1

Tema: Blagoslov dela od prednikov

Skoraj vsak dan nekaj časa preživim v medicinskem kolesu (ang. medicine wheel).
O medicinskem kolesu si lahko preberete več pod temo medicinsko kolo.

Pred nekaj dnevi sem se znotraj kroga pogovarjal s karma mojstri ter mojstri Akaše. Spraševal sem jih glede vpliva prednikov na naše delo, ki ga opravljamo in kaj se da še narediti v tej smeri.

Poslali so mi dovoljenje, da za vse, ki hočejo (masovno), lahko naredimo odpust karme in omejitev, ki jih imamo po prednikih, ter blagoslov.

Zgodilo se bo sledeče: prejmemo blagoslov in dovoljenje  prednikov za delo, ki ga opravljamo, usmeritev na pravo delo, usmeritev na pravo pot, po kateri pridemo do dela, ki je za nas v najvišje dobro ali prejmemo pomoč za lažje delo, ki ga opravljamo sedaj.

Skozi omenjen proces se osvobodi sledeče: omejitve, zahteve, pričakovanja, obljube, ki jih lahko nosimo po družinski liniji za veliko število rodov nazaj (običajno je to število sedem).

Sprejmemo tudi dovoljenje s strani prednikov za našo nadaljnjo pot, glede našega dela ter njihovo pomoč in blagoslov.

Naša pot se odpre, brez pričakovanj in zahtev, da potrebujemo dajati kaj svojega v zameno.

Proces bo izpeljan 14.12.2010.

Vsi, ki želite sodelovati v procesu, mi pišite na e-naslov, da vam lahko posredujem kratek postopek, ki ga je potrebno narediti z vaše strani. Če želi biti vključen še vaš družinski član ali partner, napišite zraven svojega imena in priimka tudi njegovega - potrebno je da se strinjajo z blagoslovom. Če želijo biti vključeni vaši prijatelji ali znanci, je potrebno, da sami pošljejo email, ker je potrebno, da sami pokažejo interes za blagoslov.

V postopek se lahko vključijo otroci, da imajo podporo in blagoslov že sedaj, čeprav še mogoče ne vedo kaj je njihova pot.

Postopek je za vse ljudi brezplačen, le 14.12.2010 boste nekaj minut namenili zase.

Vsi, ki to hočete, pišite izključno na e-naslov: pesem.duse@gmail.com, ali zoran.zavor@gmail.com in prejeli boste kratek postopek za izpeljavo dogodka.

smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Blagoslov dela od prednikov

Živijo,

kdaj v torek pa bi to potekalo?

Lp, Tamara

Lostwasp je napisal/a:

Živijo,

kdaj v torek pa bi to potekalo?

Za vas čas ni pomemben. V torek je potrebno da si vzamete 5-10 minut časa.

Kdo bo pa hotel več občutiti, mu pa priporočam, da je prej v meditaciji in potem izpelje postopek, ki ga bom posredoval po emailu.
smile

Zoran,

Kaj bo proces izpeljan ob točno določeni uri? Če ja ob kateri?  roll

Hvala,

Lep pozdrav,

Kristian

vitamincek je napisal/a:

Kaj bo proces izpeljan ob točno določeni uri? Če ja ob kateri?

Najverjetneje bo dopoldan, vendar to za vas ni pomembno, ker smo časovno lahko v sedanjem trenutku in ob enem v preteklosti ali prihodnosti. Tudi ni važno kje se nahajate tisti dan.
Važen je vaš namen, da si želite blagoslova.
Odprl  bom kanal, ki vam bo to omogočil, da se bo blagoslov zgodil, zato je pa potrebno da vem imena za koga odpreti kanal.

smile

Zoran,

zakaj prav 14ti? Je kakšen poseben dan?

Astrološko gledano bodo v zraku precej težke energije.

Lp,
Taja

Se pravi damo samo namen in se relaxiramo in to je to?

Taja je napisal/a:

Zoran,

zakaj prav 14ti? Je kakšen poseben dan?

Ko sem dobil dovoljenje za odpust karme in omejitev, ki jih imamo po prednikih, ter blagoslov, sem tudi vprašal kdaj je to možno izpeljati in sem dobil odgovor 14.12.
Sam nisem dalje raziskoval, zakaj glih ta datum, ker sem navajen na odgovore in ne sprašujem dodatna vprašanja.
Sem pa dobil to isto vprašanje na emailu in sem malo gledal po internetu in sem naletel na informacijo, da se 12.12.2010 odpre novi portal za človeštvo, ki naj bi ljudem pomagal razumeti in združiti dvojnost v celoto. Ob tem pa je napoved za nadaljnje dni vključno z 14.12 da bo padal meteorni mavrični dež.  Lahko, da je povezano s tem ali je pa čista slučajnost.

Taja je napisal/a:

Astrološko gledano bodo v zraku precej težke energije.

Kakšne težke energije, na kaj misliš? Se ne spoznam na astrologijo.
smile

Maxim je napisal/a:

Se pravi damo samo namen in se relaxiramo in to je to?

