1

Tema: ponovna povezava

pozdrav vsem

Zanima me če imate kakšne izkušnje s tem postopkom/vrsto zdravljenja, jaz sem to slišala od prijatelja, tako da imama samo znanje o tem iz googla, oz. kar lahko prebereš na uradni strani

http://www.thereconnection.com/

zveni zanimivo, ampak nikakor mi ni jasno kaj se pravzaprav dogaja na taki terapiji, seveda lahko to zveš na seminarjih, trenutno jih ne bom obiskala, tak da me zanima če je kdo od vas šel, oz se je spoznal z zadevo, kakor izgleda je velik poudarek na tem, da postaneš terapevt, vsekakor pa ozdraviš tudi sebe, koker

no,  me zanima, namreč niham, ker ljudje govorijo o spontanih ozdravitvah dolgoletnih stanj, v veliko primerih pride do spontane poravnave hrbtenice,…oj, kako bi meni to dobro delo

izgleda, kot da je lahko vso to matranje in sekanje đungl ter vrtanje za vzroki, karmičnimi in nekarmičnimi prav odveč, nekako se vležeš in se zgodi. Konec koncev bi se mi tudi to kdaj prileglo, hihi, človeka utrudi nenehno delo na sebi, se mi zdi da imam vzorec da imam vzorec,…..

no, če se da komu podeliti kaj izkušenj/mnenja o tej temi, se pa je/bo tudi v slo dogajalo/seminarji,.....

:rose:

Re: ponovna povezava

galaxaura je napisal/a:

pozdrav vsem

S tem si potegnila za jezik tudi mene.Moje mnenje je,da delujejo VSE tehnike,seveda pa je "A"in"B"vsega skupaj samo to,koliko SMO SAMI PRIPRAVLJENI spremeniti sebe in s tem svoje težave.Žal NAS je še vse preveč takih,ki bi nam pasalo sede ali leže se znebiti vseh težav.Jok*brate,sestra,odpade.Nobena tehnika ni samo za en mesec in gotovo;če ni to vsakodnevni proces,so učinki prehodni,žal.Iz lastne izkušnje.Vsaka tehnika poudarja povezavo "NAVZGOR"in"NAVZDOL"preko nas,s tem,da je najprej povezava "NAVZGOR"in šele nato "NAVZDOL".Pri tem pa velja vsa pozornost temu,katera (naša) čustva kam sodijo.Torej,nikoli končana zgodba,če pa ostanemo v krogu,potem pa Anže,Brane,.......,Urška,...,Zoran,prosim za pomoč.
(očitno se najlažje pogovarjam sam s sabo pisno;sem že večkrat opazil)

Pozdravljena Galaxaura
Pojdi v knjižnico in si izposodi knjigo z naslovom Ponovno povezani - zdravi sebe, zdravi druge - Eric Pearl.
Jaz sem jo že prebrala. Avtor v začetku pove, da tu ne gre za tehniko, ni potrebno nobenih sprememb na sebi skratka, da to funkcionira moramo to enostavno aktivirat v sebi, ker imamo vsi to možnost. Aktivacija se zgodi, če bereš njegovo knjigo, gledaš na yotube njegove videoposnetke itd... Ni potrebno nikakršnih tečajo itd.... Sam je delal kot kiropraktik in so se mu v določem trenutku začele pojavljati  ozdravitve pacientov brez da bi se jih dotaknil. A proti koncu knjige piše kako je priporočljivo da obiščemo njegov tečaj, pa lallalalala. Ne podeljuje nobenih nazivov in za vse se je potrebno prijaviti na njihovi spletni strani. Skratka v premislek vsakemu posamezniku. Je pa zanimiva knjiga. Preberi
LP lunca

...

Galaxaura, The Reconnection je zeeeeeelo "delikatna" tema.  wink

Osebno mislim, da če hočeš izvedeti več oz. res objektivne/resnične stvari o Receonnectionu oz Ponovni povezavi, to ni ravno primeren forum. (Pa brez zamere, ker drugače je to zelo dober forum, ki daje ljudjem veliko podpore in informacij).

