126

Re: Delavnica - "Pesem duše"

Neo, oprosti, sem spregledal da si že postavil to vprašanje.

Neo je napisal/a:

Živjo Zoran,

Zanima me kdaj bo naslednja delavnica v sklopu Pesem duše v LJ (osnovna)?
Približen termin.

Neo, 
možno da bo v novembru ali po novem letu, sedaj še ne vem.

smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Pozdravljeni,

mene pa zanima, če morebiti obstaja možnost, da bi Zoran organiziral kakšno takšno delavnico na zahodu SLO (Nova Gorica) . Tu pri nas ni nič takega. Bi se je pa rada udeležila....

lp in vse dobro, Valčika

128

Valčika,
vse je možno, če je več interesentov iz tistega dela je možno organizirati kjerkoli.

Če še kdo želi na delavnico iz tistega dela Slovenije ali bližine, naj mi javi, pa bomo videli kako bo.

smile

129

V galeriji dogodkov je dodana slikca štajerske skupine Pesem duše iz Gotovelj. Zoran je bil tokrat blažen med ženami.  wink

http://www.pesem-duse.com/projekti-gale … ov,56.html

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

130

Urška je napisal/a:

V galeriji dogodkov je dodana slikca štajerske skupine Pesem duše iz Gotovelj. Zoran je bil tokrat blažen med ženami.  wink

http://www.pesem-duse.com/projekti-gale … ov,56.html

Hehe, kolk smo vsi nasmejani smile Super se imamo, čudovita skupina  :srcek:

131

:prst:  smile

urskakorun.com

132

Evo, vaša nova članica smile

Resnično bi se rada udeležila delavnice Pesem duše, vendar sem očitno že polovico zamudila. Zanima me, kdaj bo nasednji termin, že v oktobru ali v še kasnejšem mesecu.

Žal mi je, da nisem zasledila vaše spletne strani že prej saj se soočam s težko notranjo krizo, v kateri sem izgubila samo sebe. Izmed vseh 'kontaktov' s podobnimi aktivnostmi me je vaš način in pristop najbolj navdušil in verjamem, da ste pravi naslov za premike, ki jih želim narediti v življenju, predvsem pa si vsa negativna čustva pustiti za sabo in se nikoli več ozirati za njimi.

Hvala za odgovor glede termina in lep septembrski pozdravček smile

133

madam je napisal/a:

Evo, vaša nova članica  smile

Dobrodošla madam smile

madam je napisal/a:

Žal mi je, da nisem zasledila vaše spletne strani že prej saj se soočam s težko notranjo krizo, v kateri sem izgubila samo sebe. Izmed vseh 'kontaktov' s podobnimi aktivnostmi me je vaš način in pristop najbolj navdušil in verjamem, da ste pravi naslov za premike, ki jih želim narediti v življenju, predvsem pa si vsa negativna čustva pustiti za sabo in se nikoli več ozirati za njimi.

Je že z nekim razlogom tako, da nisi videla pravi čas. Dostikrat to pomeni, da ali še nismo pripravljeni dovolj ali je potrebno, da še prej nekaj drugega naredimo, ter podobne reči. Nima smisla obžalovati za stvarmi, še posebej ne za tiste na katere sami nimamo vpliva.

madam je napisal/a:

Resnično bi se rada udeležila delavnice Pesem duše, vendar sem očitno že polovico zamudila. Zanima me, kdaj bo nasednji termin, že v oktobru ali v še kasnejšem mesecu.

Trenutno ne vem še kdaj bodo na novo začele osnovne delavnice, ker bodo najprej nadaljevalne, ter obilje in sorodne karmične duše.
Bo pa objavljeno tukaj na forumu, če pa želiš prejemati obvestila napiši na email: pesem.duse@gmail.com, da želiš prejemati obvestila o dogodkih.

