1

Tema: meritve sevanj

Pozdravljeni,
zanima me kakšno je vaše mnenje oz. izkušnje z meritvami škodljivih sevanj na domu. Pred časom je en gospod opravil meritve na domu, ki pa so pokazale malenkost drugačno sevanje kot pred leti, ko je meritve opravilo eno drugo podjetje. Oba pa sta seveda ponudila drage zaščite roll . Zanima me, ali se je možno pred škodljivimi zemeljskimi sevanji zaščititi tudi kako drugače, bolj poceni seveda. smile

Re: meritve sevanj

valilu je napisal/a:

Pozdravljeni,
zanima me kakšno je vaše mnenje oz. izkušnje z meritvami škodljivih sevanj na domu. Pred časom je en gospod opravil meritve na domu, ki pa so pokazale malenkost drugačno sevanje kot pred leti, ko je meritve opravilo eno drugo podjetje. Oba pa sta seveda ponudila drage zaščite roll . Zanima me, ali se je možno pred škodljivimi zemeljskimi sevanji zaščititi tudi kako drugače, bolj poceni seveda. smile

Energije na zemlji se menjajo in lahko je zaradi tega prišlo do različnih meritev. Koliko so aparati za merjenje energije, res zanesljivi je tudi vprašanje, kot tudi zaščite, ki se prodajajo za razna sevanja,..
Če gre tu za meritve sevanj, ki jih navajaš samo na področju ki ljudje spijo in ne na celotni hiši je to nepopolno. Potrebno je upoštevati celotno sliko hiše in vseh energij, ki so v njej in ne samo določenega dela, kot je npr.: postelja.
Potrebno je urediti in aktivirati vse točke v prostoru, kot tudi točke izmenjave energij in po potrebi tudi energijsko očistiti ali urediti/uglasiti zemljišče. Dobro je narediti tudi povezavo božansko – zemeljsko, ter razne druge stvari, da je zemljišče in hiša/ stanovanje v ravnovesju.

Energijske zaščite kot so magneti, mreže,.. pomagajo en čas, potem pa če se ne očistijo energijsko, vračajo v prostor vse tisto kar so nabrali nase.

valilu je napisal/a:

Zanima me, ali se je možno pred škodljivimi zemeljskimi sevanji zaščititi tudi kako drugače, bolj poceni seveda.

Če nimaš možnosti urediti energijsko stanovanje, si je dobro dati pod posteljo morsko sol (čisto, grobo), ker sol je ene vrste kristal in te obda s 84 elementov periodnega sistema, ko spiš in gredo nizke energije, če obstajajo v času spanja mimo tebe. Sol zamenjaš na vsaka tri, štiri meseca, če se pa začne topiti že prej. 

Sol lahko informiraš z Reikijem ali drugačnimi stvarmi, za tisto stvar, ki jo hočeš, ko je npr.: da dobro spiš, da si naspana in spočita po spanju,….. .
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

valilu je napisal/a:

Zanima me, ali se je možno pred škodljivimi zemeljskimi sevanji zaščititi tudi kako drugače, bolj poceni seveda

Pred časom sem nekje prebral,da je koruzno ličkanje povsem primerna zaščita za eno sezono.Zdaj,ali je to kot blazina na kateri ležimo ali kot zaščitna plast pod posteljo je stvar okusa,če te že potegne.V to kategorijo verjetno paše tudi praprot.So oboje uporabljali naši predniki.Je pa vprašanje ali zaradi zdravja ali zato ker drugega niso imeli. big_smile

Informacijo o zdravilni praproti, s katero napolnimo blazino, sem tudi jaz pred časom zasledila. Nekaj časa sem gojila to idejo, celo posušila v ta namen praprot, vendar do uresničitve ni prišlo. smile
Verjetno zato, ker mi je vseskozi nagajala misel, kako bom lahko normalno spala pri vsem tem šumenju, če že tako ali tako narahlo spim. big_smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

valilu je napisal/a:

Zanima me, ali se je možno pred škodljivimi zemeljskimi sevanji zaščititi tudi kako drugače, bolj poceni seveda.

Valilu, najboljša, najcenejša in najbolj trajna rešitev je delo na sebi, čeprav se mogoče sliši "poceni". smile

Ko se človek spravi v notranje ravnovesje, je dejansko nevtralen za vse motnje iz okolja. Kakšen vpliv bo neka motnja imela na nas, je odvisno, čeprav se morebiti sliši smešno, od naših misli in reakcij na motnje.

