Tema: ponovna povezava
pozdrav vsem
Zanima me če imate kakšne izkušnje s tem postopkom/vrsto zdravljenja, jaz sem to slišala od prijatelja, tako da imama samo znanje o tem iz googla, oz. kar lahko prebereš na uradni strani
http://www.thereconnection.com/
zveni zanimivo, ampak nikakor mi ni jasno kaj se pravzaprav dogaja na taki terapiji, seveda lahko to zveš na seminarjih, trenutno jih ne bom obiskala, tak da me zanima če je kdo od vas šel, oz se je spoznal z zadevo, kakor izgleda je velik poudarek na tem, da postaneš terapevt, vsekakor pa ozdraviš tudi sebe, koker
no, me zanima, namreč niham, ker ljudje govorijo o spontanih ozdravitvah dolgoletnih stanj, v veliko primerih pride do spontane poravnave hrbtenice,…oj, kako bi meni to dobro delo
izgleda, kot da je lahko vso to matranje in sekanje đungl ter vrtanje za vzroki, karmičnimi in nekarmičnimi prav odveč, nekako se vležeš in se zgodi. Konec koncev bi se mi tudi to kdaj prileglo, hihi, človeka utrudi nenehno delo na sebi, se mi zdi da imam vzorec da imam vzorec,…..
no, če se da komu podeliti kaj izkušenj/mnenja o tej temi, se pa je/bo tudi v slo dogajalo/seminarji,.....
:rose: