1

Tema: Predniki

Zoran je napisal/a:

Sedaj mi je veliko stvari jasnih zakaj se veliko stvari ne izide ali gre zelo težko, če nimamo blagoslov prednikov, pa tudi če so mrtvi. Stvari, kot so prodaja stvari (zemlja, hiša,…), ki so bile nekoč v lasti ali so samo bili v stiku s predniki, pa jih sedaj ne moremo prodati je lahko eden od razlogov, da nimamo blagoslov prednikov, da lahko to naredimo.
  Enako je za poroko potrebno dobiti blagoslov prednikov.
Predniki nam lahko naredijo zelo veliko blokad, pa čeprav jih več ni na tem svetu, še vedno obstajajo.
Dovolj o prednikih, da ne bom temo spremenil. big_smile
smile

Zoran, če boš imel kaj časa, mene bi pa zanimalo še kaj o svetu prednikov in na kakšen način so povezani z nami. Tale odstavek me je kar malo presenetil. Mislila sem namreč, da lahko po prednikih podedujemo, prevzamemo kakšne vzorce, lastnosti, še posebej, če gojimo kakšno zamero do njih, nisem si pa nikoli mislila, da se lahko na tako konkreten način ''vmešavajo'' v naša življenja.  hmm

Drugače pa sem ravno nekaj dni nazaj imela tudi jaz izkušnjo z vranami. Sem šla na sprehod in kar naenkrat je začela visoko nad mano krožiti jata vran. Najprej me je bilo kar malo strah (na misel mi je prišlo, kaj pa če se odločijo in se 'spustijo' v mene), potem pa sem se sprostila in lahko uživala v lepem prizoru.  smile :prst:

2

Re: Predniki

Zoran,

Če se postavi družinska matrica in se postavi prednike na njihovo mesto, ter se odvežeš njihove karme in naprej svoje potomce svoje karme, tako, da je ne rabijo predelovati namesto tebe - kam se umesti blagoslov za prednike in kako ugotoviš, kaj imaš pri sebi nerazčiščenega s predniki, ki jih ne poznaš zakar portebuješ z njimi spravo in njihov blagoslov. Koliko tega se lahko razčisti že z merkavo družine, družinske matrice? Katera esenca bi bila za to primerna ali mogoče kambinacija esenc?
Ne zamerit, veliko vprašanj.

lp

Sem kar odprl novo temo in premaknil vajina posta, da ne bi bilo preveč zmešnjave.

Na vprašanja vam odgovorim v kratkem.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

ar3ka je napisal/a:

Sem šla na sprehod in kar naenkrat je začela visoko nad mano krožiti jata vran. Najprej me je bilo kar malo strah (na misel mi je prišlo, kaj pa če se odločijo in se 'spustijo' v mene), potem pa sem se sprostila in lahko uživala v lepem prizoru.

Vrane prinašajo šamansko sporočilo. Čeravno vrane letajo po zraku, je sporočilo ponavadi zemeljsko, povezano z ženskim principom v nas, trojno boginjo. Strah v nas nastopi, kadar se bojimo "magnitude in amplitude" naše notranje moči. Ko jo sprejmemo, začnemo razumeti, kaj nam povedo. Več vran je, bolj pomenljivo je sporočilo.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Neo je napisal/a:

Katera esenca bi bila za to primerna ali mogoče kambinacija esenc?

Živjo Neo, zanimivo vprašanje. Sama sem sicer začutila določeno esenco, vendar bi se prej raje prepričala tudi pri ustanovitelju esenc, zato sem mu poslala vprašanje. Ti pošljem odgovor.  :prst:

urskakorun.com

Urška je napisal/a:

Vrane prinašajo šamansko sporočilo. Čeravno vrane letajo po zraku, je sporočilo ponavadi zemeljsko, povezano z ženskim principom v nas, trojno boginjo. Strah v nas nastopi, kadar se bojimo "magnitude in amplitude" naše notranje moči. Ko jo sprejmemo, začnemo razumeti, kaj nam povedo. Več vran je, bolj pomenljivo je sporočilo.