V ta kontekst zelo paše rek "Kar Janezek ne ve, to Janezka ne boli". Če vzamem za primer sevanje - dokler mi ne vemo, da nekje obstaja sevanje (pri tem izvzemam situacije, ko je sevanje tako močno, da ga lahko zaznamo brez naprav), se zanj ne bomo menili in nam potencialno ne bo škodovalo. Nekdo, ki nam pride izmerit sevanje, nam pove, da imamo v enem kotu škodljivo sevanje. Od tistega trenutka praviloma postanemo na to pozorni, dajemo temu pozornost, primerno pomembnost. Ker je v naših možganih shranjena nekje informacija, da je sevanje na sploh škodljivo, povežemo to z "našim" sevanjem, začnemo skrbeti, nas je strah, kaj nam lahko povzroči itd. ... v dogodek se čustveno in miselno vpletemo in to sevanje, ki morebiti do takrat na nas ni imelo nobenega vpliva, lahko postane za nas dejansko škodljivo. Velikokrat trgovci s taktiko vcepljanja strahu prodajo veliko, veliko stvari.

Če bi mi tisto informacijo sprejeli, spustili čez sebe, znižali pomembnost, bi normalno živeli naprej. Ključni trenutek je takrat, ko mi dobimo informacijo. Kaj bomo napravili z njo pa je odvisno, v kakšnem notranjem stanju smo. Če smo prestrašeni, nas bo vsaka informacija prestrašila. ČE smo v ravnovesju, bodo vse informacije, ki niso za nas dobre, stekle čez nas, saj se ne bodo imele za kaj oprijeti.

urskakorun.com

Urška je napisal/a:

Verjetno zato, ker mi je vseskozi nagajala misel, kako bom lahko normalno spala pri vsem tem šumenju, če že tako ali tako narahlo spim.

Uradno naj bi veljalo,da naj ponoči ne prihaja v spalnico hrup ki je močnejši od 30 decibelov in verjamem da tudi vsako smrčanje tega ne dosega.
Ko spim v brunarici ki je oddaljena sto metrov od cerkvenega zvonika me ponoči zvonjenje redko zbudi.To je moja izkušnja z hrupom ponoči,čeprav sem dolgo mislil da imam rahel spanec.

Urška je napisal/a:

Če vzamem za primer sevanje - dokler mi ne vemo, da nekje obstaja sevanje (pri tem izvzemam situacije, ko je sevanje tako močno, da ga lahko zaznamo brez naprav), se zanj ne bomo menili in nam potencialno ne bo škodovalo.

O tem govori tudi in T. Pretnar,ko je iskal razna sevanja in mreže z nihali izven Evrope in jih ni našel.Kolektivna zavest?

francik je napisal/a:

Kolektivna zavest?

Da, lahko bi se reklo. Ko določeno število ljudi verjame v nekaj, ustvari energijsko tvorbo, ki je resnična v njihovi realnosti. To energijsko tvorbo lahko imenujemo ali egregor ali nihalo ali pač samo energijsko tvorbo. Zato nekdo, ki ne verjame vanjo, je ne bo zaznal in v njegovi realnosti dejansko ne bo obstajala. Nekdo, ki bo vanjo verjel, pa bo v njegovi realnosti resnična. Zanimiv zasuk je v tem, da imata obadva prav. Mi smo tisti, ki se bomo odločili ali bomo verjeli v nekaj ali ne in posledično dali temu energijsko resničnost ali ne. Podobna zgodba je z vsemi stvarmi.

urskakorun.com

francik je napisal/a:

da naj ponoči ne prihaja v spalnico hrup ki je močnejši od 30 decibelov in verjamem da tudi vsako smrčanje tega ne dosega.

Ah, jaz se menda zbudim že, če gre miška po strehi. smile

urskakorun.com

9 Nazadnje urejal markot (15.06.2018 15:56:57)

Ne razumem kako lahko Pretnar trdi da ni sevanj? Njegova teorija se mi zdi izredno čudna, kako so ljudje iskali vodne vire z bajalicami? Pretnar je bedak.....

tisti ki pridejo skoraj zastonj pomerit, imajo namen prodati zaščite in le ti bodo vedno trdili, da je sevanje po celem stanovanju za to in je premik postelje nemogoč, samo z namenom prodati zaščite

Pa tudi oseba gor ki pravi da lepo spi v hiški v gozdu, to je zaradi naravnega okolja, manj sevanja....bolj ko se vračaš k naravi, bolj si umirjen in zdrav

markot je napisal/a:

Ne razumem kako lahko Pretnar trdi da ni sevanj? Njegova teorija se mi zdi izredno čudna, kako so ljudje iskali vodne vire z bajalicami? Pretnar je bedak.....

Ima ta Pretnar....,svojo stran pa se z njim pregovarjaj...