Lexi je napisal/a:Opažam da je res, zaviranje svoje prave narave vodi v blokiranje te najbolj naravne, ustvarjalne sile v človeku. Ko si dovoliš biti TI, si pretočen tudi za to energijo, da se lahko izkristalizirajo in izrazijo talenti itd.
Zanimiva izreka, ko si dovoliš biti TI.
Veliko nas misli, da si dovoli biti to kar je, če je pa res tako?
Nesmiselno je reči ali trditi da si dovoliš biti to kar si, če se pa v bistvu ne poznaš. Če ne poznamo svoje duše, svojega telesa, uma kako deluje, reagira v vsaki situaciji, kako pol lahko rečemo, "jaz si pa že dovolim biti to kar sem", če se pa niti ne poznamo od kod smo, kaj smo, kaj je naša naloga na zemlji,… Ne poznamo svojega fizičnega telesa v popolnosti, kaj šele naš um ali dele naše duše. Si pa vseeno dovolimo reči, da si dovolimo biti to kar smo? Lahko si v določenih stvareh(navadah) upamo biti to kar smo, kaj pa če te navade niso naše, smo se jih samo navadili, da so pač takšne kot so – pomeni, da smo se z nekom sprijaznili, če smo se z nekom sprijaznili še ne pomeni, da smo to tudi sprejeli in da je naše.
Dostikrat se zgodi, da se sprijaznimo z neko stvarjo, jo udomačimo, po drugi strani nam pa pije energijo, ker ni naša – ni sprejeta z dušo.
Vse stvari, o katerih imamo potrebo razlagati na dolgo in široko, stvari ki nam dajo grenek okus, ko se samo spomnimo na njih – niso naše ali niso bile naše.
V določenih stvareh si dovolimo biti to kar smo in takrat se počutimo OK, ko pa tega občutka ni, smo se pa samo sprijaznili, da tako pač je ali tako mora biti, ker drugega ne vidimo ali nočemo videti.
Vprašanje je tudi, če se zares lahko v popolnosti spoznaš vsak delček sebe.
Zato je potrebno zaupati svojim vodnikom, da nas vodijo, do tistega kar nam je namenjeno, kar se je potrebno naučiti, doživeti,… Popolno zaupanje, da se nam bodo stvari odvile točno tako, kot je v skladu z nami in našo dušo. Potrebno je imeti med sabo uglašenost, med: srcem, dušo, umom, telesom in duhom, kot tudi zaupati popolnemu vodstvu. Takrat menim, da smo na dobri poti, da se spoznamo, kdo v resnici smo in če si zares to tudi dovolimo biti.
Lexi si mi dala povod, da to napišem, :prst: ni namenjeno samo tebi.
lp
pesem.duse@gmail.com, 070-788-788