51

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Sedaj je uradno, termini za delavnico "Pesem Duše" - Brežice:

Termini v oktobru: sreda in četrtek; 6 in 7, 13 in 14, ter 20 in 21.
Termini v novembru: torek in sreda: 9 in 10, ter 16 in 17.

Ura: od 17.30 – 21.00.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

52

Ljubljanski tečajniki kao ste kaj, kakšni so vtisi po prvem delu delavnice? smile

smile

Že po prvem dnevu bi vse objel,pa me še vedno drži. big_smile Kaj pa morem.Saj to sem menda hotel,ne?Aaa ne?(ti,ki to pišeš)

francik je napisal/a:

Že po prvem dnevu bi vse objel,pa me še vedno drži. big_smile Kaj pa morem.Saj to sem menda hotel,ne?Aaa ne?(ti,ki to pišeš)

Jaz šele grem na delavnico, pa se že zdaj počutim tako. Kaj šele bo?     yikes

Zoran je napisal/a:

termini za delavnico "Pesem Duše" - Brežice:

nekaj me zanima, če prav razumem delavnica ima 3 dele, 2x dvodnevni in 1x enodnevni, pa traja od 9h do 16h, tukaj pa za november ni zadnjega datuma:) pa urnik je malo mali a ne?

lepo prosim,ker s sestro kombinirama termine, kako je z Brežicami, saj to je ista delavnica kot lj, mb,...pa če še fraj, seveda:)

56

francik je napisal/a:

Franci nisem glih siguren, če razumem komentar roll
smile

57

galaxaura je napisal/a:
Zoran je napisal/a:

termini za delavnico "Pesem Duše" - Brežice:

galaxaura je napisal/a:

nekaj me zanima, če prav razumem delavnica ima 3 dele, 2x dvodnevni in 1x enodnevni, pa traja od 9h do 16h, tukaj pa za november ni zadnjega datuma:)

Galaxaura,
to velja za Ljubljano in Maribor.

V Brežicah je desetdnevna delavnica po 3.5 ure na dan, 17.30 - 21.00, ker je med tednom v Brežicah. Ljubljana in Maribor pa sta med vikendom pet dni in je sedemurna delavnica. Zato je razlika.

Je pod novice in dogodki objavljena, kompletna delavnica.
smile

Se oproščam vsem,spet samopogovor s pisanjem.Zelo prijetna delavnica s sorodnimi dušami in potem se zgodi kar samo od sebe,da bi objel ves svet,"pa i šire".In s tem občutkom se lahko zelo uspešno "pobiraš"ko se spomniš nanj,kadar te "slučajno"zapusti.V bistvu še vedno urejam svoje vtise-misli z delavnice.In ker to ni bila moja prva delavnica,zgleda da se je tokrat kar precej dogajalo.

Zoran,prosim, če ponovno razložiš uporabo,oziroma zaporedje poslušanja poslane teta,delta,...,glasbe.Za vsak slučaj,če je važno.lp.

60

francik je napisal/a:

Zelo prijetna delavnica s sorodnimi dušami in potem se zgodi kar samo od sebe,da bi objel ves svet,"pa i šire".In s tem občutkom se lahko zelo uspešno "pobiraš"ko se spomniš nanj,kadar te "slučajno"zapusti.V bistvu še vedno urejam svoje vtise-misli z delavnice.In ker to ni bila moja prva delavnica,zgleda da se je tokrat kar precej dogajalo.

:prst:  smile

francik je napisal/a:

Zoran,prosim, če ponovno razložiš uporabo,oziroma zaporedje poslušanja poslane teta,delta,...,glasbe.Za vsak slučaj,če je važno.lp.

Franci bolje je da se najprej navadiš na theta glasbo, da jo integriraš in nato na delto.
Obe sem poslal zato, da lahko zaznate tudi delto.
smile

Se mi je zdelo da sem nekaj preslišal.Sicer sem nekje že prej zasledil podobno informacijo da je potrebno pri poslušanju take glasbe poslati firbec na počitnice. cool
Hvala

62

Zdravo vsem! smile

Moja prva reakcija, ki sem jo zapazila, takoj v ponedeljek zjutraj, ko sem vstala iz postelje, je bila, da sem lahko zadihala s polnimi pljuči - kot da bi se mi sprostila kakšna četrtina dihalne kapacitete. :prst:  smile  Že nekaj tednov pred delavnico sem namreč opažala, da sploh ne morem globoko (do konca) zadihat, tudi, ko se trudim, zdaj pa se mi je odprlo.  :rose:  Sicer pa sem se zbudila tudi s hudo bolečim grlom in vnetimi pljuči. No, grlo se je že pozdravilo, iz pljuč pa še vedno izkašljujem sluz. Me zanima, ali sem se v LJ nahladila, ali pa je to samo posledica čiščenja. Čutim tudi neko bolečino v hrbtu (ramenski obroč + osrednji del).

Po več mesecih zatišja, se mi je odprlo tudi pri pisanju diplome - v parih dneh sem jo skoraj že končala, manjka samo še zadnji finiš. smile  :prst:  :rose:

Danes dopoldne me je spet zgrabila žalost glede ene zadeve, pa mi je prišlo na misel, da bi se spet malo potopila v spodnji svet med živalice, in mi je odleglo.  :srcek:

Drugače pa tudi po istem postopku, kot smo to počeli na delavnici, meditiram in razrešujem vzorce, in moram rečt, da je res krasno. Se mi zdi, da ta postopek od vseh ostalih postopkov (IB, reiki ipd.) najbolj dojemam kot stik z božanskim, ljubeznijo, srcem, dušo, in veliko manj kot tehniko. Ne me narobe razumet - vem, da ni kriva nobena 'tehnika', pač pa moj odnos do njih. Aja - pa redno prižigam svečko za dušo. smile

Svetlobne alfe pa še nisem poskusila. Je kdo že probal?

francik je napisal/a:

Že po prvem dnevu bi vse objel,pa me še vedno drži. big_smile

Franci :prst:  smile

63

ar3ka je napisal/a:

Zdravo vsem! smile

Moja prva reakcija, ki sem jo zapazila, takoj v ponedeljek zjutraj, ko sem vstala iz postelje, je bila, da sem lahko zadihala s polnimi pljuči - kot da bi se mi sprostila kakšna četrtina dihalne kapacitete. :prst:  smile  Že nekaj tednov pred delavnico sem namreč opažala, da sploh ne morem globoko (do konca) zadihat, tudi, ko se trudim, zdaj pa se mi je odprlo.

Super :prst:

ar3ka je napisal/a:

Sicer pa sem se zbudila tudi s hudo bolečim grlom in vnetimi pljuči. No, grlo se je že pozdravilo, iz pljuč pa še vedno izkašljujem sluz. Me zanima, ali sem se v LJ nahladila, ali pa je to samo posledica čiščenja. Čutim tudi neko bolečino v hrbtu (ramenski obroč + osrednji del).

Še fizično se telo očisti, pa bo stvar dokončana.

ar3ka je napisal/a:

Po več mesecih zatišja, se mi je odprlo tudi pri pisanju diplome - v parih dneh sem jo skoraj že končala, manjka samo še zadnji finiš. smile  :prst:  :rose:

ar3ka je napisal/a:

Danes dopoldne me je spet zgrabila žalost glede ene zadeve, pa mi je prišlo na misel, da bi se spet malo potopila v spodnji svet med živalice, in mi je odleglo.  :srcek:

ar3ka je napisal/a:

Drugače pa tudi po istem postopku, kot smo to počeli na delavnici, meditiram in razrešujem vzorce, in moram rečt, da je res krasno. Se mi zdi, da ta postopek od vseh ostalih postopkov (IB, reiki ipd.) najbolj dojemam kot stik z božanskim, ljubeznijo, srcem, dušo, in veliko manj kot tehniko. Ne me narobe razumet - vem, da ni kriva nobena 'tehnika', pač pa moj odnos do njih. Aja - pa redno prižigam svečko za dušo. smile

Res je, da dojemaš drugače kot katero koli tehniko, ker to ni tehnika, pač pa zavestno delovanje. Ta božanski stik je pa zavedanje svoje božanskosti, ki je v tebi in ne tista od zunaj. Sedaj ko se začneš zavedati božanskosti, da se nahaja v tebi in da ni odzunaj –  začneš postavljati življenje po svoji meri, ker se zavestno odločaš, kaj hočeš in kaj ne rabiš. Enostavno imaš moč, sposobnost, da spremeniš svojo realnost. smile
smile

64

Zoran je napisal/a:

Še fizično se telo očisti, pa bo stvar dokončana.