Namen + voljo smile

smile

10

Zoran,

Na nebu v teh dneh vladajo neharmonični aspekti. Preprosto povedano to pomeni, da v teh dneh čutimo stres ter neprijetne okoliščine in ravnanja. To na nas vpliva tako, da smo vznemirjeni in razdraženi. Da pa ne bom preveč črnogleda, naj vas potolažim, da nam pravzaprav prav takšne energije ponudijo možnost, da napredujemo, saj nas silijo k delovanju in spreminjanju.

Kar bom opisala v nadaljevanju je postavitev planetov na konkreten dan, pod vplivom katere smo vsi, ki se nahajamo na tem mestu na Zemlji. Moram pa poudariti, da na vsakega od nas delujejo nekoliko drugače, glede na postavitve v naši natalni karti. Na posameznika lahko delujejo močneje ali šibkeje, razlikujejo pa se tudi področja na katera nam "padejo" energije tistega dne.

Na nebu se že nekaj časa družite Merkur in Pluton, kar lahko tisti, ki delamo na osebni rasti pravzaprav pozdravimo, saj to pomeni, da energije podpirajo razmišljanje o spremembi, lahko celo dobimo informacije, ki nam pomagajo k osebni transformaciji. Prvi problem pa vidim v tem, da se prav v tem času Merkur obrne v retrogradno gibanje, kar pomeni zastoje v komunikaciji, obračanje vase in zapiranje. Prav na 14ti se jima pridruži še Mars, ki prinaša grobost in nasilje. A da ne bo moja napoved tako pesimistična, ga lahko razložimo tudi tako, da bomo prav na ta dan imeli ogromno energije, ki jo lahko vložimo tudi v pozitivne zadeve npr. transformacijo. Prav tako se bodo vsi našteti planeti nahajali v znamenju Kozoroga, kar jih potegne v razmišljanje o prednikih, dolgovih, karmi. Ne smemo pa pretiravati. Sonce in Jupiter, ki se ta dan družita v neharmoničnem aspektu, nas lahko naredita pretirano optimistične in nas napeljeta k temu, da pri svojih načrtih pretiravamo, lahko tudi precenimo svoje sposobnosti.

Zgodba tega dne torej govori o delu na sebi, spremembi, starih zadevah, vendar to ni podprto s prijetnimi energijami, ampak zna biti stresno in napirno. Kar pa seveda ne navajam kot razlog, da se temu izognemo, saj nas tako ali tako čaka, le da moramo biti še posebej dobro pripravljeni.

Se veselim!

Taja

11

Hvala za razlago Taja
Bomo se držali tiste energije, ki je za nas najboljša, tako da bo proces uspešen in učinkovit.

smile

12

Živjo!

Dobila sem navodila za postopek. Hvala!

Imam en "problemček". Piše, da potrebujeta naša imena in da se potem za vsakega odpre kanal. Veliko ljudi moje ime na začetku izgovori ali napiše nepravilno in moram vsakega popravljat. Ne vem sicer, v kolikšni meri je pomembno, da je ime napisano pravilno, ampak to me v tem trenutku "muči". Ne bi namreč rada ostala brez svojega kanalčka  big_smile

Hvala vnaprej in lepo nedeljo želim vsem.

Moony :rose:

13

Moony je napisal/a:

mam en "problemček". Piše, da potrebujeta naša imena in da se potem za vsakega odpre kanal. Veliko ljudi moje ime na začetku izgovori ali napiše nepravilno in moram vsakega popravljat. Ne vem sicer, v kolikšni meri je pomembno, da je ime napisano pravilno, ampak to me v tem trenutku "muči". Ne bi namreč rada ostala brez svojega kanalčka

Moony, nič bat, kako si napisala ime, odprt bo kanal zate, ne glede na izgovorjavo imena.
smile

14

No, krasno! Hvala, Zoran!  smile

Moony  :rose:

15

Postopek je bil izpeljan in dokončan ob 10 uri. Vse je šlo veliko hitreje kot sem pričakoval, verjetno ker je bila tako močna želja, namera in potreba po temu.  smile  smile  smile

Uživajte v delu.  :srcek:  :srcek:  :srcek:  smile  smile  smile
smile  smile  smile

16

Zoran je napisal/a:

Postopek je bil izpeljan in dokončan ob 10 uri. Vse je šlo veliko hitreje kot sem pričakoval, verjetno ker je bila tako močna želja, namera in potreba po temu.  smile  smile  smile

Uživajte v delu.  :srcek:  :srcek:  :srcek:  smile  smile  smile
smile  smile  smile

smile  Hvala vama. Lp :rose:

17

Hvala, Urška in Zoran!  :srcek:  :rose:

Že od jutra sem čutila, da je današnji dan nekaj posebnega, počutje je bilo super in cel dan sem čutila neko umirjenost, rahlo razburjenje in veselje ob pričakovanju izvedbe postopka. Med postopkom se je ta umirjenost še stopnjevala. Ves čas lepi občutki. Po končanem postopku sem najprej začutila, da se moram prizemljit, nato pa, da moram dokončat sliko (slikanje v namen sproščanja, nič profesionalnega). To sem tudi naredila in sem zadovoljna.  smile
Če povzamem: mir, notranje zadovoljstvo, usta pa mi nenehno vleče v nasmeh  big_smile

No, to je moja povratna informacija na hitro.