smile

134 Nazadnje urejal tjaša (26.09.2011 08:52:08)

Delavnica Pesem duše v Gotovljah se je včeraj zaključila.
Tukaj bi se rada zahvalila vsem, za vse podeljeno, za učenje in izkušnje. :rose:  :rose:  :rose:
Četrto srečanje, sobotna jutranja meditacija, je bila vsaj zame največji izziv. Tesnoba takšna, da sem skoraj zapustila prostor. Potem predaja in uvid sredi meditacije  - izid je bil krasen in mogočen, ampak - zares se strinjam roll , da je učenje na tak način končano in dokončano, s hvaležnostjo za vse naučeno In da je ljubezen dovolj globok in širok pojem, da se učimo skozi njo.. smile  smile
Včeraj sva veliko delo opravili z Ninjo, Zoran nama je priskočil na pomoč, ko sva obtičali sredi "obtičanosti", "ni energije za akcijo", "ni smisla" in v "krivdi". Skoraj ni bilo videti konca..pa se je vse na koncu sprostilo in nasmejani sva se tudi medve končno pridružili ostalim, ki so že imeli odmor in zunaj uživali na soncu. cool
Hvala vsem in hvala tebi Zoran!

aha pa še to :srcek:
Edina nujnost je ta,
da se ozdravim v ljubezni
do samega sebe.
(Babaji)

lp smile

135

tjaša je napisal/a:

Tesnoba takšna, da sem skoraj zapustila prostor. Potem predaja in uvid sredi meditacije  - izid je bil krasen in mogočen, ampak - zares se strinjam roll , da je učenje na tak način končano in dokončano, s hvaležnostjo za vse naučeno In da je ljubezen dovolj globok in širok pojem, da se učimo skozi njo.. smile  smile

Se popolnoma strinjam, da je življenje lepše in lažje, ko se več ne učiš skozi težave, tesnobe,..-temveč skozi ljubezen :srcek: .
Pa še veliko več energije ostane :prst:  za stvari, ki jih lahko z veseljem počneš.

smile

136

Udeleženci prve delavnice Pesem Duše kako ste kaj?
Jaz sem vedno bolš. Po tem času mi bolje uspeva rešavet  svoje probleme, seveda mam še padce, ampak se mi uspe hitreje pobrat in delovat v naprej. Tako, da imam manjša nihanja kot včasih. Lahko bi rekel, da sem v boljši psihični in duhovni kondiciji (tudi telesni). Na sebi sicer delam tako pogosto kot mi uspe in ko začutim, vsaj nekaj pa naredim zase vsak dan.    Najbolj pa sem vesel in ponosen, da mi uspeva realizirat kakšne stvari, ki sem jih npr. lani še imel za neuresničljive/nemogoče zame. Tako lažje in več delam zase, za dušo.   cool
Imam pa še vedno kakšne svoje stare fore npr. težko se pohvalim... sem kar odlašal s tem zapisom.

137

dadas je napisal/a:

Jaz sem vedno bolš. Po tem času mi bolje uspeva rešavet  svoje probleme, seveda mam še padce, ampak se mi uspe hitreje pobrat in delovat v naprej. Tako, da imam manjša nihanja kot včasih. Lahko bi rekel, da sem v boljši psihični in duhovni kondiciji (tudi telesni). Na sebi sicer delam tako pogosto kot mi uspe in ko začutim, vsaj nekaj pa naredim zase vsak dan.    Najbolj pa sem vesel in ponosen, da mi uspeva realizirat kakšne stvari, ki sem jih npr. lani še imel za neuresničljive/nemogoče zame. Tako lažje in več delam zase, za dušo. cool

Dadas, to se super, ko se osvobodiš vzorcev, da si sposoben uresničiti stvari, ki so se pred tem zdele umu nemogoče.  :prst:

dadas je napisal/a:

Imam pa še vedno kakšne svoje stare fore npr. težko se pohvalim... sem kar odlašal s tem zapisom.

Hvala, da si podelil izkušnje z nami.

Naučen si živeti v skromnosti, kar je v redu, je pa polek skromnosti še vzorec, da ti ni dovoljeno pokazati kdo si in kaj znaš, če to ni po merilih družbe, oziroma družine in zato imaš to težavo.