O, hvala, super smile Dans so pljuča že prav fajn. Je verjetno tudi žajbljev čaj pripomogel k temu.  :prst:

Zoran je napisal/a:
ar3ka je napisal/a:

Danes zjutraj naredila finiš.  smile Moram še povedat, da sem se par dni pred delavnico spet temeljito lotila čiščenja krame (BTW - Knjiga od Karen Kingston Ustvarjanje svetega prostora in feng šui je res super! to ugotavljam vedno znova :rose: ). Tako sem zavrgla (oz. podarila) vse knjige, zapiske, zvezke, ki sem jih nekatere hranila še iz OŠ!!! Najprej se mi je smililo stran vreči, ker sem tak lepo pisala al pa sem si mislila, joj to me pa zanima, mogoč bom še kdaj pogledala. Potem pa sem si rekla, da če me bo še kaj zanimalo, si lahko knjigo še vedno sposodim v knjižnici. cool To pa da sem lepo pisala, je pa sicer fajn, ne morem pa še zdaj viset na tem fenomenalnem dosežku lol, raje naredim prostor za nove. smile Sem spoznala, da se obnašam kot da bom večno šolarka (oz. da je to moja podzavestna želja), in morda je bil tudi to razlog, da se nisem in nisem mogla spravit napisat še tistih nekaj strani diplome. No, danes sem se od študentskega statusa poslovila :prst:  in sedaj iščem eno fajno službo  smile  , ne rečem pa, da se ne bom še kdaj vrnila na fakulteto. Morda.  smile

Zoran je napisal/a:

Res je, da dojemaš drugače kot katero koli tehniko, ker to ni tehnika, pač pa zavestno delovanje. Ta božanski stik je pa zavedanje svoje božanskosti, ki je v tebi in ne tista od zunaj. Sedaj ko se začneš zavedati božanskosti, da se nahaja v tebi in da ni odzunaj –  začneš postavljati življenje po svoji meri, ker se zavestno odločaš, kaj hočeš in kaj ne rabiš. Enostavno imaš moč, sposobnost, da spremeniš svojo realnost. smile
smile

:prst:  :rose:  :srcek:  smile

Danes je en tak super dan.  smile

Sem spoznala, da se obnašam kot da bom večno šolarka (oz. da je to moja podzavestna želja), in morda je bil tudi to razlog, da se nisem in nisem mogla spravit napisat še tistih nekaj strani diplome. No, danes sem se od študentskega statusa poslovila thumb  in sedaj iščem eno fajno službo

:prst:  :prst:  :prst:   smile DA boš dobila fajno službo, je pa tako ali tako jasno.  :srcek:  wink

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

66

Hvala Urška.  :srcek:  smile  :rose:

67

Jst sem zdelan kot bik, čisto zmučen, ponoči pa ne morem spat. Karkoli se mi spet dogaja, naj bo že čim prej konec. Svetlobna @ je vse kar mi je v tem tednu uspeval delat, pa svečko pržigat za mojo dušco... Mora nekaj časa pretečti, da bom kaj več lahko povedal.

68

Jaz sem pa navdušen nad lahkotnostjo in hitrostjo s katero sedaj lahko delam "domačo nalogo". Cel teden sem jo delal, malo pa sem tudi sam brskal po sebi in sem pri tem užival. Sproti me presenečajo tudi nekateri drugi prijetni stranski učinki npr. v prometnih zastojih se manj razbujam, v službi lažje delam in ločujem kaj je moje počutje kaj pa ne. To mi je super!
Fizično sam nisem občutil velikih sprememb razen utrujenosti, tako da sem si več časa vzel za počitek, je pa sin (star je dve leti) močno zbolel in misli da so tudi moje spremembe delno vplivale na to. 

Všeč mi je bilo tudi, da po delavnici nisem bil evforičen - v smislu jutri sem bom osvobodil vsega in mimogrede rešil svet...
Ampak sem bil navdušen in prizemljen hkrati, bolj mirno samozavesten. Zdaj se prvič v življenju jasno zavedam, da imam prihodnost v svojih rokah in da jo lahko oblikujem po svojih željah.

69

ander je napisal/a:

Jst sem zdelan kot bik, čisto zmučen, ponoči pa ne morem spat. Karkoli se mi spet dogaja, naj bo že čim prej konec. Svetlobna @ je vse kar mi je v tem tednu uspeval delat, pa svečko pržigat za mojo dušco... Mora nekaj časa pretečti, da bom kaj več lahko povedal.

Ander,
zmučenost pride velikokrat kot posledica čiščenja telesa, še posebej ko se čistijo jetra , je velikokrat tak občutek izčrpanosti.
Če so določeni vzorci, prepričanja, občutki dolgo v telesu je lahko tudi močno čiščenje. Če se ti pa to pojavlja vsakič, ko delaš na sebi, je pa znak, da si se ujel v simptome čiščenja.
Osvobodi se teh simptomov in si zavedaj tistih občutkov katere hočeš imeti – misli in dejanja usmeri v smer, ki jo hočeš imeti.