Še enkrat Vama hvala!

Vse dobro želim vsem!

Moony :rose:

Moja izkušnja z blagoslovom dela od naših prednikov je da sem se v srcu odprla
za sprejem blagoslova.Med blagoslovom sem slišala brneti motorje,ko pa sem naredila še za otroke pa so motorji potihnili.Imam občutek,da se je ustavila karma in da so prenehali vplivati vzorci od prednikov.Po končanem blagoslovu sem dobila navdih, da naj pretečem 7 krogov zase in 7 krogov za otroke.Ko sem vprašala kaj lahko dam,da se namera izpolni je bila ,da si kupim revijo in z ljubeznijo objamem otroke.V zahvalo sem prižgala svečko.Začutila sem blagoslov prednikov svojih in od otrok.
Trenutno se v moji notranjosti dogajajo velike spremembe.Tako,da je blagoslov prišel ob pravem času.

HVALA Zoranu in Urški

Tudi moj dan je bil že od jutra fajn, umirjen in pozitiven. Tudi med postopkom je vse potekalo umirjeno in prijetno. Občutila sem samo rahlo bolečino v obeh rokah, ki je minila. Ko sem zaključila mi je pasalo še malo sproščanja. Takoj po blagoslovu nisem dobila nekega občutka ali uvida kaj narediti. Se mi je pa kasneje tekom popoldneva zgodilo, da sem spet sprevidela, kaj mene izpopolnjuje oziroma zadovoljuje pri mojem delu in sem na to zadnji čas malo pozabila ziroma izgubila stik. Predvsem pri delu z ljudmi in v odnosih. Po končanem celotnem obredu sem imela tudi neverjetno željo po poslušanju glasbe, ki je ponavadi nimam.

Toliko na kratko. Hvala obema.  :srcek:  :prst:

Tudi jaz sem bila ves dan zelo umirjena in vse stvari sem lažje opravljala kot običajno. Med samim postopkom nisem začutila nič posebnega, sem pa po končanem postopku dobila navdih, da izpolnim obrazec, ki me že nekaj časa čaka na mizi in darujem za rdeča noske.

Hvala Zoranu in Urški  :srcek:

21

Šele zvečer sem utegnila meditirati in izvesti postopek. Po zahvali sem občutila tesnobo v želodcu (že tako imam probleme z želodcem) in v tistem trenutku mi je naš maček skočil v naročje in sem zaključila. Nekako danes občutim eno olajšanje, sem svobodna - kot da me nič ne vleče nazaj.
Da bi dobila kakšen namig pa za enkrat še ne. Me pa vleče, da bi še meditirala na temo predniki. Toliko do sedaj.
Hvala  :srcek:  :srcek:  :srcek:

Sem hotel popoldan še enkrat pogledat tekst,preden bo šlo "zares",pa me je že pri drugi prebrani vrstici počasi oblilo od zgoraj navzdol in to je to.Od presenečenja sem šele nekaj kasneje "našel"svečko iz čebeljega voska ki sem jo kupil ravno v ta namen že kake tri ali štiri leta nazaj,ko sem nekje bral tekst na to temo.Tisti tekst pa se mi je nekam izgubil preden sem našel primerne svečke po mojem mišljenju.Vse ob svojem času.
Hvala Zoranu in Urški.

23

Včerajšnji dan je bil tudi zame miren, dokler me ni začela zafrkavat plinska peč za centralno kurjavo.  Moža ni bilo doma, ampak sem rešila situacijo - juhej  smile , no potem sem otroka spravila spat in se lotila postopka. Čutila sem mir in večkrat mravljince po celem telesu, na koncu sem prižgala svečko smile

Hvala za vse smile  smile  smile

Včerja popoldne sem to naredila. Vmes sem nekako težje dihala, globlje sem morala dihati, v vratu je bil občutek, kot da me nekaj stiska, a teh občutkov ni spremljal neprijeten občutek. Počasi je to izzvenelo. Kot običajno so se pojavljale spet slike, s katerimi še ne vem, kaj naj smile Končni občutek je bil dober.

Moj ata, ki je tudi opravil postopek, pa je povedal, da se zdaj počuti tako srečno.  :prst:  :prst:  :prst:

25

jaz sem žal zamešala datume in sem pozabila narediti postopek 14. Sem ga pa vseeno naredila naslednji dan. Med branjem vrstic sem takoj začutila mravljince po celem telesu, kot nekak pretok energije. Čeprav sem zamudila "pravi čas", misim, da ima vseeno pozitiven učinek, saj se zdaj veliko bolj zavedam tega vpliva.

Čisto "po naključju" pa sem bila včeraj na eni delavnici, kjer smo se pogovarjali tudi o karmi in o vplivu naših prednikov na naša sedanja življenja in smo se skozi meditacijo osvobajali ... zanimivo, ni kaj, tale "naključja"