Re: (Re)Inkarnacije na drugih planetih

Glavno je, da si sprejela zemeljsko lekcijo, ki si si jo navsezadnje kot duša sama izbrala (torej si na nek način sama "kriva" - jaz bi raje rekla odgovorna  smile ), se sprijaznila s tem, da si sedaj zemljanka in brezpogojno sprejela svoje življenje tukaj in sedaj, z zemljo in zemljani vred. wink

Jaz sem tudi bila neprizemljena, plavala po planetih, galaksijah, po drugih dimenzijah, dobivala tone informacij ... pa mi ni čisto nič koristilo (oz. mi je bila dobra šola), samo še bolj zmedeno mi je bilo vse skupaj in zemlja in življenje sta mi bila še težja za živeti. Zato najboljša pot je ta, da si z obema nogama trdno na zemlji (lahko še mal prste v zemljo zariješ) in z jasnim pogledom usmerjen v nebo. Zemlja tudi prinaša fenomenalne izkušnje, ki se ne dajo primerjati z nobenim drugim planetom. Samo dovoliti ji je treba, da ti jih odkrije.

Če bi ljudje vedeli, koliko vesoljcev bluzi okoli, ne bi bilo več zanimivo biti vesoljec. Mogoče pa prizemljevanje (namesto prebivanja v duhovnih sferah) pride kdaj spet v modo ...  lol

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

V najstniških letih sem si enkrat napisala besede, ne vem pa več, kdo je avtor - All the world cannot be wrong must be me I don't belong. Takrat sem se res tako počutila. Nosilo me je in metalo in me skoraj odneslo wink. Občutki nemoči so se menjavali z občutki, da se moram potruditi biti taka kot drugi, se prilagoditi. Danes bi rekla, da sem se skušala prilagoditi na svoj žalostni način.  smile Ko se kdaj ozrem nazaj, se mi zdi skoraj neverjetno, da sem vzdržala, dokler nisem pognala korenin, da me ne odnese vsak vetrič. Ampak tako je najbrž pri vseh, tudi če niso 'vesoljci'. V bistvu smo vsi božji otroci ali otroci vesolja. smile Sem pa v najbolj kriznih situacijah sprejemala najboljše odločitve, ki so se sprva zdele kot napake, a so se izkazale za nujne. Slednje pa je najbrž tudi povezano bolj kot z 'vesoljstvo' s tem, da se naučiš sprejemati dobro in slabo.

28

Gudrun je napisal/a:

Sem pa v najbolj kriznih situacijah sprejemala najboljše odločitve, ki so se sprva zdele kot napake, a so se izkazale za nujne

To je super ko na svoje napake ne gledaš, kot na nekaj slabega, ampak kot svoje učenje (izziv).
Takrat vidiš, da se je v življenju potrebno nekatero stvar naučiti, da lahko prideš do tistega kar hočeš. :prst:
lp smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

29

Gudrun je napisal/a:

Meni je razlaga, da sem vesoljec smile, prišla prav v tem smislu, da me je sprostila in da sem začela verjeti, da nisem sama kriva. Potem je šlo vse nekako na bolje. Že od zgodnjega otroštva sem sicer bila priljubljena, ampak nikoli nisem mogla čutiti pripadnosti skupini in še danes ne morem. Sem sicer lojalna, ampak 'njihova' pa nisem. Mislim, da  meni bližnji čutijo, da se mi nikoli ne bodo mogli zelo pibližati.

Natanko to kar si napisala velja tudi zame. Do sedaj sem v življenju spoznal samo eno osebo, ki se mi ni zdela tuja, sem z njo čutil neko povezavo. Sam sem imel večkrat probleme s prizemljevanjem, sedaj poskušam to reševati tako da sem čim več v naravi, pa kašna enostavna dela, kot so menjava žarnic  big_smile .... ja pa-itak delo zunaj, to pomaga. Samo občutka, da sem prvič tukaj, da nekako ne pripadam, se pa ne morem znebiti. Pa to je težko komu sploh razložiti, ker potem vsi mislijo da si pa depresiven, pa te je treba malo potolažit. Ne gre za to. Preprosto drugače dojamem vse skupaj. Določene stvari, ki drugim delajo probleme, se meni zdijo razumljive in obratno. Včasih je smešno, spet drugič pa malo mimo...
Izgleda da je malo vesoljca v meni  lol / sa'm da bi pa vedel kako je drugje, se mi pa zdi da je trenutno bolje da ne vem, ker potem bi verjetno resno zabluzil lol Če je moj planet Zemlja, je Zemlja mesto od koder se povezujem z vesoljem in seveda s planetom na katerem trenutno sem, saj drugače ne gre.

lp,

30

Jaz pa nisem prvič na Zemlji in imam vseeno take občutke kot da bi bila roll
Dolgo časa sem imela občutek...hm...da ne pripadam...da sem drugačna...zadnje čase je bolje, se počutim bolj doma...mi pomaga prizemljevanje, saj tu na Zemlji je res lepo - sploh ko sije sonček smile

Anja je napisal/a:

Jaz pa nisem prvič na Zemlji in imam vseeno take občutke kot da bi bila roll
Dolgo časa sem imela občutek...hm...da ne pripadam...da sem drugačna...zadnje čase je bolje, se počutim bolj doma...mi pomaga prizemljevanje, saj tu na Zemlji je res lepo - sploh ko sije sonček smile

Verjetno ti je pri tem med drugim pomagal tudi mars, ki je bil celo lansko leto (in še letos do maja) glavni in je bil odgovoren za množično prizemljevanje energij.

urskakorun.com

32

Urška je napisal/a:

Verjetno ti je pri tem med drugim pomagal tudi mars, ki je bil celo lansko leto (in še letos do maja) glavni in je bil odgovoren za množično prizemljevanje energij.

:prst: 
Kateri planet bo pa naslednji glavni? Kakšen, ki poskrbi za spremembe?

Kolikor vem, mislim da Jupiter? Pod temo Djotiš - Leto 2010 - LETO UPANJA IN LJUBEZNI je napisano, kaj se bo letos vse lepega dogajalo.

urskakorun.com

34

Urška je napisal/a:

Kolikor vem, mislim da Jupiter? Pod temo Djotiš - Leto 2010 - LETO UPANJA IN LJUBEZNI je napisano, kaj se bo letos vse lepega dogajalo.

Thanks!
Evo, grem gledat smile

35

Tudi jaz sem kot kaže v tem klubu, da se težko sprijaznim z življenjem na Zemlji, čeprav sem bila baje že več tisočkrat reinkarniana na Zemlji. Že kot otrok sem vedela in čutila, kako se svet vrti na tem planetu in sedaj, ko sem odrasla oseba, vidim da je res tako in sem seveda razočarna nad družbeno ureditvijo itd. Zelo rada imam ljudi (vidim lepoto njihove duše), živali rastline, minerale, skratka vse na tem planetu, pa vendar me nič več ne zadovolji in iščem nekaj već. Včasih se mi zdi, kot bi živela v matrici (kot, da nisem tu po svoji volji). Nenehno imam domotožje po ne vem katerem času in prostoru ali brezčasju, domu.....Nek budist mi je dejal, da nisem od tu, s tega planeta, pa ni hotel nič več razložit, tako da ne vem kaj točno je s tem mislil. Nikakor se ne morem poistovetit z ljudmi in imam občutek drugačnosti. Ta drugačnost zajema tudi videnja nlp -jev, svetlobnih bitij, prejemanja razglednic z drugih planetov v sanjah, dobro razvito telepatijo, jasnovidnost itd. No kakorkoli že je, vem, da se moram sprijaznit s tem, da sem tu in kar najbolje izrazit sebe (skupek vsega kar sem). Je pa zelo težko. Drugače veljam za odprto, iskreno, prijazno in empatično osebo, včasih skoraj naivno za ta svet. Skušam biti prizemljena in istočasno v stiku z višjimi nivoji. Če ima kdo kakšen namig (poleg že naštetih), bi bila zelo vesela. Lp

Lindy, to o domotožju mi je znano. Nimam nobenega učenega nasveta. Nauči se sprejeti in sprejemati to bivanje. Sprejmi ga kot šolanje in kot pridobivanje izkušenj. Ne vem sicer, koliko si stara, nekako sklepam, da si mlajša. Tudi leta in izkušnje naredijo svoje. Jaz imam sicer pri sebi že nekaj časa občutek, da naredim premalo za stik z višjimi nivoji, a ko bo čas, bo že tako, kot mora biti. Bi hotela napisati, kako ohranjaš stik z višjimi nivoji? smile

37

Gudrum, glede na to, da sem samo po srcu mlada, glede na moje izkušnje vem, da domotožje tudi z leti ne izgine (vsav mojem primeru še ni). Res je, da imam z leti več izkušenj, da marsikje pustim svoj pečat ter se nekako probam sprijaznit in iz tega položaja potegnit kar največ v svoje in vsesplošno najvišje dobro.
Stik z višjimi nivoji ohranjam tako, da meditiram na theta nivoju, meditiram z odprtimi očmi med opravili, ki mi to dopuščajo, med spanjem, na sprehodu (pošiljam ljubezen naravi), včasih tudi tako, da si predstavljam, da jim večam avro, tudi objemam drevesa (v mislih ali v resnici), včasih samo sproščeno sedim in si predstavljam, da imam široke in globoke korenine v zemljo ter sem  istočasno povezana z nebom s svetlobnim snopom, ki je kot steber, včasih opazujem sebe in dogajanje z razdalje, kot, da opazujem nekoga drugega, jaz pa sem samo opazovalec (ko sem v problemu in težko vidim rešitev) itd.
Kako pa se ti povezuješ z višjimi nivoji, oziroma ohranjaš stik?

38

Lindy je napisal/a:

Nenehno imam domotožje po ne vem katerem času in prostoru ali brezčasju, domu....

Ne vem če ti bom dobro odgovoril. To mi je pišlo na misel. Se mi zdi da smeh, veselje, pomagata proti domotožju. Če je človek potrt, tam sigurno ni doma. Pa predlagam ti da prebereš kakšen potopis. Naprimer od Križnarja S kolesom okoli sveta. Se človek kar nasmeje big_smile. Pa še ena, ne vem točno zakaj mi hodi po glavi, ker sem jo bral pred leti. se mi pa zdi da je nekaj v povezavi z domom, no kaj si nekdo želi za "dom" ... ni duhovna knjiga, čeprav ti lahko veliko da - 2 iz zbirke Otroci zemlje. Dolina konj.

lp

Lindy je napisal/a:

Kako pa se ti povezuješ z višjimi nivoji, oziroma ohranjaš stik?

Malo si me spravila v zadrego, ker ti ne znam odgovoriti oziroma ne znam poimenovati, kako ali kaj. Ne vem, če lahko nekemu notranjemu monologu rečem, povezovanje z višjimi nivoji. Ne vem, če lahko monolog z angelskimi bitji imenujem stik z višjim nivojem. Podobno ne znam definirati komunikacije z rastlinami. Ne vem. Pravzaprav sem vesela, da sem tukaj in zdaj, občasno tudi z vsemi težavami, hvaležna sem za vsak dan, vsak trenutek, vsako izkušnjo. Morda bi lahko rekla, da je zame stik z višjimi nivoji del tega nivoja. Vedno bolj je to zame eno, tukaj, zdaj in vseobsegajoče.  smile

40

Zivjo, zanimivo tole, tzdu sama sem se pocutila kot ti Lindy, sicer mi je Zemlja ljuba in narava ampak ljudje pa so mi bili nezaznani, nisem jih mogla zacutit blizu, le redke..ki so taki kot mi tu na forumu.
brala sem v Doreen Virtue knjigi Ciscenje caker,da ljudje,ki se pocutijo tuje na zemlji, da so prvic inkarnirani sem in da so jedrne zvezde.
Sicer se strinjam z Neom, ce ne cutis mir potem ali si tu doma?
Slisala sem tudi za teorijo da ce se v dezeli,mestu kjer si doma ne cutis domace, da ti bolj domace v tujini ali ce te vlece v tujino da je to povezano z odnosom z mamo,koliko pa se znajdes v zivljenju oziroma kako ti gre zivljenje pa s ocetom.
ampak se nekaj je samo se ne spomnim kaj..to izhaja iz energijskih sistemskih postavitev druzine po metodi Helingerja kot sm brala v reviji.
V glavnem kar pisite je tole ffajn citat in se prepoznavt not.

41

Gudrun, vidim, da si odlično v stiku z "višjimi" nivoji smile kar tako naprej;)
LP

42

Neo, se čisto strinjam s teboj, da veselje vsaj nekoliko pomaga  proti domotožju in hvala za nasvet glede branja.

Veliko smeha in sončka ti želim,
lp

43

Maxim a imaš kaj več pojma kot jaz, kaj so to jedrne zvezde?

Pozdravček

44

Lindy je napisal/a:

Veliko smeha in sončka ti želim,

Lindy hvala enako.

Lindy je napisal/a:

včasih opazujem sebe in dogajanje z razdalje, kot, da opazujem nekoga drugega, jaz pa sem samo opazovalec (ko sem v problemu in težko vidim rešitev)

Še enkrat sem prebral tvoj post in mi je padel v oči ta stavek. Dobro je če lahko problem pogledaš z razdalje. Ga "ne napihuješ" po znani metodi iz miši v slona. Vendar sem mnenja, da bi moral sebe čutiti in dojeti kot celoto. Če te lahko pomirim, to da imaš kakšen problem, težavo ni nič takega. Članarino za ta klub smo do nekje vsi plačali. Dobro pa je, da se v takih zadevah zavedaš sebe. Si povezan tako z zemljo kot z vesoljem, stvarstvom  ,  .......... , takrat lahko uvidiš zakaj je do problema sploh prišlo. Saj je lepo imeti vse rad, živali rastline, ... , vendar je potrebno začeti pri sebi. Dober članek je napisal Zoran "Srce-Duša-Um-Telo-Duh"

In Lindy nisi v problemu. Naše delovanje, nas lahko pripeljalo do situacije, v kateri ne želimo biti, se ne počutimo dobro. Vendar je hkrati to tudi priložnost da se zaveš zakaj in "izstopiš".

45

Lindy je napisal/a:

Maxim a imaš kaj več pojma kot jaz, kaj so to jedrne zvezde?

Pozdravček

Hm,bom pogledala v Doreenino knjigo ce kaj vec pise,sam je nimam zdaj tu.tole sm nasla na netu Jedrna zvezda je dva, tri prste nad popkom. Po Ann Brennan je to sedež naše božanske iskre. Jedrna zvezda je čista svetloba.Četrta dimenzija je naša jedrna zvezda, skozi katero se razširimo v neskončnost, na vse kar obstaja.
in od nase umetnice mandal  Urske z blogaJedrna zvezda – raven božanskega jedra in vir človekove ustvarjalne energije. To je naša najosnovnejša narava, bistvena resnica našega bitja. Skozi jedrno zvezdo ustavarjamo v popolnosti
svojo duhovno in človeško individualnost.
to je to kar sem nasla.
mogoc se kdo kaj vec ve.

46

Živjo,

do sedaj sem vas prebiral, sedaj sem se pa tudi registriral.

Zoran, zanima me, kako pomagaš človeku, ki pride na terapijo in je E.T. oz. prihaja iz drugih planetov in ima posledično cel kup težav z življenjem tu na Zemlji?

47

ander je napisal/a:

do sedaj sem vas prebiral, sedaj sem se pa tudi registriral.

Zoran, zanima me, kako pomagaš človeku, ki pride na terapijo in je E.T. oz. prihaja iz drugih planetov in ima posledično cel kup težav z življenjem tu na Zemlji?

