Re: (Re)Inkarnacije na drugih planetih
Glavno je, da si sprejela zemeljsko lekcijo, ki si si jo navsezadnje kot duša sama izbrala (torej si na nek način sama "kriva" - jaz bi raje rekla odgovorna
), se sprijaznila s tem, da si sedaj zemljanka in brezpogojno sprejela svoje življenje tukaj in sedaj, z zemljo in zemljani vred.
Jaz sem tudi bila neprizemljena, plavala po planetih, galaksijah, po drugih dimenzijah, dobivala tone informacij ... pa mi ni čisto nič koristilo (oz. mi je bila dobra šola), samo še bolj zmedeno mi je bilo vse skupaj in zemlja in življenje sta mi bila še težja za živeti. Zato najboljša pot je ta, da si z obema nogama trdno na zemlji (lahko še mal prste v zemljo zariješ) in z jasnim pogledom usmerjen v nebo. Zemlja tudi prinaša fenomenalne izkušnje, ki se ne dajo primerjati z nobenim drugim planetom. Samo dovoliti ji je treba, da ti jih odkrije.
Če bi ljudje vedeli, koliko vesoljcev bluzi okoli, ne bi bilo več zanimivo biti vesoljec. Mogoče pa prizemljevanje (namesto prebivanja v duhovnih sferah) pride kdaj spet v modo ... ![]()
urskakorun.com