Dobro bi bilo da obdržiš skromnost in da znaš pokazati in izraziti svoje misli,talente..
Mogoče tudi, da znaš razliko med  hvaljenjem sebe in pokazati in izraziti sebe s svojimi sposobnostmi. Tako, da boš lahko povedal in predstavil tisto kar znaš, oziroma tisto v kar verjameš in živiš.

smile

138

Pozdravljeni, delavnica pesem duše mi je  dala več kot sem pričakovala.Veliko meditiram,hodim na vodeno jogo 2x tedensko,na sprehode v naravo in jo znam opazovati.Veliko meditirm ,končno vem kdo sem, kaj potrebujem in sem si pomembna.Imam svoj mir v duši,skratka ljubim življenje,srečna sem.Tudi doma smo vsi dobre volje,odnosi so the best.Poglobili so se pogovori o duhovnosti z prijateljicami,občasno si vzbujamo občutke,preverjamo ,odkrivamo vzroke in se učimo.Hvaležna sem Zoranu za vse podano znanje in Bogu ,da sem šla na delavnico .Hvala, Vesna.

Tudi jaz sem obiskovala delavnico. Najprej si nisem niti približno predstavljala kako to zgleda, kaj bomo počeli... Že po prvem srečanju sem začutila, da bi to lahko bil začetek nove poti, mesto, mogoče način, da najdem sebe, da se soočim s sabo.. Kar je verjetno najtežje za večino nas  hmm.
Ker sem se že dlje časa borila s psihičnimi težavami in ker noben poskus mojega zdravljenja ni bil uspešen, sem se odločila, da stvar vzamem v svoje roke in se preneham smiliti sami sebi in kriviti druge za nastanek bolezni.
Sedaj je veliko lažje je razumeti situacije, ljudi, življenje in vse kar se dogaja okoli nas. Moje počutje je neprimerljivo boljše, tudi domači so opazili pozitivno spremembo smile.
Naučila sem se umiriti, poglobiti vase, odgovori prihajajo kar sami od sebe... Življenje se zdi veliko lepše, počutim se bolj svobodno, pridobila sem samospoštovanje in samozavest. 
Mislim, da je to nekaj najboljšega kar sem naredila zase, za svojo dušo.
Seveda gre velik del zasluge Zoranu, ki je odličen učitelj. Z njegovo pomočjo se zdijo stvari zelo enostavne smile, res super.
Kar tako naprej. Se vidimo na naslednji delavnici.

140

vesna je napisal/a:

Pozdravljeni, delavnica pesem duše mi je  dala več kot sem pričakovala.Veliko meditiram,hodim na vodeno jogo 2x tedensko,na sprehode v naravo in jo znam opazovati.Veliko meditirm ,končno vem kdo sem, kaj potrebujem in sem si pomembna.Imam svoj mir v duši,skratka ljubim življenje,srečna sem.Tudi doma smo vsi dobre volje,odnosi so the best.Poglobili so se pogovori o duhovnosti z prijateljicami,občasno si vzbujamo občutke,preverjamo ,odkrivamo vzroke in se učimo.Hvaležna sem Zoranu za vse podano znanje in Bogu ,da sem šla na delavnico .Hvala, Vesna.

lunanaj je napisal/a:

Tudi jaz sem obiskovala delavnico. Najprej si nisem niti približno predstavljala kako to zgleda, kaj bomo počeli... Že po prvem srečanju sem začutila, da bi to lahko bil začetek nove poti, mesto, mogoče način, da najdem sebe, da se soočim s sabo.. Kar je verjetno najtežje za večino nas  hmm.
Ker sem se že dlje časa borila s psihičnimi težavami in ker noben poskus mojega zdravljenja ni bil uspešen, sem se odločila, da stvar vzamem v svoje roke in se preneham smiliti sami sebi in kriviti druge za nastanek bolezni.
Sedaj je veliko lažje je razumeti situacije, ljudi, življenje in vse kar se dogaja okoli nas. Moje počutje je neprimerljivo boljše, tudi domači so opazili pozitivno spremembo smile.
Naučila sem se umiriti, poglobiti vase, odgovori prihajajo kar sami od sebe... Življenje se zdi veliko lepše, počutim se bolj svobodno, pridobila sem samospoštovanje in samozavest. 
Mislim, da je to nekaj najboljšega kar sem naredila zase, za svojo dušo.
Seveda gre velik del zasluge Zoranu, ki je odličen učitelj. Z njegovo pomočjo se zdijo stvari zelo enostavne smile, res super.
Kar tako naprej. Se vidimo na naslednji delavnici.

