Neo je napisal/a:Če se postavi družinska matrica in se postavi prednike na njihovo mesto, ter se odvežeš njihove karme in naprej svoje potomce svoje karme, tako, da je ne rabijo predelovati namesto tebe - kam se umesti blagoslov za prednike in kako ugotoviš, kaj imaš pri sebi nerazčiščenega s predniki, ki jih ne poznaš zakar portebuješ z njimi spravo in njihov blagoslov. Koliko tega se lahko razčisti že z merkavo družine, družinske matrice? Katera esenca bi bila za to primerna ali mogoče kambinacija esenc?
Ne zamerit, veliko vprašanj.
ar3ka je napisal/a:Zoran, če boš imel kaj časa, mene bi pa zanimalo še kaj o svetu prednikov in na kakšen način so povezani z nami. Tale odstavek me je kar malo presenetil. Mislila sem namreč, da lahko po prednikih podedujemo, prevzamemo kakšne vzorce, lastnosti, še posebej, če gojimo kakšno zamero do njih, nisem si pa nikoli mislila, da se lahko na tako konkreten način ''vmešavajo'' v naša življenja.
Merkava, družinska matrica, postavitve družine in njene karme deluje do neke ravni zelo dobro in če ni nobenih težav ni potrebno narediti več stvari.
Če pa še vedno čutimo, da kljub postavitvi družine in prekinitvi vezi še vedno obstaja neka težava je pa potrebno iti še malo višje.
Na višjih ravneh ko sežeš je potrebno z vsakim prednikom posebej predelati raznorazne stvari in se pogovoriti z njim. Te stvari sežejo lahko zelo daleč nazaj (v enem mojem primeru štirinajst generacij nazaj) – to je bilo do sedaj največ. Je pa zanimivo, da v nekaterih trenutkih lahko nekatero generacijo preskočiš, ker nima vpliva nate, vendar je dobro predelati vse.
Pri prednikih je enako kot pri naših preteklih življenjih, zakaj jih mi lahko vidimo in kako.
Mi postojimo v večih dimenzijah hkrati, ki pa niso vse vidne za nas in se jih tudi veliko ne zavedamo. V preteklih življenjih in pri prednikih ne gre za spomine duše ampak za duha, ki je ostal na eni od dimenzij prostora in časa in še vedno naprej živi. Na tak način mi lahko zelo lahko odkrijemo svoja pretekla življenja, kot tudi vse prednike iz sedanjega življenja in brez težav vstopamo v stik z njimi. Celo so zelo veseli, da se obrnemo na njih. Blagoslov potrebujemo zato, ker so bili oni pred nami in si še vedno lastijo stvari, ki so bile njihove (zemlja, hiše).
Največkrat zaradi raznoraznih obljub, ki smo jih sprejeli (večinoma v preteklih življenjih), predelujemo stvari namesto prednikov, ki se preko nas učijo, zdravijo, živijo,…
Predniki nam ne bodo naredili nič slabega, če jim ne dopustimo, da stopijo v naš prostor (v nas). Nas pa lahko zelo blokirajo, dokler imamo raznorazne obljube,…

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788