Če so te nove fekvence "povabile", si preberi knjigo dr.Erica Pearla, kjer so podane čisto vse informacije in jih boš tako dobila iz prve roke, še na seminar ti ni treba.  smile

Veliko veselja ti želim!  :srcek:

lp

Omnia mea mecum porto.

oj,

hvala vsem :rose:

aha, polej je knjiga tudi, se opravičavlem ker sem za luno verjetno, res mi je novejša zadeva, tak da sem čist neseznanjena, torej sploh ni problema, kot pravite info iz prve roke, krasno:)

ja, neki mi vibrira ampak ne ločim v katero smer, bom predelala gradivo, pa polej kaj povem, da ne mlatim slame, ali pa vneto zagovarjam vzroke in posledice.

oz, da sploh ne mlatim, Aprilska, kaj je okoli tega delikatno, tongue  hihi, upam da me ne okarajo šefi tukaj  neutral

veliko veselja tudi vam  :srcek:

galaxaura je napisal/a:

oj,
kaj je okoli tega delikatno, tongue  hihi, upam da me ne okarajo šefi tukaj  neutral

Galaxaura, bi ti rade volje napisala kaj več (predvsem seveda iz lastnih izkušenj), ker izvajam tako zdravljenje s ponovno povezavo (Reconnective Healing) kot tudi osebno ponovno povezavo (The Reconnection), vendar verjemi, da vem, zakaj sem se tako odločila.

Poleg tega se mi ne zdi prav tukaj pisati nekaj, kar se absolutno ne sklada s stvarmi, ki jih učijo, izvajajo in o njih pišejo ustvarjalci tega foruma in s tem povzročati povsem nepotrebnih polemik, ki ne bodo v korist nikomur. 
Naj ta forum ostane tako harmoničen, kot je bil dosedaj.  :prst:

Ti pa si kar preberi še knjigo in boš po prebranem lažje ugotovila, ali je The Reconnection (ponovna povezava) tisto, kar TI potrebuješ na svoji poti.  :prst: 

lp,  :rose:

Omnia mea mecum porto.

Sem hotel nekaj napisat,pa sem ugotovil,da reagiram kot vernik,čeprav se nimam za vernika.

Aprilska je napisal/a:

Ti pa si kar preberi še knjigo in boš po prebranem lažje ugotovila, ali je The Reconnection (ponovna povezava) tisto, kar TI potrebuješ na svoji poti.

Točno to.
Se pa sprašujem kakšen harmoničen forum je to,če bi se "podrl nate"po kakršnikoli razlagi "ponovne povezave"s tvoje strani.
Saj smo verjetno že vsi slišali tisto:"Pa tako harmonična družina je bila videti,zdaj pa tako tragičen dogodek v njej."

Zanima me če imate kakšne izkušnje s tem postopkom/vrsto zdravljenja, jaz sem to slišala od prijatelja, tako da imama samo znanje o tem iz googla, oz. kar lahko prebereš na uradni strani

Živjo galaxaura,

meni se tovrstno zdravljenje ne zdi nekaj posebnega in novega. Seveda ne mislim s tem tebi, Aprilska, ogovarjati metode, ki jo izvajaš, je pa prav, da izrazim tisto, kar jaz pri sebi občutim okrog te metode - vibracije so močne, občutim jih nekako kot "nadaljevanje Domančičevega zdravljenja", jih pa sploh ne začutim v smislu, da bi mi prinesle kaj za mojo rast in da so za moje dobro.

izgleda, kot da je lahko vso to matranje in sekanje đungl ter vrtanje za vzroki, karmičnimi in nekarmičnimi prav odveč, nekako se vležeš in se zgodi. Konec koncev bi se mi tudi to kdaj prileglo, hihi, človeka utrudi nenehno delo na sebi, se mi zdi da imam vzorec da imam vzorec,…..

Vzorci postanejo odveč takoj, ko oseba postane odvisna od iskanja vzorcev. Nekatere stvari se dogodijo brez zavednega iskanja vzorcev, dovolj je le informacija, občutek. Če začutiš v srcu, da je to tisto, kar je v tvoje najvišje dobro, potem poslušaj srce.  smile

oz, da sploh ne mlatim, Aprilska, kaj je okoli tega delikatno, tongue  hihi, upam da me ne okarajo šefi tukaj

Prav nasprotno, meni se zdi, da je zelo dobro, da se razkrijejo in podebatirajo medode, ne glede na to, ali jih "šefi"  tongue izvajajo ali ne.

