Re: Delavnica - "Pesem duše"
Hvala za pomoč.Se dogaja na začetku da se kaj presliši ali spregleda. ![]()
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Osebna rast in duhovnost » Delavnica - "Pesem duše"
Hvala za pomoč.Se dogaja na začetku da se kaj presliši ali spregleda. ![]()
Osnova za nas je povezava božansko – zemeljsko, da se zavedamo svoje božanske individualnosti, ki je v nas veš čas in jo zavestno uporabljamo. To ni neki bog od zunaj ali nekaj kar ni naše. To je naš bog, naša notranjost, ki pride na božansko raven (raven brezpogojne ljubezni) in s te ravni mi razvijamo lastnega boga v sebi. Skozi povezavo božansko – zemeljsko smo mi sposobni razviti svoje naravne sposobnosti. Zavestno se odločimo za tisto kar hočemo in za to ne rabimo posrednikov. Zavedamo se svojega počutja(občutkov), prepričanj in tiste katerih nočemo, niso naši ali nam ne služijo več se osvobodimo.
V spanju mi pridemo do theta in delta valov naravno, vendar pa jih kot budni ne vemo ali ne znamo uporabljati. Bistvo je, da mi aktiviramo naše zaspane sposobnosti, ki jih imamo v sebi in v budnem stanju mi uporabljamo (enako kot spimo) theta in nato delta valove v vsakdanjem življenju. Na tak način mi sproti v vsakdanjosti, lahko izkoristimo svoje sposobnosti.
Vse kar počnemo je, da mi aktiviramo svoje naravne sposobnosti, zavedamo se sebe in si sami pišemo scenarij, katerega lahko preverimo v prihodnosti.
To je naravni del nas, katerega se del ne da naučiti – potrebno ga je aktivirati.
Mi kot duša imamo v sebi sposobnosti, potenciale, talente, vendar če jih ne vemo ali jih ne uporabljamo (bežimo pred samim sabo) lahko – posledično postanemo nezadovoljni, depresivni, obsojamo ali celo zbolimo. Če pa mi začnemo delati zase v svojo korist, pa počasi odpadajo vsa ta nezadovoljstva, obsojanja,., ker več nimamo potrebe kriviti sebe ali druge za naše neuspehe. Življenje postane igra. Če vprašamo otroka kaj počne? bo odgovoril - da se igra, tako je potrebno da tudi mi gledamo svoje življenje skozi igro in v tem uživamo.
![]()
Ja bolj enostavno se pa ne da povedat.Zdaj pa akcija in najprej po "lenobi".hihihi ![]()
Zoran pozdravljen
Zanima me ali se da kje kupiti CD z glasbo oziroma zvoki kateri pomagajo, da naši možgani zaznajo thet in delta valove?
Hvala in en lep sončen dan ![]()
Zanima me ali se da kje kupiti CD z glasbo oziroma zvoki kateri pomagajo, da naši možgani zaznajo thet in delta valove?
Lunca napiši mi na email, pa ti posredujem podatke za glasbo za katero vem, da je v redu.
Drugače pa potekajo dogovori, z glasbenikom, ki je v stanju narediti tako glasbo, ki bo za razvoj duše. Dogovori so na začetku.
Pri taki glasbi je potrebno biti pazljiv, ker ni vse v redu za nas. Mislim na to s kakšnim namenom je narejena in kdo jo je naredil.
![]()
Zdravo! Da malo napišem reakcije po tretjem dnevu delavnice.
Prve dni sem bila zelo utrujena (fizično in psihično), ponoči pa se me grabili v mečih močni krči. Opažam, da se ukvarjam z dvema zadevama, ki sta vsekakor povezana in me najbolj mučita. Pa jočem veliko, razpoloženje kar niha (v enem dnevu se mi lahko zamenja kr par intenzivnih ciklov gor-dol)
Zdaj sem že bolj uravnovešena, čeprav zadevi še nisem prišla do dna, upam pa, da bom.
Lp vsem :rose:
Zdravo, ljubljanski (so)tečajniki - kako je bilo na zadnjem dnevu delavnice? Jaz sem vlak zamudila, tako da bom morala počakati do brežiške delavnice. Me pa zanima, če je blo fajn. ![]()
Jaz sem delavnico doživljala kot intenzivno, pestro in bila zmatrana na koncu kot cucek.
Verjamem, da bo v Brežcah tudi zelo zanimivo!
:prst:
Pozdravljeni! Jaz sem se po vsaki delavnici počutila zelo sproščeno, mirno, "skulirano". No, naslednji dan je ta občutek že minil. Se mi pa sedaj dogaja, da se nekaj dni (dva, tri dni) počutim fenomenalno, imam ful energije, nič mi ni problem narediti, vse se mi "poklapa", potem pa kot bi odrezal. Drug dan mi gre vse na živce, sem nestrpna, čutim močno agresijo v sebi. Imam ogromna nihanja, katera prej niso bila tako izrazita. Zdaj moram samo še ugotoviti oz. bolj nekaj narediti za to, da bom lahko izbrala ta dobro počutje....
Je pa tako, da ponavadi že takoj zjutraj, ko se zbudim, točno začutim, v katero smer bo šel tisti dan. In tako potem tudi je.
Toliko zaenkrat in vsi lepo pozdravljeni!
Nova delavnica se super sliši;)
zanima me s katerim datumom se začnejo, ali vklučujejo tako soboto kot nedeljo in približno koliko srečanj traja vse skupaj, pa seveda okvirna cena.
LP
Pozdravljeni! Jaz sem se po vsaki delavnici počutila zelo sproščeno, mirno, "skulirano". No, naslednji dan je ta občutek že minil. Se mi pa sedaj dogaja, da se nekaj dni (dva, tri dni) počutim fenomenalno, imam ful energije, nič mi ni problem narediti, vse se mi "poklapa", potem pa kot bi odrezal. Drug dan mi gre vse na živce, sem nestrpna, čutim močno agresijo v sebi. Imam ogromna nihanja, katera prej niso bila tako izrazita. Zdaj moram samo še ugotoviti oz. bolj nekaj narediti za to, da bom lahko izbrala ta dobro počutje....
Vanja taka nihanja so normalna pri ljudeh, ko se postavljajo novi občutki v nas. Ko mi začnemo iti po svoji poti, tako kot hočemo, se nam najprej pojavijo ovire skozi katere je potrebno iti, jih opustiti (navade, prepričanja, občutke,..) da lahko pridemo do tistega kar hočemo. Zaradi teh stvari se pojavijo nihanja.
Prej nisi občutljiv, če živiš v enem kalupu in ne delaš na sebi (pustiš da te usoda nosi), se zapiraš in ne čutiš stvari.
Naša naravna stvar je pa, da čutimo stvari: ljubezen, radost, veselje,… ampak da bi to občutili v popolnosti se je potrebno prej znebiti negativnih prepričanj, kot so: da si tega ne zaslužimo, da se ne da,….. Na primer zelo hitro lahko dobiš občutek da si ljubljena, vendar, da bi to bilo trajno se je potrebno osvoboditi občutka, npr.: da to ni možno, itd.
Je pa tako, da ponavadi že takoj zjutraj, ko se zbudim, točno začutim, v katero smer bo šel tisti dan. In tako potem tudi je.
Toliko zaenkrat in vsi lepo pozdravljeni!
To je super , da že zjutraj začutiš kam bo šel dan, ker ga lahko usmeriš v svojo stran.
Če se pa prepustiš negativnim občutkom, si se pa prepustila usodi, da te vodi tisti dan.
Bit tega je, da ko prepoznaš negativne občutke, da jih takoj spremeniš in si skreiraš dan kot ti hočeš – to naj ti bo izziv.
Vedno glej na cilj kaj hočeš imeti, vendar bodi osredotočena na pot, ki vodi do cilja, na tak način te cilj sam vodi k uresničitvi.
Recimo zadamo si cilj, vmes (na poti) pa spreminjamo moteče stvari prepreke, kot so; negativni: občutki, misli, besede, prepričanja, navade, vzorci,… in se premikamo proti cilju.
![]()
zanima me s katerim datumom se začnejo, ali vklučujejo tako soboto kot nedeljo in približno koliko srečanj traja vse skupaj, pa seveda okvirna cena.
PIA
Delavnica bo začela v februarju in vsebuje pet dni ( sobota in nedelja) ali dva vikenda po dva dni in en vikend en dan – to velja za Ljubljano. V Brežicah bo med tednom kot do sedaj deset srečanj po 3,5 ure. Točne datume bom objavil, upam da do konec tega meseca. Cena ostaja enaka, le začetnega popusta ne bo. Če pa želiš sproti biti obveščena, napiši na e-naslov, pa dobiš obvestila.
![]()
Pozdravljeni,
Da malo napišem kakšni so kaj moji občutki po delavnici. Že vse od konca naprej sem nenormalno utrujena, takoj v ponedeljek je bilo tudi razpoloženje nekam čudno, mogoče celo malo tesnobno - zvečer sem to tesnobo transformirala - in od takrat naprej je ni več. Včasih sem kar težko pokonci - pa čeprav si želim kar koli početi, ne morem (kot bi mi odtekla vsa energija), tudi zvečer hodim zelo zgodaj spat, tako, da mi je dan malo prekratek za vse kar bi želela početi (ampak me to kaj nič dosti ne moti, tako ali tako bo minilo in bo potem več efekta od mene). Mi je pa vsaka stvar, ki jo počnem kar nekam v veselje (tudi najbolj vsakdanje stvari), nekako se me dobra volja in veselje držita. In če začutim, da prihaja neko nerazpoloženje, se tega v momentu zavem in ga obrnem v drugo smer in je v redu.....aja še nekaj, gre za hišo in kar nekaj zemlje, ki je bila na Madžarskem, v neki mali vasi, brez trgovine, pošte....in jo je kupil mamin brat, kaki 2 leti pred smrtjo......podedovala pa jo je polovico moja mami. Za hišo 2 leti ni bilo prav nobenega zanimanja,......po moji delavnici pa smo hišo prodali "za tren oka", zgodilo se je takoj, vse je steklo totalno gladko in hitro, brez kakršnega koli zapleta. Že med mojo delavnico so nam sporočili, da se nekdo zanima za hišo in 2 dni po delavnici smo šli podpisat pogodbo.....Sem brala na forumu, ko je Zoran pisal o blagoslovu prednikov.....in to je bilo verjetno to.
Toliko za enkrat, in vsem en lep vikend želim, Irena
Meni se je tudi podobno dogajalo, bila sem izčrpana, kot da bi se cele dneve kopala. Izmozgana do amena.
In potem obdobje brzic - nihanj gor-dol, sedaj se pa "vode počasi umirjajo". ![]()
Bom še jaz napisal nekaj mojih občutij po delavnici. Če se ozrem nazaj dva meseca in če se pogledam sedaj, lahko rečem, da sem se precej spremenil. Nekatere stvari so iz mojega življenja kar odpadle in mi je zanimivo ko se spomnim nanje. Pred delavnico sem imel težave z neprizemljenostjo, ki so sedaj čudežno izginile. Na nekatere stvari gledam povsem drugače, kot da bi naredil en manjši preskok v zavesti... prav tako se ne počutim več ujetega... Zanimivo mi je, ker imam več volje in energije. Naj povem še to, da začuda nisem bil nič utrujen po delavnice, ampak nasprotno, bil sem naspidiran. Prav tako sem bolj miren, spim manj in spanec je boljši. Pojavile so se mi pa bolečine v vratu in zgornjem delu hrbtenice, ki jih nisem imel do sedaj, a to je najverjetneje od drže. Malce nenavadno zame je tudi, da sem začel poslušati umirjene, romantične pesmi ( mogoče je to posledica šamanske esence "ljubezen do sebe"...)
Spremembe so vsekakor v teku zato je še prezgodaj delati zaključke. Mislim pa, da je potrebno biti previden pri reprogramiranju, ker stvari niso tako nedolžne in gre hitro lahko kaj narobe.
Super je tudi, da je delavnica razdeljena na 3 sklope z vmesnim premorom, da ni vse na kupu.
Skratka sprememb je kar nekaj, vseh sprememb pa se najbrš niti ne zavedam. Lep pozdrav vsem.
![]()
Že vse od konca naprej sem nenormalno utrujena,
Meni se je tudi podobno dogajalo, bila sem izčrpana, kot da bi se cele dneve kopala. Izmozgana do amena
Večinoma je vzrok za utrujenost, da nam v telesu primanjkuje: magnezija, kalcija, omege3,6 ali9 ali ogljikovih hidratov.
Vzrok je lahko, da premalo uživamo masti in ogljikovih hidratov. Če pa dovolj uživamo hrane v obliki (maščob in ogljikovih hidratov) je pa lahko vzrok, da hrana ne izgoreva na pravilen način in se ne pretvarja v energijo, takrat priporočam Q10.
Naravnega kalcija in magnezija ima zelo veliko naravni (eko) kakav, ki ga priporočam da se pije z ovsenim, riževim ali sojinim mlekom (eko).
Če so v telesu napetosti - manjka vitaminov, predvsem je tukaj dober Bkomplex.
Za boljše delovanje možganov so oreški – ne prodajajo se zastonj v trgovinah mešani oreški pod nazivom – študentska hrana.
Peteršilj v hrani privlači energijo,…
Vsekakor je najbolje, da že naša hrana vsebuje vse vitamine in minerale
![]()
Pozdravljeni naj se jaz napisem svoje mnenje in izkusnje o delavnici.
Zelo dragocena mi je izkusnja, da sem ozavestila theta valovanje pri sebi. In nacin kot je Zoran predstavil na delavnici je zelo prakticno in razumljivo. Vsaj meni. Vsec mi je ker smo govorili o tem, da je dobro ce se povezujemo s razlicnimi bitji, nivoji....preko Boga.
Za prvega novembra sem se malo pogovorila s svojimi predniki, seveda preko Boga in je bila zelo lepa izkusnja.
Ustvarjam karte z lepimi sporocili zase (s pomocjo theta), in ne potrebujem drugih kart, ki so jih ustvarili drugi. SIcer so super ampak te moje so pac moje in jih lazje zacutim ter uzivam v ustvrajanju.
Po delavnici sem imela tudi izkusnje, ko so me ljudje prosili za pomoc. Pogledala sem situacijo v Theti in jim svetovala, kot sem mislila, da bo ok, da bodo lahko sprejeli. NA koncu se je izkazalo, da so bile moje informacije zelo natannce in tudi tistega cesar nisem izrazila, je oseba nekako sama dojela. nevem tocno, ampak vse se je dobro koncalo.
Na fizicnem nivoju sem opazila, da so se mi pozdravile bezgavke. Imela sem kronicno vnetje bezgavk. Eno leto. Po delavnici je ok. Super se pocutim.
Vec let me je bolelo srce. Po delavnici me ne vec. Za kar sem zelo zelo zelo havalezna.
Dve moji dobri prijateljici ze dalj casa pozata theta zdravljenje in je super, ker si izmenjujemo izkusnje, ter ena drugi pomagamo, kadar je potrebno. TO postane lahko tudi zelo zabavno. Recimo, pri vprasanjih kaksen bo moj naslednji fant...menda sexy surfer hihih itd.
Uporabljam theto tudi pri tem, da si sestavim jedilnik, vprasam katera hrana je najboljsa zame.
Sicer se ne drzim vedno. Vcasih pa.
Res prakticno.
Zavedam se da je to del mene, in je lahko vir informacij, transformacij.... Zmedena sem ker vem, da lahko tudi na drugacen nacin pridem do odgovrov, ki jih sprasujem. Recimo, da vprasam in zacutim s svojim srcem. Tako, da preusmerim pozornost v srce,ki se odpre kot okno in dobim zelo jasne odgovre. Kaj pa je to?
Zelim vedeti, ker si zelim razumeti svoje telo,um in custva. Duh pa je itak vsemogocen, vseprisoten ni nc za razumet,ker je hrati razumljiv in nerazumljiv. to je moja izkusnja.
Zelim vam lep uspesen teden in veliko zavedanja,da je zivljenje dar in vsak dan praznik.
Ana
Nanasa se na Vanja: Če se pa prepustiš negativnim občutkom, si se pa prepustila usodi, da te vodi tisti dan.
Bit tega je, da ko prepoznaš negativne občutke, da jih takoj spremeniš in si skreiraš dan kot ti hočeš – to naj ti bo izziv.
Se pravi, ko vidis da si padel v negativno stanje,
ali dobil zeljo, da se skrijes od vseh, da dvomis vase, potem to ozavestis, da se pocutis tako in tako in gres v theto in transformiras s formulami, ki si nas naucil?
Od kod prihaja potreba da se skrijes pred svetom in umaknes od vseh in vsega?
Vidim,da se vam vsem veliko dogaja, krasno!
Jaz sem bila up,zdaj sem down,ker sem dovolila drugim dati moc da odlocajo kako se pocutim..kaj pa ce se strinjas s kritiko ceprav te prizadane?
Na vsako kritiko je potreben umirjen odziv.Najvažnejše pa je,da v svoji notranjosti tak dogodek sprejmemo kot sporočilo,ki je namenjeno naši spremembi,oziroma rasti.Navzven sicer lahko na nesramnost odgovorimo enako,če pa to prenesemo še navznoter,nam ne sledi nič prijetnega.
Če pa čutiš,da je kritika upravičena,ni problema;najdi si nekje trenutek miru,
uporabi znanje ki ga imaš in razreši zadevo.Pa še zahvali se,da si imela možnost nekaj naredit zase. :rose:
Jaz sem bila up,zdaj sem down,ker sem dovolila drugim dati moc da odlocajo kako se pocutim..kaj pa ce se strinjas s kritiko ceprav te prizadane?
Maxim enostavno poglej kaj in zakaj te prizidane, nekaj je v ozadju. Ne vem s čim si se strinjala.
![]()
Prekmurje bo pa itak prej odplavilo, preden se kdo spomni in nas obišče ...
Prekmurje bo pa itak prej odplavilo, preden se kdo spomni in nas obišče ..
Če misliš zakaj ni delavnic v tvojem kraju, ti bom povedal, da je včasih veliko bolje, da menjaš svoj kraj, ker se s tem spremeni energija in se tvoj pogled razširi. Vsak če se trudi in ne dobi odgovorov na svoje vprašanje je dobro, da gre na drug kraj in s tem se ti pogled spremeni, ker greš izven okvira ki te drži da ne vidiš rešitve.
Slovenija je pa le majhna in zelo dobro povezana s cestami, in ostalim prometom, tako dani problema za to. V Ljubljani so delavnice nasproti železniške postaje. Če pa iščeš izgovore jih pa vedno nekje najdeš.
![]()
Prekmurje bo pa itak prej odplavilo, preden se kdo spomni in nas obišče ...
Vendar jaz nerada vozim in selila se ne bom več, to je že tretji kraj kjer živim. ![]()
Spremljam vse, ni mi všeč, da se tu nič ne dogaja.)
Na avtogeni grem pač v Ljubljano, kaj pa naj ... Nekoč bi rada sama vodila kakšne delavnice, zanima me vse kar je tako ali drugače povezano z duhovnostjo.
Na avtogeni grem pač v Ljubljano, kaj pa naj ...
Če človek začuti stvar, da je zanj, bo šel tudi v drugo državo na izobraževanje, vsaj jaz imam tako mnenje. Geografske in časovne razlike mi pri tem predstavljajo najmanjši problem, jih skoraj več ne zaznavam. ![]()
Spremljam vse, ni mi všeč, da se tu nič ne dogaja.)
Nekoč bi rada sama vodila kakšne delavnice, zanima me vse kar je tako ali drugače povezano z duhovnostjo.
Mogoče je pa to zate prilika, da oživiš tisti konec Slovenije, kar se duhovnih aktivnosti tiče. :prst:
Pesem Duše » Osebna rast in duhovnost » Delavnica - "Pesem duše"