Tema: Blagoslov dela od prednikov
Skoraj vsak dan nekaj časa preživim v medicinskem kolesu (ang. medicine wheel).
O medicinskem kolesu si lahko preberete več pod temo medicinsko kolo.
Pred nekaj dnevi sem se znotraj kroga pogovarjal s karma mojstri ter mojstri Akaše. Spraševal sem jih glede vpliva prednikov na naše delo, ki ga opravljamo in kaj se da še narediti v tej smeri.
Poslali so mi dovoljenje, da za vse, ki hočejo (masovno), lahko naredimo odpust karme in omejitev, ki jih imamo po prednikih, ter blagoslov.
Zgodilo se bo sledeče: prejmemo blagoslov in dovoljenje prednikov za delo, ki ga opravljamo, usmeritev na pravo delo, usmeritev na pravo pot, po kateri pridemo do dela, ki je za nas v najvišje dobro ali prejmemo pomoč za lažje delo, ki ga opravljamo sedaj.
Skozi omenjen proces se osvobodi sledeče: omejitve, zahteve, pričakovanja, obljube, ki jih lahko nosimo po družinski liniji za veliko število rodov nazaj (običajno je to število sedem).
Sprejmemo tudi dovoljenje s strani prednikov za našo nadaljnjo pot, glede našega dela ter njihovo pomoč in blagoslov.
Naša pot se odpre, brez pričakovanj in zahtev, da potrebujemo dajati kaj svojega v zameno.
Proces bo izpeljan 14.12.2010.
Vsi, ki želite sodelovati v procesu, mi pišite na e-naslov, da vam lahko posredujem kratek postopek, ki ga je potrebno narediti z vaše strani. Če želi biti vključen še vaš družinski član ali partner, napišite zraven svojega imena in priimka tudi njegovega - potrebno je da se strinjajo z blagoslovom. Če želijo biti vključeni vaši prijatelji ali znanci, je potrebno, da sami pošljejo email, ker je potrebno, da sami pokažejo interes za blagoslov.
V postopek se lahko vključijo otroci, da imajo podporo in blagoslov že sedaj, čeprav še mogoče ne vedo kaj je njihova pot.
Postopek je za vse ljudi brezplačen, le 14.12.2010 boste nekaj minut namenili zase.
Vsi, ki to hočete, pišite izključno na e-naslov: pesem.duse@gmail.com, ali zoran.zavor@gmail.com in prejeli boste kratek postopek za izpeljavo dogodka.
![]()