Hvala Urška.  smile Sm takoj, ko sem prišla domov, prebrala na spletnih straneh, kaj bi mi lahko sporočale vrane. Najbolj mi je padlo v uči razblinjanje iluzij. No, ta teden se mi obeta, da se glede ene zadeve otresem iluzij in takšnih in drugačnih mentalnih konstruktov in pogledam resnici v oči, pa naj bo kakršna koli že. In čutim ob tem veselo vznemirjenje.  smile

:prst:  smile

urskakorun.com

ar3ka je napisal/a:

No, ta teden se mi obeta, da se glede ene zadeve otresem iluzij in takšnih in drugačnih mentalnih konstruktov in pogledam resnici v oči, pa naj bo kakršna koli že. In čutim ob tem veselo vznemirjenje.  smile

Evo, ravno včeraj se je zgodilo. smile Sicer na čisto drugačen način, kot sem mislila, da se bo. V roke mi je namreč prišla ena knjiga, ki mi je dala tako jasne odgovore, da bolj jasnih nisem mogla dobit :prst:  big_smile, zraven pa sem se pošteno nasmejala lol  To so bile sicer vse zadeve, ki sem jih že vedela, pa sem se potem vedno pustila prepričat lastnim in tujim argumentom, da temu ni tako. Zdaj se počutim osvobojeno enega velikega bremena.  smile

Lp vsem :rose:

Živjo
Imam eno vprašanje, ki se dotika teme o prednikih.  Sem lastnica stanovanja (ki sem ga podedovala po starem očetu). Po njegovi smrti, se je stanovanje oddajalo, potem pa je v njem živela moja sestra z družino. Stanovanje je dobro locirano, obnovljeno. Skrata luštno malo stanovanje  - za primerno ceno . Nepremičninski agent je rekel, da to ne bo nikakršnega problema s prodajo.
Vendar pa je sedaj ravno nasprotno. Stanovanje prodajam že več kot eno leto. In sploh ne najdem vzroka.
Najprej sem poskušala očistiti stanovanje (s dimom  žajbla), potem sem naredila zahvalo in predajo novemu lastniki.
Ne vem kaj se dogaja.
Zoran kaj svetuješ? Je napaka pri meni?
Hvala lepa za nasvete.
Lep pozdrav
Nina

10

Neo je napisal/a:

Če se postavi družinska matrica in se postavi prednike na njihovo mesto, ter se odvežeš njihove karme in naprej svoje potomce svoje karme, tako, da je ne rabijo predelovati namesto tebe - kam se umesti blagoslov za prednike in kako ugotoviš, kaj imaš pri sebi nerazčiščenega s predniki, ki jih ne poznaš zakar portebuješ z njimi spravo in njihov blagoslov. Koliko tega se lahko razčisti že z merkavo družine, družinske matrice? Katera esenca bi bila za to primerna ali mogoče kambinacija esenc?
Ne zamerit, veliko vprašanj.

ar3ka je napisal/a:

Zoran, če boš imel kaj časa, mene bi pa zanimalo še kaj o svetu prednikov in na kakšen način so povezani z nami. Tale odstavek me je kar malo presenetil. Mislila sem namreč, da lahko po prednikih podedujemo, prevzamemo kakšne vzorce, lastnosti, še posebej, če gojimo kakšno zamero do njih, nisem si pa nikoli mislila, da se lahko na tako konkreten način ''vmešavajo'' v naša življenja.

Merkava, družinska matrica, postavitve družine in njene karme deluje do neke ravni zelo dobro in če ni nobenih težav ni potrebno narediti več stvari.
Če pa še vedno čutimo, da kljub postavitvi družine in prekinitvi vezi še vedno obstaja neka težava je pa potrebno iti še malo višje.
Na višjih ravneh ko sežeš je potrebno z vsakim prednikom posebej predelati raznorazne stvari in se pogovoriti z njim. Te stvari sežejo lahko zelo daleč nazaj (v  enem mojem primeru štirinajst generacij nazaj) – to je bilo do sedaj največ.  Je pa zanimivo, da v nekaterih trenutkih lahko nekatero generacijo preskočiš, ker nima vpliva nate, vendar je dobro predelati vse.