Lahko ublažiš utrujenost s koprivnim čajem, Q10,..
Nespečnost lahko ublažiš, če masiraš podplate s prekuhanim sezamovim oljem pred spanjem.
smile

70

dadas je napisal/a:

Jaz sem pa navdušen nad lahkotnostjo in hitrostjo s katero sedaj lahko delam "domačo nalogo". Cel teden sem jo delal, malo pa sem tudi sam brskal po sebi in sem pri tem užival. Sproti me presenečajo tudi nekateri drugi prijetni stranski učinki npr. v prometnih zastojih se manj razbujam, v službi lažje delam in ločujem kaj je moje počutje kaj pa ne. To mi je super!

:prst: Super

dadas je napisal/a:

v službi lažje delam in ločujem kaj je moje počutje kaj pa ne.

Dadas, to je zelo veliki korak, ko jasno začneš razlikovati kaj so tvoji občutki in kaj so od drugih.
Življenje postane za par ton lažje. smile

dadas je napisal/a:

Všeč mi je bilo tudi, da po delavnici nisem bil evforičen - v smislu jutri sem bom osvobodil vsega in mimogrede rešil svet...
Ampak sem bil navdušen in prizemljen hkrati, bolj mirno samozavesten.

:prst: Super

dadas je napisal/a:

Zdaj se prvič v življenju jasno zavedam, da imam prihodnost v svojih rokah in da jo lahko oblikujem po svojih željah.

To pa je tisti noro dober občutek, ko enostavno veš, da si lahko sam kreiraš svoje življenje.
Super Dadas. :prst:
smile

Ko delam po vzorcih dobim včasih močan odgovor,ko pa preverjam če je to stvarnikova informacija,pa dobim včasih nasprotni signal.Mi ni čisto jasno kaj naj si mislim o tem.Imaš kakšen nasvet na to temo Zoran? hmm

72

Zivjo Pesniki duse!

Moj feedback za delavnico: zelo mi je vsec! Ucinki po delavnici pa ne toliko, ampak vem,da so del tega:ciscenje fizicnega telesa, obcutek da se mi vecajo pljuca,ker par dni nisem mogla dihat in me je bolelo, pa misice in vrocina in razni feelingi tesnobe in cudnih obcutkov...kot da gre na povrsje in odhaja.

Najprej so se nore stvari dogajale,takoj po delavnici,  veselje, radost, srecas ljudi na katere pomislis,pojavi se tocno to kar si leta cakal, vse se odvija noro zabavno in lepo..potem pa temna stran, zatisje,bolecina in poglabljanje vase...
Ampak vem da to del procesa, ker cistimo tudi temo v nas...
pocasi locim obcutke kateri so moji in kateri ne, nisem pa vedno sigurna. Vcasih dobim obcutek da se mi srce veca in tedaj dobim neznosno zeljo po stiku s srodno duso, ki je nimam v svojem zivljenju,sem pa 1x videla to duso v tem zivljenju.
Veliko novih prijetnih obcutkov se poraja in nekateri globoki, ki pa se niso tako prijetni.

Poslusam alfo,theto vendar me glava zacne vrtoglavo boleti ce to pocnem 5 ur da imam non stop te zvoke.
Sem pa zelo hitro padla v alfa in dobila sem obcutek kanaliziranja ko sem metala karte kolegicam za sporocila od angelov, tak mal za hec smo se  ucile readinga z angeli in so rekle, da sem jim vse zadela..pa to sem prvic pocela in so rekle da kanaliziram:))
Zdaj se je pa ustavilo in ni vec teh sporocil da kar pridejo besede brez da gledam karte.

Caka me se par vzorcev za predelat,vecina se mi je pa sama zjasnila zakaj je tako.
Men je bilo super na delavnici in najbolj se veselim tistega ko duso vabimo vase,ce bomo spet to delal.

Sicer mi je pa fajn ceprav je proces ciscenja mal smotan:) in se dogajajo se zanimive stvari.
To je to!
Maxim

Jaz sem mariborska tečajnica in se po prvem delu zanimivo počutim. Nekaj več sreče čutim v sebi, vsakodnevni pripetljaji mi prinesejo nasmeh na usta, čeprav bi  mi nekateri prej včasih dvignili  pokrov. To mi je všeč.  Prehlad, ki se me je lotil pred delavnico, je kazalo, da je med delavnico minil, pa se je po delavnici vrnil v velikem slogu. Čeprav sem sicer odločna, sem ugotovila, da sem v službi malo bolj stroga smile , dosledna, a mirna. Imam nek obutek širine in ko pridem domov in ni veliko zvokov, imam na obdobja občutek, da sem jaz eno s sobo,  s stvarmi itd. Sedaj moram to še negovati. In čutim, da sem na pravi poti.  wink :rose:

74

Maxim je napisal/a:

neznosno zeljo po stiku s srodno duso, ki je nimam v svojem zivljenju,sem pa 1x videla to duso v tem zivljenju.