Tale duhovnost in metode in tehnike je prava politika na višjih nivojih. Strastni zagovorniki ene ali druge teme prepričujejo druge, da je le njihova metoda dobra in da deluje. Vsak začuti pri sebi, kaj mu odgovarja in v skladu s tem raste in zori. Bolj kot posluša svoje srce in dušo, kaj mu pravi, da je dobro zanj, lažje bo rastel, manj mu bo potrebnih mučih lekcij in težkih življenjskih preizkušenj. To pa je ena izmed metod, ki se je je po mojem mnenju dobro držati.  :srcek:  smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Aprilska je napisal/a:
galaxaura je napisal/a:

oj,
kaj je okoli tega delikatno, tongue  hihi, upam da me ne okarajo šefi tukaj  neutral

Poleg tega se mi ne zdi prav tukaj pisati nekaj, kar se absolutno ne sklada s stvarmi, ki jih učijo, izvajajo in o njih pišejo ustvarjalci tega foruma in s tem povzročati povsem nepotrebnih polemik, ki ne bodo v korist nikomur. 
Naj ta forum ostane tako harmoničen, kot je bil dosedaj.  :prst:

Živjo Aprilska, ti maš pa kar mal smešne. Pa brez zamere.  big_smile  :rose:

V kolikor sodeluješ in pišeš na forumu, nisi tudi sama ustvarjalka tega foruma? Ali ni vsak ustvarjalec foruma, v kolikor sam sodeluje v debatah in jih ustvarja?  smile

Vse prehaja skozi obdobje harmonije in disharmonije. Odvisno od naših globin pa je, kako hitro se harmonija potem vzpostavi. Kar se harmonije na tem forumu tiče, verjamem, da tale debata ne more porušiti harmonije. Kvečjem nečesa novega se bo vsak od nas naučil.  wink

urskakorun.com

francik je napisal/a:

Se pa sprašujem kakšen harmoničen forum je to,če bi se "podrl nate"po kakršnikoli razlagi "ponovne povezave"s tvoje strani. Saj smo verjetno že vsi slišali tisto:"Pa tako harmonična družina je bila videti,zdaj pa tako tragičen dogodek v njej."

Aha, si že tud ti napisal.  :rose:  :prst:

urskakorun.com

Dodala bi eno zadevo, ki sem jo slišala o tej metodi in me je dodatno odbila od sebe.

To, da lahko "povezovalec" tudi "izklopi" tistega, ki ne dela prav, ki ne dela v skladu s tistim, kar mu je rečeno. Ni to mal smešno, da se postavijo takšne iluzionarne postavke? Po vseh duhovnih znanjih in duhovnemu napredku? Vsak, upam da, med nami ve, da se resnična povezava dela preko boga, stvarnika, božje sile ... in da takšne povezave ni mogoče izklopiti.

urskakorun.com

12 Nazadnje urejal Aprilska (23.11.2010 13:26:29)

Urška je napisal/a:

V kolikor sodeluješ in pišeš na forumu, nisi tudi sama ustvarjalka tega foruma? Ali ni vsak ustvarjalec foruma, v kolikor sam sodeluje v debatah in jih ustvarja?  smile

Urška, sem se slabo izrazila: mislila sem na urednike tega foruma. To pa seveda nisem..:))))

Urška je napisal/a:

Dodala bi eno zadevo, ki sem jo slišala o tej metodi in me je dodatno odbila od sebe.

To, da lahko "povezovalec" tudi "izklopi" tistega, ki ne dela prav, ki ne dela v skladu s tistim, kar mu je rečeno. Ni to mal smešno, da se postavijo takšne iluzionarne postavke? Po vseh duhovnih znanjih in duhovnemu napredku? Vsak, upam da, med nami ve, da se resnična povezava dela preko boga, stvarnika, božje sile ... in da takšne povezave ni mogoče izklopiti.