Super, :prst:  :prst:  me zelo veseli, da dobim povratne informacije, kako se je življenje spremenilo na bolje. :prst:  :prst:

Hvala
smile

141

Delavnica Pesem duše – program

1.    Povezava, uglasitev z najvišjo zavestjo, zemeljsko vibracijo in uporaba v vsakdanjem življenju.
2.    Spoznavanje, razumevanje energij in priprava za delo z energijami.
3.    Spoznavanje, povezovanje in uglasitev duše, srca, uma, telesa in duha.
4.    Kako upravljati svoje življenje, menjanje realnosti in preverjanje prihodnosti.
5.    Povezovanje z varuhi in vodniki.
6.    Osvobajanje, odpust, razrešitev in dokončanje karmičnih obveznosti.
7.    Osvobajanje obvez, odločitev, zaobljub, priseg, ki smo jih sprejeli v preteklosti (tudi pretekla življenja), pa nas sedaj omejujejo ali nam škodujejo.
8.    Prekinitev,  dokončanje delovanja in vlaganja energije v tisto, česar nočemo, in sprememba smeri toka energije v tisto, kar hočemo za svoje potrebe, da delamo zase.
9.    Spoznavanje sebe, osvoboditev in odpust: omejitev, prepričanj, vzorcev.
10.     Osvobajanje nezaželenih občutkov, kot so: neuspeh, nesprejemanje, 
nezaželenost, jeza, strah, obsojanje, žalost, krivda, dvom..
11.     Odkrivanje naravnega daru in življenjskega namena.
12.     Spoznavanje, uglasitev, sprejemanje in aktivacija: potencialov, 
      sposobnosti, talentov, spretnosti, da si življenje uredimo po svoji meri in   
okusu.
13.     Spoznavanje odlik, kot so: intuicija, telepatija, jasnost.
14.     Aktivacija in uglasitev: ustvarjalnosti, motivacije, volje.
15.     Uglasitev z občutki: varnosti, gotovosti, uspeha, ljubezni, sreče, zadovoljstva, miru, samozavesti,..
16.     Globoka izurjenost uma.
17.     Osvobajanje vpliva prednikov: genskih, pridobljenih, prevzetih.
18.     Osvobajanje obveznosti in obljub, ki smo jih pridobili po prednikih.
19.     Povrnitev delov duše in srca, celjenje in aktivacija.
20.     Praktična uporaba v vsakdanjosti (delo, prosti čas).
21.     Preverjanje svojega življenja v prihodnosti.

Delavnica  ima del temeljev iz karmične diagnostike, šamanizma, ter terapevtskega dela. Stvari se učijo preko duše, srca, ter individualnega kanala.

Delavnica je namenjena osebnem duhovnem razvoju, da se spoznajo na naraven način kvalitete duše in njene sposobnosti, ter da se te sposobnosti lahko uporabljajo v vsakdanjem življenju.

Pred delavnico priporočeno branje  na forumu - teme: delavnica Pesem duše, smisel samorazvoja, podzavest in omejujoči programi, vibracije, občutki, neprizemljenost, brezpogojna ljubezen, srce–duša–um–telo–duh.

Po osnovni delavnici bodo organizirani različni sklopi delavnic (sorodne duše, obilje,..), katerih se je možno udeležiti, po končani osnovni delavnici.

Delavnico vodim: Zoran Zavor.

Prijave in informacije: pesem.duse@gmail.com ali 070-824-799

142

Osnovna delavnica Pesem duše, bo od sedaj naprej imela 6 dni in ne več 5 dni.
Dodaten dan bo namenjen skalarnim valovom (kot je rekonekcija), zato ker se zelo lepo dopolnjujejo s karmično diagnostiko in dajejo celoto. smile

V februarju začne osnovna delavnica Pesem duše v Ajdovščini. V Ljubljani pa bo začela v Aprilu.

smile

Pozdravljeni

Zoran, a boš točne podatke glede delavnice v Ajdovščini še objavil ali je zaprtega tipa? To je meni še najbližje.

lep pozdrav, Valčika

144

Zdravo, vse je javno objavljeno, najdeš v Koledarju dogodkov. smile

Link: http://pesem-duse.com/koledar-dogodkov,58.html

urskakorun.com

Hvala Urška, nimam navade gledat koledarja wink

Kje pa točno bo  v Ajdovščini, ker v koledarju je kraj LJ.

lepo nedeljo želim, Valčika

146

DELAVNICA PESEM DUŠE - Ljubljana in Brežice

Delavnica je namenjena osebnem duhovnem razvoju, da spoznamo na naraven način kvalitete duše in njene sposobnosti. Da se naučimo te sposobnosti uporabljajo v vsakdanjem življenju.
Namenjene je vsem, ki se hočete naučiti:
- občutiti globino popolnosti v odkrivanju sebe, ki se dotakne vaše duše in se izuriti v sposobnosti "vzeti si čas zase".
- prevzeti nadzor nad svojim življenjem, aktivirati svojo moč in imenitnost.
- v vsakodnevnih situacijah ohraniti mir, enostavnost in sproščenost.
- neskončnih priložnosti, ki so nam dane, ter se zabavati z delom na sebi.

Delavnica Pesem duše – program
•    Povezava, uglasitev z najvišjo zavestjo, zemeljsko vibracijo in uporaba v vsakdanjem življenju.
•     Spoznavanje, razumevanje energij in priprava za delo z energijami.
•     Spoznavanje, povezovanje in uglasitev duše, srca, uma, telesa in duha.
•     Kako upravljati svoje življenje, menjanje realnosti in preverjanje prihodnosti.
•    Povezovanje z varuhi in vodniki.
•    Osvobajanje, odpust, razrešitev in dokončanje karmičnih obveznosti.
•     Osvobajanje obvez, odločitev, zaobljub, priseg, ki smo jih sprejeli v preteklosti (tudi pretekla življenja), pa nas sedaj omejujejo ali nam škodujejo.
•     Prekinitev, dokončanje delovanja in vlaganja energije v tisto, česar nočemo, in sprememba smeri toka energije v tisto, kar hočemo za svoje potrebe, da delamo zase.
•     Spoznavanje sebe, osvoboditev in odpust: omejitev, prepričanj, vzorcev.
•    Osvobajanje nezaželenih občutkov, kot so: neuspeh, nesprejemanje,
nezaželenost, jeza, strah, obsojanje, žalost, krivda, dvom..
•     Odkrivanje naravnega daru in življenjskega namena.
•     Spoznavanje, uglasitev, sprejemanje in aktivacija: potencialov,
sposobnosti, talentov, spretnosti, da si življenje uredimo po svoji meri in okusu.
•     Spoznavanje odlik, kot so: intuicija, telepatija, jasnost.
•     Aktivacija in uglasitev: ustvarjalnosti, motivacije, volje.
•    Uglasitev z občutki: varnosti, gotovosti, uspeha, ljubezni, sreče, zadovoljstva, miru, samozavesti,..
•     Globoka izurjenost uma.
•     Osvobajanje vpliva prednikov: genskih, pridobljenih, prevzetih.
•     Osvobajanje obveznosti in obljub, ki smo jih pridobili po prednikih.
•     Povrnitev delov duše in srca, celjenje in aktivacija.
•    Praktična uporaba v vsakdanjosti (delo, prosti čas).
•    Preverjanje svojega življenja v prihodnosti.
•    Skalarni valovi (kot pri rekonekciji)

Delavnica ima del temeljev iz: karmična diagnostika, theta healing, skalarni valovi (kot pri rekonekciji) šamanizma, terapevtskega dela, intuicije. Stvari se učijo telepatsko preko duše, srca, ter individualnega kanala. Vsa teoretična znanja izpeljemo v praksi.

Po osnovni delavnici so organizirani različni sklopi delavnic (sorodne duše, obilje, čiščenje prostorov,..), ter nadaljevalne delavnice,  katerih se je možno udeležiti, po končani osnovni delavnici.

Delavnico vodim: Zoran Zavor

Prijave in informacije: pesem.duse@gmail.com ali 070-824-799

Pred delavnico priporočeno branje na forumu - teme: delavnica Pesem duše, smisel samorazvoja, podzavest in omejujoči programi, vibracije, občutki, neprizemljenost, brezpogojna ljubezen, srce–duša–um–telo–duh.

