Boyana je napisal/a:Mene pa zanima, kako lahko dokončam avtogeni, bila sem dvakrat ( zaenkrat imena ne bom omenjala kje ) in imam zelo, zelo slabe izkušnje.
Boyana, kako dokončati avtogeni trening ne vem, ker me ni nikoli privlekel, to pa ne pomeni, da avtogeni ni v redu. Ene metode pomagajo in takoj sedejo, pri drugih so vidni rezultati kasneje.
Boyana je napisal/a:Upam pa, da ni avtogeni pogoj, da pridem na delavnice reikija.
Reiki lahko narediš brez, da imaš predhodno znanje ali izkušnje.
Dobro je pa prej prebrati kakšno knjigo o Reikiju ali kakšne zapiske - ni pa pogoj za tečaj.
Boyana je napisal/a:Rada bi si pomagala, kajti resnično pomoč potrebujem
Če resno rabiš pomoč je mogoče bolje pred tečajem, da greš na terapijo, da se ti sprostijo napetosti in težave, pa da greš potem na delavnice, da se naučiš sama pomagati sebi.
S tem, ko greš na terapijo se sama prepričaš kako deluje določena stvar in se veliko lažje lahko odločiš, kaj je zate in kaj ni, kaj rabiš in kaj ne.
Preden gremo na delavnico je dobro najprej vedeti namen in dobro je sprostiti predvsem prevelika pričakovanja, tudi, če se jih zavestno ne zavedamo. Prevelika pričakovanja so lahko vzrok, da stvari ne gredo, ker jih sami blokiramo s tem, ko nekaj pričakujemo.
Pričakovanja se sprostijo z jasnim namenom: Osvobajam se vseh pričakovanj, ki jih imam, do (tega in tega).
Da je stvar narejena (osvobojen negativen občutek): lahko začutimo na sebi spremembo, imamo drugačno mišljenje o situaciji, čutimo toploto, mraz, vidimo spremembo,…

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788