Urška, to je bilo mišljeno samo kot ŠALA. Tisti, ki je to napisal na forum, je hotel samo testirati, če imajo razni duhovneži na forumu sploh smisel za humor. Ugotovili smo, da ga nimajo in da nihče od njih tega ni razumel kot šalo, ampak so čisto vsi vzeli to smrtno resno (kot bi imeli kol v riti) in zdaj to ponavljajo en za drugim in se zgražajo.

Resnično je bila samo šala in tisti, ki smo jo razumeli, smo se ženski v živo full nasmejali.  Valjda, da se ne da pretrgati povezave z najvišjim.  smile

Zato pravim ljudem, naj sami preberejo knjigo, naj si sami ustvarijo svoje mnenje in naj (po zdravi pameti) ne upoštevajo mnenja tistih, ki Reconnectiona NE poznajo, ga NE izvajajo in jim ni blizu.

(ko je moja tašča pred davnimi, davnimi leti prva v vasi imela plinski štedilnik, so jo hodili vsi vaščani svariti, kako je to nevarno, kako je neumno, kako je brezveze, kako je vrgla stran denar.. itd.. čez nekaj let so ga pa imeli tudi ostali in je bilo vse ok.  Toliko o poznavalcih..:)))

...

.....

Omnia mea mecum porto.

Osebno se izogibam uporabi pojma "vem"in mi je bližje "čutim",če že mislim da moram kaj opisat. cool
A se temu reče "moja mora bit ta zadnja"?Že grem ... lol

14

Aprilska, opiši malo svoje izkušnje v povezavi z reconnectionom, saj v celi temi še ni bilo nič konkretnega napisanega o reconnectionu. Mene vedno zanimajo izkušnje iz prve roke.
Sam sem malo preiskušal te frekvence, pa priznam, da ne vem kaj si naj mislim o vsem skupaj (nisem si znal oblikovati jasnega mnenja)... na knjigo pa že čakam lep čas... očitno je v knjižnicah precej zanimanja.

tongue

Aprilska,a vidiš kaj ščuka lahko povzroči v bajerju kjer je premalo pretoka vode?
Ja,dodatno mešanje vode vendar. lol  lol

16

galaxaura je napisal/a:

se mi zdi da imam vzorec da imam vzorec,…..

big_smile  Vse je možno
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

17

Pred časom sem že preveril nekaj stvari v zvezi z rekonekcijo in njenim ustanoviteljem, vendar ni bilo prej potrebe, da pišem tukaj o tem.

Moje izkušnje z rekonekcijo so take, da sem se pogovarjal z G. , ki dela rekonekcijo in ni naredila vtisa name. Povedala mi je navdušeno, da se povežemo na vseh ravneh in še par drugih stvari.
Ko sem jo pa vprašal na katerih ravneh? Je ostal odgovor pač na vseh. in tudi drugi odgovori so bili slični.
Tadej Pretner mi je tudi povedal svoje mnenje o rekoneciji, o tem si lahko preberete na njegovem forumu.

Stvari, kot jih opisuje dr. Pearl, da se je vse začelo, ko je srečal "ljudi v hiši  katerih ni videl", in ti ljudje kot jih sam opisuje so leteli naslednji dan po njegovi ambulanti, to že govori o temu, da so ga obiskale: ujete duše, duše pokojnikov, entitete, vesoljci, angeli ali pa angeli v preobleki, itd.
S katerimi koli delamo direktno, brez da bi šli prej do božanske zavesti naredimo mi pogodbo z njimi (podzavestno ali zavestno), in če imamo mi z njimi pogodbo, pa naj bo to še tako dobra in skoraj nevidna pogodba, vedno bomo vračali še obresti.

V temi o duhovnih učiteljih sem pisal o nekaterih omejitvah, izdvajam tole:
Ljudje, ki mešajo ali izenačujejo duhovnost in moč – taki lahko izrabljajo svojo moč. Moč pridobiš z vajami, kar pa še ne pomeni, da si duhoven.

Njegov intervju v oddaji Na rubu znanosti: http://www.youtube.com/watch?v=gxibcRYzMv8

To je pač moje osebno mnenje o energiji rekonekcije in izključno, gledano kaj dela sam dr. Pearl.
Če je prisotna ljubezen, bo rekonekcija delovala na najvišji ravni in se dotikala duše.

