Re: Reiki
Kako ste kaj ostale tečajnice iz Maribora?
Meni se ne dogaja nič posebnega razen tega, da mi znoj tako nenavadno zaudarja, sploh po športnih aktivnostih.
Urška
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Osebna rast in duhovnost » Reiki
Meni se ne dogaja nič posebnega razen tega, da mi znoj tako nenavadno zaudarja, sploh po športnih aktivnostih.
Urška
da mi znoj tako nenavadno zaudarja, sploh po športnih aktivnostih.
Verjetno čiščenje? Morda kaj povezano tudi z zdravili, če jih (še) jemlješ? Meni pa se dogaja, da imam, ne vem kako bi se izrazla, zelo pospešeno prebavo. ![]()
"Zelo pospešeno prebavo",nekam znano se mi zdi.Ker med vnuki stalno krožijo neke "viroze" s podobnim vzorcem,ampak samo na dan ali dva,temu nisem namenjal pozornosti.Res pa je,da se s svojimi ledvicami in jetri malo več ukvarjam,z reikijem seveda.
Gremo dalje in pustimo se presenetiti. ![]()
:rose:
Hojla, reiki na daljavo se kar občuti. Ampak ne traja dolgo, vsaj z moje strani ne. Sicer sem ok, nič posebnega se ne dogaja (zaenkrat)
lp
Verjetno čiščenje? Morda kaj povezano tudi z zdravili, če jih (še) jemlješ? Meni pa se dogaja, da imam, ne vem kako bi se izrazla, zelo pospešeno prebavo.
Vidim, da imate vse pod kontrolo. Strupi gredo ven iz telesa na raznorazne načine – nikoli ne veš kje in kako te preseneti telo s čiščenjem.
lp ![]()
Gremo dalje in pustimo se presenetiti.
:prst: ![]()
Hojla, reiki na daljavo se kar občuti. Ampak ne traja dolgo, vsaj z moje strani ne.
Sedaj občutiš razliko v hitrosti med reiki 1 in reiki 2.
Koliko se vse hitreje dogaja. :prst:
Hojla udeleženci reiki 2 v Ljubljani 29.5.,kje ste?Nič odzivov?Ali vsi delate po parih na daljavo;mislim na 21 dni izmenično?Tukaj sem menda izvisel za svoj par,ker pred dvojko nisem dovolj natančno prebral poslanega navodila za tečaj.Če je še kdo tak,naj se javi za dogovor.Sicer pa imam srečo,da imam tako ženo,da me takoj za pete potegne nazaj na zemljo,če me hoče kaj odnašat;tako kot v nedeljo po tečaju,ko mi je šlo vse samo na smeh.Mi je takoj našla delo na "zemlji",še preden sem dojel kaj se dogaja.
Pozdrav vsem skupaj
evo me- reiki 2, Ljubljana. Počutim se dobro, veliko bolj čutim prizemljenost kot prej. Je definitivno bolj močno vse skupaj. Delam sebi za čiščenje, uravnavanje čaker, ko meditiram( juhu, sem končno začela ) ,ter domačim na daljavo, se jim zdi fajn
. Zdaj sem začela uporabljati reiki tudi za učenje, kot je napisal Zoran in se pridno učim, prej pa se nisem mogla že enkrat dati zraven, tako da pri meni stvar funkcionira in je super
. Hvala Zoran
.
Nisem vedela, da je bilo rečeno delo v parih?
Francik, lahko poskusiva če si za?
Uživajte
:srcek:
V tiskanih navodilih svetujejo delo na daljavo v dvojicah izmenično 21 dni zapored.Če ti odgovarja med 21.in 21,30 javi,hkrati lahko določiš kdo bo začel,če želiš. :rose:
Pozdravljeni
Na forumu sem nov, bi pa zelel deliti svojo osebno izksunjo z vsemi, ki spoznavajo lepote Reikija in ostalih duhovnih prijemov.
Duhovnost in Reiki sta postala del mojega zivljenja pred dvemi leti. Ta sprememba nacina delovanja in mojega dojemanja sveta je pripomogla k temu, da sem dozivel 'cudezno ozdravitev'. Od 12 leta sem bil na terapiji za epilepsijo, katero so mi diagnosticirali kot neozdravljivo. Pred tremi leti sem si na grbo nakopal se artritis. Tisti trenutek, ko sem vso to ljubezen sprejel v svoje zivljenje, so moje bolezni dobesedno izginile. Se pol leta sem moral hoditi k zdravnikom, da so opravljali preiskave, ker bolezni niso bile vec prisotne v mojem telesu. Ta izkusnja mi je dala nov zagon in mi pokazala se 'talepso' plat cloveske izkusnje.
