nekako postal ujetnik nečesa, znotraj mene(?) Ne vem.
Vbistvu se ne spomnim veliko od takrat, ampak jasno mi je, da nisem celoten. Zelo težko spletam čustvene vezi, če pa se spletejo, pa tudi hitro propadejo. Nisem si sposoben vizualizirat, počutim se, kot da sem blokiran v lastnem telesu.
Moji spomini se zdijo kot izbrisani, če pa se jih že spomnim, pa so to le "slike", brez čustvene podlage.
Dvakrat sem se že prebil iz te spirale ničevnosti in konstantnega občutka, da je del mene v "drugem" svetu, ampak vedno padem nazaj na točko 0. Vsaka najmanjša težka izkušnja mi pobere moč in me nekako "čustveno" ugasne.
Počutim se ujetnik igre, kjer konec biti ali ne biti.. in nikoli ni čist zares ne eno in ne drugo.
Rabim pomoč, življenje teče mimo mene..