Moj namen ni kritizirati rekonekcijo, le opozoriti na napake, ki se tičejo duhovnosti.
O napredkih, bodo poročali tisti, ki delajo z rekonekcijo.

Nekomu bo rekonekcija pomagala in kdo jo začuti naj poskusi in si ustvari svoje mnenje.

ander je napisal/a:

Aprilska, opiši malo svoje izkušnje v povezavi z reconnectionom, saj v celi temi še ni bilo nič konkretnega napisanega o reconnectionu. Mene vedno zanimajo izkušnje iz prve roke.

Tadej ima odprto debato o rekonekciji in si lahko preberete na:
http://www.tadej-pretner.com/webwiz/for … sp?TID=287

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Aprilska je napisal/a:

Urška, sem se slabo izrazila: mislila sem na urednike tega foruma. To pa seveda nisem..:))))

Ah, to je pa drugo.  smile

urskakorun.com

Aprilska je napisal/a:

Urška, to je bilo mišljeno samo kot ŠALA. Tisti, ki je to napisal na forum, je hotel samo testirati, če imajo razni duhovneži na forumu sploh smisel za humor. Ugotovili smo, da ga nimajo in da nihče od njih tega ni razumel kot šalo, ampak so čisto vsi vzeli to smrtno resno (kot bi imeli kol v riti) in zdaj to ponavljajo en za drugim in se zgražajo.

Nisem brala foruma, to nam je omenil Marjan na predavanjih.

Ta šala zgleda tako kot v primeru, kjer se dva kot obsedena režita na neko zasebno foro, medtem ko ju družba mal zmedeno opazuje. Vsako tele ima svoje veselje, pravijo (pa ne vzet teleta resno). smile

urskakorun.com

...

Ja, vem, tudi Marjan ni skopčal šale..::))) Škoda.

Glede na to, da se je šali na seminarju režalo 600 ljudi, ni ravno zasebna šala, ma pustimo to.

Omnia mea mecum porto.

Aprilska je napisal/a:

Zato pravim ljudem, naj sami preberejo knjigo, naj si sami ustvarijo svoje mnenje in naj (po zdravi pameti) ne upoštevajo mnenja tistih, ki Reconnectiona NE poznajo, ga NE izvajajo in jim ni blizu.

Jasno kot beli dan, ki se dela pred nami. smile Zdrava pamet pravi, da ne samo od nepoznavalcev, temveč tudi od poznavalcev in izvajalcev ne upoštevati mnenja. Upoštevati samo in le mnenje lastnega bitja, DUŠE.  :srcek:  smile

urskakorun.com

Aprilska je napisal/a:

...

Ja, vem, tudi Marjan ni skopčal šale..::))) Škoda.

Glede na to, da se je šali na seminarju režalo 600 ljudi, ni ravno zasebna šala, ma pustimo to.

Itak, to že je offtopic. Recimo pa da je šala 600. ljudi napram ostali svetovni družbi, ki se bavi z duhovnostjo, zasebna šala.

urskakorun.com

vidim, da se lahko prav lepo pogovarjamo, hvaljen Jezus, je  vse na svojem mestu smile 

jaz ne morem imeti celostnega mnenja o temu, ker knjige še povohala nisem, koker nisem niti vedela, da jo je spisal, sem imela občutek, da na teh seminarjih pač vse zveš, kar zame ne pride v upoštev, ker obljubljajo povezavo face on the place, jaz pa rabim pred tem razlago, s kom/čim se povezujem ,mogoče sem preveč racionalist, ampak recimo, da se sploh lahko sporazumevamo; trikotnik ima tri kote, po tem je znan, ne štiri. Iz ostalega navedenega pa ni moč razbrati za kaj gre, način,kaj dogaja, razen neka tretja sila,…

sem pa predsinoči, med guglanjem do onemoglosti, opazila, da je zadeva zaščitena, kot nek patent,  kar dosti pove, za razliko od gospoda, ki je recimo izumil linuxe in jih dal širnemu svetu. 4free, recimo

sem vprašala tukaj ravno zaradi mojih mešanih občutkov, če kdo razume kako potekajo zadeve,kaj se počne/dogaja pri teh procesih,   