Pri prednikih je enako kot pri naših preteklih življenjih, zakaj jih mi lahko vidimo in kako.
Mi postojimo v večih dimenzijah hkrati, ki pa niso vse vidne za nas in se jih tudi veliko ne zavedamo.  V preteklih življenjih in pri prednikih ne gre za spomine duše  ampak za duha, ki je ostal na eni od dimenzij prostora in časa in še vedno naprej živi. Na tak način mi lahko zelo lahko odkrijemo svoja pretekla življenja, kot tudi vse prednike iz sedanjega življenja in brez težav vstopamo v stik z njimi. Celo so zelo veseli, da se obrnemo na njih. Blagoslov potrebujemo zato, ker so bili oni pred nami in si še vedno lastijo stvari, ki so bile njihove (zemlja, hiše).
Največkrat zaradi raznoraznih obljub, ki smo jih sprejeli (večinoma v preteklih življenjih), predelujemo stvari namesto prednikov, ki se preko nas učijo, zdravijo, živijo,…

Predniki nam ne bodo naredili nič slabega, če jim ne dopustimo, da stopijo v naš prostor (v nas). Nas pa lahko zelo blokirajo, dokler imamo raznorazne obljube,…
smile

11

nina je napisal/a:

Imam eno vprašanje, ki se dotika teme o prednikih.  Sem lastnica stanovanja (ki sem ga podedovala po starem očetu). Po njegovi smrti, se je stanovanje oddajalo, potem pa je v njem živela moja sestra z družino. Stanovanje je dobro locirano, obnovljeno. Skrata luštno malo stanovanje  - za primerno ceno . Nepremičninski agent je rekel, da to ne bo nikakršnega problema s prodajo.
Vendar pa je sedaj ravno nasprotno. Stanovanje prodajam že več kot eno leto. In sploh ne najdem vzroka.
Najprej sem poskušala očistiti stanovanje (s dimom  žajbla), potem sem naredila zahvalo in predajo novemu lastniki.
Ne vem kaj se dogaja.
Zoran kaj svetuješ? Je napaka pri meni?

Nina,
tvojga dedka je še vedno tako čutiti, kot da bi bil živ. Težava je v tem, ker dedek misli, da je on še vedno lastnik stanovanja.
Dokler bo temu tako, boš zelo težko prodala stanovanje.
Te stvari se dajo spremeniti.
smile

12

Zoran je napisal/a:

Predniki nam ne bodo naredili nič slabega, če jim ne dopustimo, da stopijo v naš prostor (v nas). Nas pa lahko zelo blokirajo, dokler imamo raznorazne obljube,…
smile

Zoran, a je možno, da je kateri od prednikov po svoji smrti postane tvoj vodnik - pomočnik? Do katere ravni je lahko takšno vodništvo 'zdravo'? Ali lahko preide v odvisnost v smislu - jaz (prednik) tebi pomagam (z energijo, nasveti), ti pa boš razrešila mojo karmo, postorila neke zadeve, ki jih jaz nisem zmogla ipd.?

Pa še eno vprašanje: se lahko dogodi, da kateri od prednikov ni pripravljen odpustiti tvoje zaobljube, ki se je sedaj hočeš rešiti? Kako pravzaprav poteka to razreševanje? Jaz sem teto po mamini strani prepričevala, naj se poveže s Kristusom v sebi in tako bo zmogla vse razrešit brez mene. Še vedno pa ne vem, če je to sprejela.

Po pravici povedano imam kar malo strahu do te teme. hmm  Oziroma ne znam ločiti med ljubeznijo do prednikov (konec koncev brez njih tudi nas ne bi bilo, veliko stvari so nam omogočili, da lahko na njih gradimo nadaljne življenje) in strahom, dam bi morala ker so bili oni tako v redu vendarle za njih kaj postorit in upoštevati njihova navodila. Misel na to, da bi morala delati po njihovih nasvetih pa se mi upira. Hkrati pa se počutim krivo, da tako razmišljam, ker vem da so bili nekateri zelo ljubeči do mene. Prosim za nasvet.  :rose:

13

ar3ka je napisal/a:

Zoran, a je možno, da je kateri od prednikov po svoji smrti postane tvoj vodnik - pomočnik? Do katere ravni je lahko takšno vodništvo 'zdravo'? Ali lahko preide v odvisnost v smislu - jaz (prednik) tebi pomagam (z energijo, nasveti), ti pa boš razrešila mojo karmo, postorila neke zadeve, ki jih jaz nisem zmogla ipd.?

