1

Tema: Zobobol in glavobol

Pred kratkim sem imela operacijo na zobu zaradi granuloma. Med operacijo so mi odprli tudi sinus (kar se baje rado zgodi) in sedaj, ko se mi vse skupaj celi, boli ko hudir. Zadnje dni jemljem tablete proti bolečinam, sedaj sem dobila še antibiotike in se res počutim malo prenapolnjeno s tabletami.  Bolečina se pa lepo širi od zobne korenine, čez sinus, glavo, vrat, do ramen ... precej beden občutek, ker ne moreš nič, razen ležati. Ko bolečina mal popusti, lahk sploh kaj napravim. Tableta mi pomaga po uri, drži dve tri ure in potem počasi spet popusti.

V tem tednu ležanja sem probala razne "fore".
Polagala sem si obkladke s kamiličnim in majaronovim prevretkom, vendar pomaga nekaj minut.
Delala sem si reiki, transformacije in peat, a vse skup pomaga za kako uro dve, potem pa se bolečina spet oglasi.
Karmična diagnostika tudi pomaga, vendar sem dobila en tak smešno jasen odgovor .... da mi je bolečina preizkušnja, da se sprejemam v vseh stanjih ter da sprejemam vse dele svojega telesa, tudi če niso zdravi. Okej torej ....  neutral
Termofor se je izkazal za izvrstnega - polagala sem si ga v presledkih (nekaj minut) od vratu do trtice. Zanimivo, ko sem ga imela na območju tretje čakre zadaj, me je glava nehala boleti.  smile

Vse te reči sedaj ponavljam venomer en teden in se mi zdi, da nekak nimajo več učinka, zato vas vprašam ali ima kdo kak res dober in učinkovit nasvet proti bolečini (ki ne vključuje tablet, kemije ali poškodovanja same sebe  big_smile )? Bom zelo hvaležna.  smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Zobobol in glavobol

Urška, glede na to, da si že toliko možnosti počrpala, ti človek kar težko kaj svetuje.  wink Probi grgrat in piti žajbljev čaj (1-2 skodelici na dan oz. po občutku). Je namreč močan naravni antibiotik.

Sicer pa ti želim, da čimprej mine (upam, da je že). smile

ar3ka je napisal/a:

Probi grgrat in piti žajbljev čaj (1-2 skodelici na dan oz. po občutku). Je namreč močan naravni antibiotik.

Bom probala, hvala ti.  wink

urskakorun.com

l.p.
toleriraj in misli na kaj lepega.mi pa meditiramo na tvojo čimprejšno revitalizacijo in držimo pesti zate.                     
                                                                                                                                                                  l.p.

Hvala govindavilas. smile

urskakorun.com

l.p.
oprosti,da ti nisem prej napisal:danes sem v slovenskih novicah zasledil stran,ki opisuje Jurija Humarja s Primskovega .najbrž si že slišala zanj.med drugim je opisano kako je začel zdravit ljudi.tu sem se pa spomnil na tvoj zobobol.piše,da je nekje prebral ali slišal:pritisneš z palcem na mesto kjer te boli zob in z njim potuješ navzdol po vratu,čez prsi in noge ter do palca na nogi.na ta način naj bi zdravil zobobole.zanimivo,je za poskusit.
ampak če me občutek ne vara,si že na boljšem.tako da morda poskusiš kdaj drugič.

Občutek ti je na mestu, res se počutim boljše. smile
Zanimivo, hvala za nasvet. Kar opisuješ, me zelo asociira na akupunkturo, oziroma v tem primeru akopresuro in kar je zanimivo, sem ravno pred nekaj dnevi mal prebirala knjigo od Milene (dr. Plut-Podvršič), kjer opisuje težave in kanale z akupunkturnimi točkami. smile

Za Humarja sem pa že slišala. Baje hodijo ljudje še sedaj obiskovat njegov grob, kjer baje še vedno seva obilica zdravilnih energij. Me zanima ali res tako "dogaja". smile

urskakorun.com

l.p.
glede Humarjevega groba;najbrž je že tako. pravijo:kjer je dim,tam je tudi ogenj.
danes sem našel še eno možnost,spet v časopisu.v novem tedniku je članek-stran o američanki Lindi Tellington Jones,strokovnjakinji na področju konj ,med drugim govori o tehniki masaže, kot jo sama imenuje TTOUCH.uporabiš jo med drugim  lahko pri zobobolu.sicer so pa v slovenščini že izšle tri njene knjige. najnovejša z naslovom TTOUCH ZATE IN ZAME.sem jo že naročil prek neta pri misterijih.upam,da bo zanimivo uporabna.
res zanimivo,ko praviš

Urška je napisal/a:

sem ravno pred nekaj dnevi mal prebirala knjigo od Milene (dr. Plut-Podvršič), kjer opisuje težave in kanale z akupunkturnimi točkami.

,ravno pravi čas.kot pravijo:prosite in dobili boste;poslušajte in šlišali boste;glejte in videli boste;... res za čisto vse je poskrbljeno,mi pa v tem svetu divjamo sem,tja,gor,dol.pozabimo pa iskreno prositi,prisluhniti,... še preden so nas položili v zibelko, je bila ta že pogrnjena z vsemi "blagri",za našo srečno pot.mati narava, ker je res mati,nas pa še kar čaka,da se prebudimo iz globokega spanca.

govindavilas je napisal/a:

najnovejša z naslovom TTOUCH ZATE IN ZAME.sem jo že naročil prek neta pri misterijih.upam,da bo zanimivo uporabna.

Prvič slišim za to metodo. Če se ti bo ljubilo, bi bilo super, da napišeš kaj o tehniki in o tvojem dojemanju tehnike, ko boš knjigo prebral.

urskakorun.com

Sem nekaj starejši,pa včasih kaj spregledam.Bo pa nasvet mogoče koristil komu drugemu:v predšolski dobi mi je ob zobobolu oče natrl z prerezanim strokom česna kostni rob za uhljem v višini ušesne mečice na strani zobobola.Ampak takrat se ni zaradi duha po česnu nihče sekiral,danes pa...

francik je napisal/a:

Ampak takrat se ni zaradi duha po česnu nihče sekiral,danes pa...

... se tudi ne, vsaj pri nas se nihče ne sekira. smile Mi vsi obožujemo česen, čebulo in ostale "smrdljivo" slastne čebulnice.  :srcek:  smile

Drugače pa vem za en enkraten recept za umivanje in preventivno zaščito zob pred gnilobo. Pozna kdo kapljice MMS?

urskakorun.com