Znano hmm  wink Dobro si je pogledat, zakaj je temu tako. Danes sem se spet spravila k čiščenju in ugotovila, kako prefrigana je lahko podzavest oz., da se je res ne da preslepiti! big_smile  Danes nameravam veliko knjig odpeljati v antikvariat v prodajo, ker jih ne potrebujem več. Šolske knjige (takšne in drugačne) sem že pred časom dala naprej ali zavrgla, RAZEN TREH! Razum je argumentiral, da so te knjige pa res fajne, pregledne, nekaj posebnega in da jih bom ziher še kaj rabila ( lol ), potem pa se mi je posvetilo, da so te knjige na tak ali drugačen način povezane s tistimi predmeti na faksu, katerih asistenti so mi bili zelo simpatični. wink  lol Se pavi sem se na podzavestni ravni še vedno oklepala nekih simpatij in neuresničenih fantazij, ki so bile prijetne ali pa tudi ne, ampak dejstvo je, da to ni tisto, kar si želim sedaj od partnerskih odnosov. Knjige so tako romale v vrečko, ki čaka na odvoz v antiko.  smile

75

francik je napisal/a:

Ko delam po vzorcih dobim včasih močan odgovor,ko pa preverjam če je to stvarnikova informacija,pa dobim včasih nasprotni signal.Mi ni čisto jasno kaj naj si mislim o tem.

Franci, vedno je prvi odgovor pravilen, pri drugemu se lahko vključi um in zaradi tega lahko pride do drugačnega odgovora. Če je ogovor negativen zate, ga transformiraj in nato preveri. smile

Maxim je napisal/a:

Moj feedback za delavnico: zelo mi je vsec! Ucinki po delavnici pa ne toliko, ampak vem,da so del tega:ciscenje fizicnega telesa, obcutek da se mi vecajo pljuca,ker par dni nisem mogla dihat in me je bolelo, pa misice in vrocina in razni feelingi tesnobe in cudnih obcutkov...kot da gre na povrsje in odhaja.
Sicer mi je pa fajn ceprav je proces ciscenja mal smotan:) in se dogajajo se zanimive stvari.

Če hočeš imeti čisto stanovanje - pospraviš smeti. Enako je pri nas. Usmeri pozornost na tisto kar hočeš,
Tako kot veš in imaš sliko v sebi, kako izgleda čisto stanovanje (ta slika, ti da motivacijo, ker veš kako izgleda čisto stanovanje in kako se v njemu počutiš), enako usmeriš pozornost na tisto kar dobiš.
Nikoli ne usmerjati pozornost na smeti (negativne občutke), ker se ujameš v smeti. Vedno usmerimo pozornost na tisto kar hočemo. - To bomo še delali. smile

Gudrun je napisal/a:

Jaz sem mariborska tečajnica in se po prvem delu zanimivo počutim. Nekaj več sreče čutim v sebi, vsakodnevni pripetljaji mi prinesejo nasmeh na usta, čeprav bi  mi nekateri prej včasih dvignili  pokrov. To mi je všeč.  Prehlad, ki se me je lotil pred delavnico, je kazalo, da je med delavnico minil, pa se je po delavnici vrnil v velikem slogu. Čeprav sem sicer odločna, sem ugotovila, da sem v službi malo bolj stroga smile , dosledna, a mirna. Imam nek obutek širine in ko pridem domov in ni veliko zvokov, imam na obdobja občutek, da sem jaz eno s sobo,  s stvarmi itd. Sedaj moram to še negovati. In čutim, da sem na pravi poti.  wink :rose:

Gudrun :prst:  smile

ar3ka je napisal/a:

Se pavi sem se na podzavestni ravni še vedno oklepala nekih simpatij in neuresničenih fantazij, ki so bile prijetne ali pa tudi ne, ampak dejstvo je, da to ni tisto, kar si želim sedaj od partnerskih odnosov. Knjige so tako romale v vrečko, ki čaka na odvoz v antiko. smile

:prst:  smile

smile