Predniki so lahko naši vodniki, hoteli mi to ali ne.
Zdravo je do te mere, da ne sklepaš nikakršnih kompromisov, pač pa vse delaš preko boga. Nič ne prevzemaj nalog na sebe od prednikov, ti imaš svojo pot. Če ti želijo pomagati in če ti želiš njihovo pomoč vedno delaj preko boga, nikoli ne direk z njimi, ker se lahko ujameš v obljube in slično (so nekateri prebrisani).

ar3ka je napisal/a:

Pa še eno vprašanje: se lahko dogodi, da kateri od prednikov ni pripravljen odpustiti tvoje zaobljube, ki se je sedaj hočeš rešiti? Kako pravzaprav poteka to razreševanje? Jaz sem teto po mamini strani prepričevala, naj se poveže s Kristusom v sebi in tako bo zmogla vse razrešit brez mene. Še vedno pa ne vem, če je to sprejela.

Saj ti zaobljubo ne odpušča prednik, temveč bog. Zato tudi poveži svoje prednike z bogom, hoteli to oni ali ne (ker včasih ne vedo kaj to pomeni), ko jim pa pošlješ božjo svetlobo pa razumejo to vibracijo.

ar3ka je napisal/a:

Po pravici povedano imam kar malo strahu do te teme. hmm  Oziroma ne znam ločiti med ljubeznijo do prednikov (konec koncev brez njih tudi nas ne bi bilo, veliko stvari so nam omogočili, da lahko na njih gradimo nadaljne življenje) in strahom, dam bi morala ker so bili oni tako v redu vendarle za njih kaj postorit in upoštevati njihova navodila. Misel na to, da bi morala delati po njihovih nasvetih pa se mi upira. Hkrati pa se počutim krivo, da tako razmišljam, ker vem da so bili nekateri zelo ljubeči do mene. Prosim za nasvet.  :rose:

Prednike imaš še naprej rada kot do sedaj, le ne dopustiš jim več, da ti krojijo življenja in da se vmešavajo v tvoje življenje brez tvojega znanja.
smile

14

Zoran, hvala. smile Zdaj so mi stvari jasne. :prst:

15

Zoran,

Hvala za odgovor. ar3ka, dobra vprašanja za razmišljanje.

lp

16

Zoran

Hvala  najlepsa za odgovor. Vidim, da je bil moj fokus prevec na prihodnosti stanovanja, namesto na blagoslovu preteklosti.

Se se javim.

Lep pozdrav

17

Neo je napisal/a:

ar3ka, dobra vprašanja za razmišljanje.

Ko mi začne um naprej metat vprašanja, ga preprosto moram na tak ali na drugačen način zadovoljiti, sicer se takoj pojavi dvom. smile

18

zivjo
pred casom sem pisala v zvezi z mojim stanovanjem, ki ni in ni naslo novega kupca.
tocno ne znam opisati kako sem prosila za blagoslov prednikov in postavila druzinsko matrico. ampak zacelo se je premikati in
sporocam da se je stanovnje prodalo smile
sicer se danes pridruzim tudi pri "Blagoslovu dela od naših prednikov".
en lep zimski pozdrav
nina

Živjo vsem, me zelo veseli glede blagoslova prednikov, da ste začutili spremembo in dogajanje. Vse poste, ki se nanašajo na blagoslov prednikov, sem prestavila v temo Blagoslov dela od prednikov.  :prst:

urskakorun.com

20

nina je napisal/a:

pred casom sem pisala v zvezi z mojim stanovanjem, ki ni in ni naslo novega kupca.
tocno ne znam opisati kako sem prosila za blagoslov prednikov in postavila druzinsko matrico. ampak zacelo se je premikati in
sporocam da se je stanovnje prodalo smile

Super Nina, :prst:
To je še en dokaz, da samo malo določeno stvar urediš energijsko in se stvar enostavno odpre. Večinoma je tako, če nam nekaj ne gre, je v ozadju energijska blokada.
smile