Tema: Neznani stari oče
Pozdravljeni
na vas se obračam s prošnjo za pomoč, da mi pomagate ugotoviti situacijo s starim očetom po očetovi liniji.
Stvar je v tem, da sem imela po mamini strani staro mamo in očeta, po očetovi pa sem poznala le staro mamo. O starem očetu se nikoli ni nihče pogovarjal, pravzaprav ga nihče ni nikoli omenil z eno samo besedo - kot bi nikoli ne obstajal. Tako sem že od otroštva dalje nekako živela z mislijo, da ga pač ni, bilo mi je čisto vseeno, niti tega ne vem, kdaj je umrl, v družinskem grobu namreč ni pokopan, ali je morda kam odšel, ali je umrl med vojno, NIČ. Stara mama je imela na Štajerskem gostilno, kamor se je priženila z Bleda, hiša z gostilno je bila od starega očeta. Staro mamo je pet let pred smrtjo zadela možganska kap in je bila nepokretna, ni mogla niti govoriti, ob obiskih v domu za onemogle ji je večkrat čez obraz stekla solza. Tako je bilo dolgih pet let. Kmalu po njeni smrti je odšel oče, lani še mama.Sama sem tri leta nazaj spoznala obstoj duhovnega sveta, in vse bolj pogosto sem mislila kdo je bil moj stari oče in kakšna družinska skrivnost je povzročila, da je bil od vseh IZNIČEN.
Ne vem niti tega, kako mu je bilo ime.Leta 2013 se mi je po hudi bolezni in posredovanju duhovnega zdravitelja svet postavil na glavo. Že vse odtlej se dogaja neka izravnava. Izgubila sem, tako ali drugaače, prav vse ljudi ki sem jih imela do tedaj. Mama in oče sta umrla, bivši mož odšel, botra me je hudo razočarala in se z njeno družino ne družim več. Imam samo hčerko in brata. Vsa moja preteklost je odšla. Prosim vas za vašo razlago, če ima pri tem kakšno vlogo stari oče. Zdi se mi namreč, kot bi me nekdo močno ščitil in mi vlival ljubezen. Tako kot njega, so tudi mene vsi pustili na cedilu.Tudi jaz se počutim izničena, od svojih sorodnikov. Za kakšno povezavo gre? Stara sem 50 let. Hvala za pomoč.