Tema: Zobobol in glavobol
Pred kratkim sem imela operacijo na zobu zaradi granuloma. Med operacijo so mi odprli tudi sinus (kar se baje rado zgodi) in sedaj, ko se mi vse skupaj celi, boli ko hudir. Zadnje dni jemljem tablete proti bolečinam, sedaj sem dobila še antibiotike in se res počutim malo prenapolnjeno s tabletami. Bolečina se pa lepo širi od zobne korenine, čez sinus, glavo, vrat, do ramen ... precej beden občutek, ker ne moreš nič, razen ležati. Ko bolečina mal popusti, lahk sploh kaj napravim. Tableta mi pomaga po uri, drži dve tri ure in potem počasi spet popusti.
V tem tednu ležanja sem probala razne "fore".
Polagala sem si obkladke s kamiličnim in majaronovim prevretkom, vendar pomaga nekaj minut.
Delala sem si reiki, transformacije in peat, a vse skup pomaga za kako uro dve, potem pa se bolečina spet oglasi.
Karmična diagnostika tudi pomaga, vendar sem dobila en tak smešno jasen odgovor .... da mi je bolečina preizkušnja, da se sprejemam v vseh stanjih ter da sprejemam vse dele svojega telesa, tudi če niso zdravi. Okej torej ....
Termofor se je izkazal za izvrstnega - polagala sem si ga v presledkih (nekaj minut) od vratu do trtice. Zanimivo, ko sem ga imela na območju tretje čakre zadaj, me je glava nehala boleti.
Vse te reči sedaj ponavljam venomer en teden in se mi zdi, da nekak nimajo več učinka, zato vas vprašam ali ima kdo kak res dober in učinkovit nasvet proti bolečini (ki ne vključuje tablet, kemije ali poškodovanja same sebe
)? Bom zelo hvaležna. ![]()
urskakorun.com