51

Re: (Re)Inkarnacije na drugih planetih

Zoran je napisal/a:

Če bo kaj interesentov bom prevedel  to gradivo

Zoran, mene zelo zanima! Če je gradivo v angleščini ali nemščini ga lahko kar objaviš!

Pa še vprašanje: kako tak človek ve, kdaj je ozemljen in kdaj "odzemljen" če so mu frekvence Zemlje nepoznane? Kako veš, kdaj si "v telesu" in kdaj ne?

52

Bella je napisal/a:

Zoran prosim opišeš poslanstvo?

Ana je napisal/a:
Zoran je napisal/a:

Če bo kaj interesentov bom prevedel  to gradivo

Zoran, mene zelo zanima! Če je gradivo v angleščini ali nemščini ga lahko kar objaviš!

Nisem rabil prevajati, sem našel gradivo v knjigi Biorgonomija, tako, da bom tudi v temi Integralna biorgonomija tudi objavil. Pri Integralni biorgonomiji smo dostikrat govorili o nezemeljskih bitjih, sicer o tistih, ki so škodljiva za nas in kako se jih rešiti z procesom Jehovah Adonai.
lp

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

53

Ana je napisal/a:

Pa še vprašanje: kako tak človek ve, kdaj je ozemljen in kdaj "odzemljen" če so mu frekvence Zemlje nepoznane? Kako veš, kdaj si "v telesu" in kdaj ne?

Lahko se na trenutke ali več časa počutiš kot tujec v svojem telesu. Vidiš svoje telo a ga večinoma ne čutiš.
Poskusi pogledati del svojega telesa in če ga dejansko tudi čutiš tisti del ki ga gledaš.
Začneš delati eno ali več stvari a jih ne dokončaš, sproti pa potrošiš ogromno energije a rezultata ni.
Poskusi prijeti zemljo v roke in če na splošno zaznaš kakšno energijo ali ti je zemlja samo kot vsaki drugi predmet, ki ni naraven npr: plastika.
Dosti drugih stvari je napisanih v temi: Neprizemljenost.
Lp

54

Zoran je napisal/a:
Ana je napisal/a:

Lahko se na trenutke ali več časa počutiš kot tujec v svojem telesu. Vidiš svoje telo a ga večinoma ne čutiš.
Poskusi pogledati del svojega telesa in če ga dejansko tudi čutiš tisti del ki ga gledaš.
Začneš delati eno ali več stvari a jih ne dokončaš, sproti pa potrošiš ogromno energije a rezultata ni.
Poskusi prijeti zemljo v roke in če na splošno zaznaš kakšno energijo ali ti je zemlja samo kot vsaki drugi predmet, ki ni naraven npr: plastika.
Dosti drugih stvari je napisanih v temi: Neprizemljenost.
Lp

Jaz sicer ne prihajam z drugih planetov, ampak se vseeno včasih počutim kot da nisem čist na zemlji, prizemljena. Se spomnim par poletij nazaj, ko sem rada in veliko hodila bosa po travi ali po kamenčkih, je zelo dobro delo in dobro prizemljilo..... Zoran, zakaj pa sploh prihaja do neprizemljenosti? Ta stvar vem je povezana z občutkom pripadnosti, ampak sigirno so še drugi dejavniki, ki vplivajo na našo ozemljitev. Mogoče tudi razni vzorci, da se ne sprejemamo kot ženska, moški, da si ne dovolimo uživati v lastnem telesu itd?...

55

Lexi je napisal/a:

Jaz sicer ne prihajam z drugih planetov, ampak se vseeno včasih počutim kot da nisem čist na zemlji, prizemljena.

Lexi, mogoče res ne prihajaš iz drugih planetov, lahko pa prihajaš iz koncev na zemlji, ki so bolj prizemljeni ali pa odzemljeni na kolektivni ravni.
Bom kar raje napisal pod temo neprizemljenost. smile
lp

56

Pred kratkim sem brala Ogorevčevo knjigo Sodobna bioterapija, kjer na naslednji način opisuje osebe, ki niso vajene življenja na Zemlji (imenuje jih et - extra terrestrial).

... njihova evolucija, dušni razvoj, se je pretežno ali pa le manjši del dogajala na drugih planetih in galaksijah oz. v drugih dimenzijah. Nekateri izmed njih so na Zemlji utelešeni prvič. Et-ji so že po svoji zunanjosti nekoliko posebni, temu ustrezno pa je tudi njihovo doživljanje sveta.
... njihova življenja se v prejšnjih inkarnacijah razlikujejo od zdajšnjega, zemeljskega, nekateri pa so sploh prvič snovno utelešeni. Slednji in pa tisti, ki na Zemlji živijo prvič, imajo praviloma močne težave že v času bivanja v maternici, predvsem pa doživljajo rojstvo kot hudo travmo. 
... ker jim je zemeljska energija tuja, se tako na Zemlji tudi počutijo. V trenutku spočetja, ko se združijo njihovi vzorci iz prejšnjih življenj in takratnih prednikov z vzorci in zapuščino sedanjih staršev, nastane nenavadna kombinacija, katere posledica je občutek zmedenosti in nemoči.
... Praviloma et-ji niso navezani na starše in so jim starši tuji.
... Ko tem osebam povem, da so njihove izkušnje vezane pretežno na nezemeljske dimenzije, običajno to sprejmejo povsem mirno in z razumevanjem. Nekateri so to slutili od nekdaj.
... Njihov ključni problem je, da niso dovolj prizemljeni, ne sprejemajo zemeljskih energij, zato je njihovo bivanje na Zemlji težavno. Nimajo dovolj močnega pretoka energije, zato je njihov imunski sistem pogosto prizadet. Po mojih izkušnjah so tisti, ki so na Zemlji utelešeni prvič, nekoliko nadpovprečno sposobni in se zlahka učijo.

Zanimivo je, da et-ji v svoji podzavesti nimajo toliko destruktivnih, škodljivih programov kot povsem zemeljski ljudje.

Najbolj mi je zanimiv zadnji stavek, in sicer da je biopolje et-jev, kot jih imenuje Marjan, bolj čisto. Omejitev in škodljviih programov ne pridobivamo le na Zemlji, reševala sem tudi že programe, ki sem jih prinesla od drugod in so bili vidni sedaj, v mojem zemeljskem življenju. Zanima me:
- ali v drugih dimenzijah ne nastajajo destruktivni programi, ki vplivajo na nas ali je morda vibracija manj moteča od zemeljskih ali je drugače vidna -> zakaj je biopolje et-jev čistejše?
- kako so posledice učenja na drugih planetih drugačne od Zemlje?
- ali ni Zemlja enakovredna drugim dimenzijam, planetom, galaksijam, v čem se učenje na Zemlji razlikuje, če naj bi bili zemeljski programi bolj destruktivni?

Nisem prepričana, če sem postavila prava vprašanja. V splošnem me zanima primerjava med učenjem na Zemlji in drugih planetih in vplivi osvajanja lekcij na Zemlji v primerjavi z inkarnacijami na drugih planetih.

57

Ninja je napisal/a:

Najbolj mi je zanimiv zadnji stavek, in sicer da je biopolje et-jev, kot jih imenuje Marjan, bolj čisto. Omejitev in škodljviih programov ne pridobivamo le na Zemlji, reševala sem tudi že programe, ki sem jih prinesla od drugod in so bili vidni sedaj, v mojem zemeljskem življenju. Zanima me:
- ali v drugih dimenzijah ne nastajajo destruktivni programi, ki vplivajo na nas ali je morda vibracija manj moteča od zemeljskih ali je drugače vidna -> zakaj je biopolje et-jev čistejše?
- ali ni Zemlja enakovredna drugim dimenzijam, planetom, galaksijam, v čem se učenje na Zemlji razlikuje, če naj bi bili zemeljski programi bolj destruktivni?

Ninja, ti bom poskušala odgovoriti, tako kot jaz vidim stvari oz. tako kot sem jaz razumela Marjanovo pisanje.

Biopolje ET-jev je lahko z zemeljske perspektive bolj čisto kot biopolje povprečnega Zemljana, ker se na Zemlji v manjši meri aktivirajo programi, ki so bolj značilni za druge planete. Recimo: ET, ki prvič stopi na Zemljo v sebi ne nosi agresije do mačk, ker preprosto na planetu, iz katerega izhaja NI mačk. Lahko pa v sebi nosi agresijo do 'bogsigavedi česa', ampak se mu na Zemlji ne more aktivirati, ker na Zemlji ni tega 'bogsigavedi česa'. In bi bilo agresijo do 'bogsigavedi česa' brez smiselno reševati, ker ima dovolj drugih aktualnih problemov, ki so dejansko zreli zareševanje oz. je bil tudi namen inkarnacije na Zemlji, da se jih razreši. Verjetno se Marjan, kot tudi ostali terapevti, pri pregledu biopolja osredotoči na tisto, kar osebo muči v tem življenju, zato mislim, da mu najverjetneje ni dan vpogled v celotno biopolje osebe, ker je slednje preprosto neskončno, pač pa se osredotoči na tisto, kar je za osebo relevantno.
To pa je v večini primerov: občutek nemoči, tujosti, izgubljenosti, izvrženosti iz sveta, nesprejetosti, ujetosti, želja po begu... skratka neprizemljenost. Vsekakor dovolj destruktivni programi, da ti ni dolgčas v življenju wink

Ninja je napisal/a:

ali ni Zemlja enakovredna drugim dimenzijam, planetom, galaksijam, v čem se učenje na Zemlji razlikuje, če naj bi bili zemeljski programi bolj destruktivni?

Vsekakor je Zemlja enakovredna drugim dimenzijam. Sem skoraj prepričana, da so nekateri destruktivni programi, ki so iz drugih dimenzij, galaksij nam z zemeljskega vidika tako tuji, da niso niti na dosegu naših zaznav. In se na Zemlji ne morejo realizirati niti aktivirati. Vesolje je brezmejno, kakor je tudi brezmejno raznoliko. Mi zadeve rešujemo, dojemamo in vidimo z zemeljskega vidika, kar seveda je prav.

58

Hej Ar3ka, hvala za tvoja pojasnila. Nisem pogledala iz tega vidika, tako da res hvala, da si mi prikazala situacijo iz druge perspektive  :prst:  :srcek:

Res smo edinstvena kombinacija najrazličnejših izkušenj, ki jih nosimo iz najrazličnejših dimenzij vesolja. Zanimivo, kako kompleksno takole postane vprašanje Kdo si? smile)

Super Ar3ka, razlaga mi je zelo všeč.  :rose:  smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

60

Ninja je napisal/a:

Čisto je odvisno na kakšnem planetu si ter tudi če si v telesni ali breztelesni obliki.

Meni je eno življenje izven Zemlje  pomagalo, da sem ozavestil, da ne tratim čas sedaj. V tistem življenju sem približno celo življenje (100 let) vrtel kolo – ful tečno, monotono življenje z eno samo lekcijo.

Ninja je napisal/a:

ali ni Zemlja enakovredna drugim dimenzijam, planetom, galaksijam, v čem se učenje na Zemlji razlikuje, če naj bi bili zemeljski programi bolj destruktivni?

Destruktivni programi postanejo na zemlji zato, ker jim mi sami damo tak predznak/etiketo da so slabi ali dobri. Na Zemlji poteka učenje skozi dvojnost in potrebno je dvojnost združiti v enost. Če mi nekemu dogodku ali občutku pripišemo da je slab, bo ta tudi slab za nas in bo na nas vplival tako, kot smo ga sami etiketirali.

Npr.: Jeza ni slaba, dokler se ne ponavlja in škoduje nam in okolici. Če spoznamo kaj se iz tega naučimo, takrat imamo možnost to spremeniti – dokler se pa jezimo ali celo obsojamo – pa to tudi na nek način dobimo nazaj. Pri sebi je potrebno, da pogledamo ko pride do jeze, zakaj se jaz jezim, kaj jaz hočem, kaj z jezo pridobim,.. in ko ozavestimo to kar pridobimo skozi jezo, takrat to zavestno spremenimo in se odločimo delovati drugače.

Primer iz prakse, ki ga z dovoljenjem lahko napišem:

Gospa je velikokrat jezna na moža in na njega tudi kriči.

Dokler smo ujeti v jezo mi obsojamo druge in se dejansko oddaljujemo od druge osebe, ker energijsko napadamo (druga oseba se lahko enako odzove, se odmakne ali ignorira) in tukaj je sedaj potrebno pogledati kaj jaz s tem pridobim, ko se jezim in kričim.

Gospa pove, da se jezi predvsem zaradi tega, ker mož ko gleda televizijo jo ne sliši in večkrat ne pospravi copat za sabo. To jo je z leti tako močno začelo jeziti, da je začela tudi redno kričati. Gospa potem pove, da ko začne kričati jo mož sliši in večinoma naredi tisto kar ona pričakuje, vendar se njun odnos vse bolj oddaljuje.

Gospa je odpustila možu in sebi za vso jezo in kričanje, ter ozavestila, da s kričanjem jo mož sliši - kar je bistvenega pomena. Nato sva še zbudila občutke, da zna povedati možu stvari na lep način in da jo mož sliši ter da tudi ona sliši njega in razume.

Na tak način se zavedamo, da nam ena stvar služi (jeza), kot tudi to, da kar mi pričakujemo od drugega, da je/ima, da imamo tudi mi te lastnosti.
Priporočam temo: Lekcije duše http://www.pesem-duse.com/forum/viewtopic.php?id=245

Kot sem na začetku napisal, dokler mi etiketiramo stvari, kot slabe in dobre, bomo svet tudi na tak način doživljali, ko pa spoznamo, da so vse stvari enake, da prihajajo iz enosti, nam pa tudi te katerim smo mi ali nekdo drug dali etiketo slabo-dobro postanejo izziv pa neglede kako jim je ime.

Primer dvojnosti: moški–ženska, dan–noč, slično je: jeza-moč, strah – zaupanje,.. oboje je potrebno sprejeti, da je in takrat ni več ujetosti v negativen/pozitiven pol, takrat je enost.

Ko na življenje ne gledamo več, kot na težavo, postane življenje izziv.