1

Tema: Agresija pri otroku

Spoštovani,

prosila bi za vpogled moje 2 letne hčerke. Drugače je čudovit otrok, ima pa težave ko nekaj ni po njeno, takrat postane zelo agresivna do drugih, do stvari, na koncu pa do same sebe. Vsako minuto bi nekaj drugega in dejansko je zelo zahteven otrok. Zanima me, ali je podedovala kakšen vzorec od mene, ali svojega očeta, ali je to nekaj njenega. Veliko sem delala na sebi in veliko vzorcev že predelala, verjetno je pa še kaj ostalo. Pomagala bi mi usmeritev in predvsem razlog njenega obnašanja, če sem to jaz potem imam še veliko dela in potem ko jaz to predelam naj bi se pri njej to uredilo...

Najlepša hvala!

Re: Agresija pri otroku

Vrtnica, dobrodošla na forumu.

Poglej si pri sebi ali si bila podobna kot otrok v takšnih primerih. Lahko vprašaš moža, ali je bil podoben kot otrok. Če se pojavijo enaki znaki, to pomeni, da na neki ravni še nista predelala vzorcev in se bo potrebno globlje spustiti v svoja čustva.
Jaz začutim pri tebi, da imaš še globoko ukoreninjen vzorec, mora biti po moje. Če ga imaš, lahko predelaš in odpustiš po postopku transformacije, ki je na vrhu foruma Vprašanja in nasveti. Imaš podporo, samo odpri se zanjo.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com