Vesel sem, ko preberem toliko 'mojih' vprasanj in ko vidim, da postaja Reiki nacin bivanja mnogih. :prst:
Imam pa eno vprasanje, za moderatorje: zanima me iniciacija v Reiki 3. Kaj mi lahko poveste kje, kdaj pa pri kom bi lahko opravil iniacijo?
Se enkrat lep pozdrav vsem
Namaste
"Srce",če se ti zdi lažji kontakt po telefonu-041 809-573
zanima me iniciacija v Reiki 3. Kaj mi lahko poveste kje, kdaj pa pri kom bi lahko opravil iniacijo?
Pozdravljen na forumu Thor.
Če si zainteresiran za obisk tečaja tretje stopnje (mojstrska stopnja), ga bomo organizirali po počitnicah, jeseni, verjetno v Ljubljani in v Mariboru (glede na število zainteresiranih). Če pa te zanima samo iniciacija pa kontaktiraj Zorana na telefonsko številko, ki jo najdeš v njegovem podpisu.
Thor je napisal/a:zanima me iniciacija v Reiki 3. Kaj mi lahko poveste kje, kdaj pa pri kom bi lahko opravil iniacijo?
Pozdravljen na forumu Thor.
Če si zainteresiran za obisk tečaja tretje stopnje (mojstrska stopnja), ga bomo organizirali po počitnicah, jeseni, verjetno v Ljubljani in v Mariboru (glede na število zainteresiranih). Če pa te zanima samo iniciacija pa kontaktiraj Zorana na telefonsko številko, ki jo najdeš v njegovem podpisu.
Hvala za hiter odgovor. ![]()
Na forumu sem nov, bi pa zelel deliti svojo osebno izksunjo z vsemi, ki spoznavajo lepote Reikija in ostalih duhovnih prijemov.
Dobrodošel, :prst:
Duhovnost in Reiki sta postala del mojega zivljenja pred dvemi leti. Ta sprememba nacina delovanja in mojega dojemanja sveta je pripomogla k temu, da sem dozivel 'cudezno ozdravitev'. Od 12 leta sem bil na terapiji za epilepsijo, katero so mi diagnosticirali kot neozdravljivo. Pred tremi leti sem si na grbo nakopal se artritis. Tisti trenutek, ko sem vso to ljubezen sprejel v svoje zivljenje, so moje bolezni dobesedno izginile.
Ta, čudež res lahko pripišeš svojemu srcu, ker si mu dopustil, da je stopil v stik z ljubeznijo. Že samo s tem ko se odpreš za ljubezen brez pričakovanja, lahko ljubezen pozdravi vse.
Se pol leta sem moral hoditi k zdravnikom, da so opravljali preiskave, ker bolezni niso bile vec prisotne v mojem telesu. Ta izkusnja mi je dala nov zagon in mi pokazala se 'talepso' plat cloveske izkusnje.
Vesel sem, ko preberem toliko 'mojih' vprasanj in ko vidim, da postaja Reiki nacin bivanja mnogih.
Super :prst:
![]()
Zoran,prosim te za nasvet-komentar;ko reikiram stoje ob osebi,mi začnejo trdeti meča do bolečine in jih ne morem sprostiti do konca reikiranja.Naj povem,da reikiranje ni dlje od 10 minut.
Zoran,prosim te za nasvet-komentar;ko reikiram stoje ob osebi,mi začnejo trdeti meča do bolečine in jih ne morem sprostiti do konca reikiranja.Naj povem,da reikiranje ni dlje od 10 minut.
Franci, če delaš stoje pa se ti to ponavlja, naredi prej nekaj počepov. Drugače pa pojdi na masažo, ti je najverjetneje mišica energijsko nepretočna in skrčena.
![]()
Pozdravljeni
![]()
Pozdravljen Thor. No lepo je da si se pridruižil forumu, da imamo še kakšno mnenje, pa drugačne izkušnje, kot jih pridelamo sami. Lepo je slišati, da Reiki deluje v praksi.
lp
P.S. da si nov na forumu ne bo hujšega. Jaz sem nov na Zemlji. Kaj češ, šta je tu je.
Jaz sem nov na Zemlji. Kaj češ, šta je tu je
Dobrodošel na Zemlji
![]()
hoj hoj reikisti,
dans sem po dolgem casu delala reiki pa me zanima, ce delas 1 in 2 reiki najprej se povezes s univerzalno energijo ljubezni in svetlobe , das namero, zaprosis, se zahvalis,nato 3x izgovoris 1. in 2. simbol in si ga narises na dlan, ali na obe? nato pa se drugi simbol potem pa zacnes roke polagat, po 15 minutah zakljucis, 3x izgovoris prvi in drugi simbolobkrozis okol glave, da prekines tok in si roke umijes s hladno vodo ?
Vcasih pa samo roke polozim brez tehnicnega postopka in cutim toplino.ali pa kdo drug rece da mu pase moj dotik da sijem.
Hvala.
Kok casa ga pa izvajate ce koga grlo boli in ce ta clovek ne cuti moje energije, ker je je pac navajen?in ce ga se zmer grlo boli?
uzivajte pa hvala.
dans sem po dolgem casu delala reiki pa me zanima, ce delas 1 in 2 reiki najprej se povezes s univerzalno energijo ljubezni in svetlobe , das namero, zaprosis, se zahvalis,nato 3x izgovoris 1. in 2. simbol in si ga narises na dlan, ali na obe? nato pa se drugi simbol potem pa zacnes roke polagat, po 15 minutah zakljucis, 3x izgovoris prvi in drugi simbolobkrozis okol glave, da prekines tok in si roke umijes s hladno vodo ?
Maxim postopkov za odpiranje in zapiranje je veliko različnih, ti pa delaj po občutku –instinktu, takrat ne boš falila.
Vcasih pa samo roke polozim brez tehnicnega postopka in cutim toplino.ali pa kdo drug rece da mu pase moj dotik da sijem.
Se že dopade ljudem tvoj sijoči dotik.
Kok casa ga pa izvajate ce koga grlo boli in ce ta clovek ne cuti moje energije, ker je je pac navajen?in ce ga se zmer grlo boli?
Če ne čuti energije je možno, da ne sprejema, ne želi ali tudi zavrača. Ker če bi jo rabil, pa ni važno če je navajen na tebe bi energija tekla. Ali ti čutiš pretok, ko ti drugi pravi da ne?
Če ga zmer grlo boli tiči vzrok nekje globje, verjetno v izražanju, mogoče ščitnica, razlogov je lahko več.
![]()
Sem se nekaj časa ukvarjal sam s sabo na "daljavo", menda zaradi fizične lenobe,pa razen v dlaneh ni bilo občutkov,ko pa sem prešel nazaj na fizični kontakt,sem krepko občutil razliko v počutju čez dan.Zoran ali kdorkoli drug,prosim za komentar.
Hvala za odgovor Zoran. Hm, smesno ravno to,da ko delam reiki ne cutim nic pretoka, ce pa ne delam reiki pa samo polagam roke al pa nekaj po zraku maham pa cutim vroce roke in tisto peckanje prijetno.
Ja,mislim,da ni zelel sprejeti,ker je ''proti''-oz.ne verjame v to amapk ker ga tok grlo bolel pa rekel ajd pa nared reiki. Sam drug dan je blo bols:)
Francik, morda pa nisi bil toliko v fokusu ko si delal na daljavo reiki sam sebi,mozno,da ko polagas roke da tudi v glavi spremljas kam gre energija, na daljavo pa lepo odplavas v prijetne feelinge.Ne vem:)
Sem se nekaj časa ukvarjal sam s sabo na "daljavo", menda zaradi fizične lenobe,pa razen v dlaneh ni bilo občutkov,ko pa sem prešel nazaj na fizični kontakt,sem krepko občutil razliko v počutju čez dan.
Zanimivo - pri meni je navadno ravno obratno - bolj občutim pretok skozi dlani brez fizičnega kontakta. ![]()
Maxim,zgleda da si kar zadela,sem se spomnil da se mi pri polaganju rok pojavijo misli ki kar nekako sodijo v tisti predel.
ar3ka,pri fizičnem kontaktu na rokah sicer čutim pretok,ampak nič posebnega,je pa počutje spremenjeno;medtem ko pri delu na daljavo čutim močan pretok,učinek pa nekako izostane.Ima Maxim verjetno kar prav,ko pravi da sem verjetno takrat premalo pri stvari.
Seveda,da ne pozabim :rose: :rose: ,za vsako ena. ![]()
Pesem Duše » Osebna rast in duhovnost » Reiki