oz,da se bolje izrazim, neki me je medlo pri temu,  nedoločljivo, mislim, da drugače niti nebi izpostavila, te teme. Pa saj niti ni dilema, mnenja in izkušnje drugih lahko človeku kdaj čist prav pridejo, človek ima samo eno kožo, pa še ta je kdaj tesna, bom menda raje poslušala, kako je če te kača ugrizne, ali probam še s svojo nogo, hihi, neki v tem smislu

privlekla me je misterioznost okoli postopkov, mene niti ne zanima toliko življenjepis tega gospoda, kot pravim, nikakor ne moreš izvedeti za kaj gre, konkretno, pa moj um marsikaj prenese, tudi 4kotne kroge.

Zato vsem, ki ste kakorkoli iznesli mnenje - hvala za iskrenost,vernikom in nevernikom smile mi je pomagalo, do nekih zaključkov, kakorkoli se sedaj zdi, da nebi znala imeti lastne presoje: točno to me je medlo, podobno me je spreletavalo ob gledanju na jutubu itd. in se lahko ubesedi:

Urška je napisal/a:

občutim jih nekako kot "nadaljevanje Domančičevega zdravljenja",

in vse kar si napisal Zoran, čeprav je to samo vajino mnenje, jasno.   

Ergo, da je možno imeti vzorec da imaš vzorec, tole je pa krasno, samo še tega razrešim, pa bom free willy.:)  big_smile

:srcek:  :rose:  :srcek:

24

Zivjo vsem!

Super se mi zdi,da ste odprli temo za izkusnje in deljenje le teh z ostalimi. Sicer pa kar je enemu zdravilo je drugemu strup, tako, da menim, da je tisto kar nekdo zacuti in ga mocno povlece potem za njega dobro, sedaj pa vprasanje, kdo je tisti,ki ga povlece v to..Ce ima nekdo entitete na sebi in hocejo, da clovek pocne cudne stvari-beri slabe za njega, dobre za entiteto,da se hranijo z njegovo energijo potem ga je entiteta povlekla v to.?? je to mozno?
Osebno mnenje,ko se res umiris in v sebi zacutis da je nekaj ok potem je verjetno ok ce ne gres na to iz uma ali ega.

Ze nekaj let vem za reconection vendar me ni pritegnilo,kvecjemu sem ga cist spregledala, ker nisem zacutila nobene energije,ko sem videla oglas, ki je izstopal med vso ponudbo ''dela na sebi'.

Me pa zanima ali deluje energija zdravljenja, odpravljanja vzorcev, dna activation...tudi ko ni v zivo prenos,temvec poslusas na cdju, posnetkih z interneta?
Kot bi Zoran in Urska posnela zdravilni cd pesem duse in bi mi poslusali to doma, da vsak dan cistimo globoke vzorce in se nafilamo z zdravilno energijo,ki naj bi bla v posnetkih? se pravi,da jo infiltritas not:)

Sprasujem,ker v tujini je moderno,da zdravilci imajo vsi svoje kolekcije cdjev,videov,kot glasbene zvezde in pravijo,da deluje tudi ko live event, da dovolj da samo poslusas cd in da deluje.
Hvala.
Ima kdo kaksne izkusnje z dna.-dnk aktivacijo in kar sem zadnjic videla shapeshifter?
Lep soncen dan zelim vsem

25

Maxim je napisal/a:

Ima kdo kaksne izkusnje z dna.-dnk aktivacijo in kar sem zadnjic videla shapeshifter?
Lep soncen dan zelim vsem

Maxim, po moje smo neke vrste DNA-aktivacijo itak delali na delavnici. Na najvišji ravni smo odpravili vzorec (oz. integrirali-aktivirali občutek), nato pa se spustili do hipofize, ki je postala drugače informirana, zato začne proizvajati drugačne hormone, in to posledično vpliva na DNA, in na življenje. Jaz tako razumem, da se sprememba (tako 'pozitivna' kot škodljiva), ki jo nardiš na duhovnih, energijskih ravneh, nato pokaže tudi na telesu. Nisem pa bila še na nobeni delavnici, ki bi se konkretno imenovala DNA aktivacija. Lp :rose: