Pozdravljeni
Vsem skupaj,najlepša hvala tako za vzpodbudo,kot za nasvete
Glede na to ,da nimam inteneta,vsak dan na voljo,nisem mogel prej odgovoriti....sicer pa,na forumu sem prvič in mogoče pišem malo zmedeno,saj ne vem kje je kak post,,,a se bom že naučil
Hmm,kdaj se je vse skupaj začelo? Mislim ,da mnogo prej,preden sem začel dobivati,panične napade...sicer pa,ko govorimo,o vzrokih mislim ,da jih je mnogo več in ne samo eden.Kar se tiče,da bi jih razrešil pa....v 11 letih sem imel 4 različne
psihoterapevte,,,vsak mi je postavil drugo diagnozo,druga zdravila,in pripisoval pomen mojim težavam drug vzrok....sedaj pa ti
verjami vsakemu
Tudi mene najbolj zanima,zakaj takšen strah ko grem od doma...mogoče imam v spominu,ko sem odšel od doma,in mi je bilo zelo hudo...a moral sem, saj se z očetom nisem razumel,pa tudi sram ga je bilo moje depresije in ni verjel da ima njegov sin takšne strahove...no ja tako je bilo..sicer pa strahove sem imel tudi ko sem doma živel
.mogoče spet kaj drugega
Kar se tiče natalne karte imam narejeno,prav tako tudi djotiš...a ne vidim rešitve,v karti.Za tiste ,ki ne veste,je zelo pomembno točna ura,,,ko sem prvič delal,mi je delala ob 3.05...spet drugič ob 3.04...in mi je našla v 3.04....in ravno ta minuta je pokazala čisto drugo sliko ...sicer pa pred 20,30,leti niso zapisovali,točnih datumov vedno,,,,tako sem slišal...nemalokrat se je zgodilo da so, napisali približno.Kakorkoli še vedno imam strah,ko grem od doma,pa če razmišlam o tem ali ne,z tesnobo se zbudim in grem spat....in tako že leta
aha, kakšen sem, mislim,da čisto preveč čustven,,,ko je nekomu hudo,tudi meni,postane
.no ja pa sem se izkašljal
Vsem skupaj ...Vse dobro
...pa tudi kakšnega nasveta se ne bi branil