Pozdravljen ander.

Večina ljudi je vsaj enkrat živela na drugem planetu ali prostoru. Največ težav imajo tisti, ki so malokrat bili na zemlji, ker jim je frekvenca zemlje nepoznana, dosti se jih tudi sprašuje kaj tukaj počne. Taki ljudje imajo dosti drugih sposobnosti v sebi, kot pa ljudje, ki so večinoma živeli na zemlji. Težava je pa v tem, ker se ne realizirajo stvari na takšen način, kot so jih naučeni na drugih planetih. Nosijo zapis v sebi in vejo stvari narediti, ampak vse ostane v zraku – ni prizemljeno. Stvari je potrebno prizemljiti in zato obstajajo različni načini, ki se tudi od vsakega posameznika razlikujejo. Najprej se je potrebno prizemljiti, tu nam je v veliko pomoč, merkava (biorgonomija), reiki, hara, os – sveta. Hara in os – sveta sta samo osnovi z biorgonomijo in reikijem pa razširiš obzorja. Potrebno se je tudi osvoboditi energij, ki nas omejujejo…. Dostikrat se tudi pojavi, da ne veš kaj bi počel v življenju – to je ena prehodna faza, ker nabiraš nove izkušnje in se povezuješ z energijami zemlje.
Priporočeno je biti čim več v naravi in občutiti energijo zemlje (prijeti jo v roke), energijo rastlin, npr,:da sam nabereš zelišča za čaj.

Največjo težavo pa imajo ljudje, ki so na drugih planetih živeli v svetu enosti, tukaj na zemlji pa poteka življenje v dvojnosti. Dvojnost: dobro - slabo, dan – noč, strah – zaupanje,… Zato je veliko ljudi razletenih na tisoče delčkov.
To je nekaj stvari, upam da ti bo kaj v pomoč.
lp

48

Zoran je napisal/a:

Največjo težavo pa imajo ljudje, ki so na drugih planetih živeli v svetu enosti,

Zanimivo tole! Sploh si nisem predstavljala, da so svetovi, kjer izkušajo samo enost, pravzaprav sploh nimam predstave kako zelo in v čem so drugačni ti drugi svetovi. Sej enkrat smo se že zgovarjal kako bi bilo fajn, če bi bilo malo več tovrstne literature.
Kako pa izgleda, na primer da obstaja na nekem planetu samo enost, kako se duša potem sploh česa nauči? Namreč obstaja neko prepričanje, da se duša ravno skozi to dvojnost razvija.

49

Lexi je napisal/a:

Zanimivo tole! Sploh si nisem predstavljala, da so svetovi, kjer izkušajo samo enost, pravzaprav sploh nimam predstave kako zelo in v čem so drugačni ti drugi svetovi. Sej enkrat smo se že zgovarjal kako bi bilo fajn, če bi bilo malo več tovrstne literature.

Veš, da obstajajo planeti z enostjo, saj je biorgonomija prišla od tam. Kateri je to točno planet ne vem, pa tudi v zapiskih se ne spominja sam planet, samo poslanstvo iz tega planeta. Če bo kaj interesentov bom prevedel  to gradivo, je malo več kot za a4 formata.

Lexi je napisal/a:

Kako pa izgleda, na primer da obstaja na nekem planetu samo enost, kako se duša potem sploh česa nauči? Namreč obstaja neko prepričanje, da se duša ravno skozi to dvojnost razvija.

Učiš se drugih reči, bolj na energijski ravni, zato pride tukaj do težav, ker je potrebno vso to znanje materializirat.
Saj se razvijaš skozi dvojnost na zemlji, ko se povezuješ z poljem enosti, ti postajajo stvari jasne kaj je potrebno sprejeti, spremeniti,… Te informacije prihajajo iz polja enosti (božanskega), da se lahko tukaj v svetu dvojnosti najbolje znajdemo.
lp smile

50

Zoran je napisal/a:

samo poslanstvo iz tega planeta.

Zoran prosim opišeš poslanstvo?