Delavnica je namenjena začetnikom in vsem, ki ste se z energijami že srečali.

147

Zdravo Zoran še vedno se počutim uredu, v meni je začela rasti želja, da se udelezim kakšne delavnice, ker preprosto mislim, da je prišel čas, da iščem vzroke za svoje posledice. V knjigi od Ogorevca, ki si mi jo priporočal je tudi opisan postopek, ampak jest si s tem nisem znal pomagat.

Zanima me ali se na delavnici lahko naučim Reconnection, kot si ti mene zdravil? Kako to poteka? Kako poteka delavnica?Če bi na primeren način razložil, kako stvari delujejo?

Zoran je napisal/a:

Delavnica ima del temeljev iz: karmična diagnostika, theta healing, skalarni valovi (kot pri rekonekciji) šamanizma, terapevtskega dela, intuicije. Stvari se učijo telepatsko preko duše, srca, ter individualnega kanala. Vsa teoretična znanja izpeljemo v praks

148

Jože je napisal/a:

Zdravo Zoran še vedno se počutim uredu, v meni je začela rasti želja, da se udelezim kakšne delavnice, ker preprosto mislim, da je prišel čas, da iščem vzroke za svoje posledice.

Jože,
me veseli, da se odločaš stvari vzeti v svoje roke in poiskati rešitve.

Jože je napisal/a:

Zanima me ali se na delavnici lahko naučim Reconnection, kot si ti mene zdravil? Kako to poteka? Kako poteka delavnica?Če bi na primeren način razložil, kako stvari delujejo?

Delavnica je s sedanjimi termini spremenjena in so dodani skalarni valovi, oziroma rekonekcija, ker se lepo ujema z ostalimi stvarmi. Vsak se lahko nauči delati rekonekcijo in jo uporablja v praksi. Tu dobiš podporo, da se spremeni tudi tisto, kar se zdi nemogoče.

Na delavnici se posebna pozornost, daje osebni povezavi vesolje – zemelja (zakaj je to pomembno si lahko prebereš pod temo na forumu: linija hare – axis mundi), zato je tudi posneta ta meditacija.
Naučiš se pri sebi in drugih spreminjati nezaželene stvari, ter se naučiš zbuditi pozitivne občutke (tiste katere bi rad imel), ki so v tebi a najverjetneje so zaspani ali potisnjeni v pozabo.

Na začetku se gre skozi energijske osnove, da se podzavest nauči narediti čvrste temelje za življenje, da potem to lahko v praksi uporabljaš. Več o podzavesti v temi:podzavest in omejujoči programi.

Naučiš se stvari videti iz višje –širše perspektive in ko to obvladaš je vsaka transformacija nesmiselna, ker ti postane jasno zakaj je do nezaželenih stvari prišlo, ter ugotoviš učenje, ki potem spremeniš pot učenja. Npr: če si se sedaj učil  biti sprejet, skozi bolezen, se ko to spoznaš, spremeniš način – pot skozi bolezen, spremniš v npr.: ljubezen in se še vedno učiš sprejetosti. Cilj je vedno isti le pot je drugačna, več pod temo: lekcije duše.

Stvari se več ne učimo skozi slabe stvari, temveč skozi tiste katere hočemo. Bistvo te spremembe je, da ko se učimo skozi pozitivne (po želji) občutke, ne izgubljamo več energije, ter na tak način osvojimo lekcijo in je učenje gotovo.

Važen segment so tudi predniki, ker če nimamo z njimi razrešene stvari in da niso na svojem mestu, imamo mi slabe, majave temelje/korenine, tako da tudi prednike rešimo.

Stopiš v kontakt s svojim varuhom, očistiš in aktiviraš telepatski center, zaceli se duša, povežejo se duša–srce-um-telo in duh, da so na isti valovni dolžini in da se razumejo med sabo, stvari se preverijo v prihodnosti. Stvari iz teorije se naredijo v praksi. Preberi še to temo, ter teme ki so priporočene, da se preberejo za delavnico, ter program za delavnico.

149

Sporočam, da je bila delavnica super (hvala vsem  :rose:  smile ), pričakovanj ni bilo, sem pa nepričakovano popolnoma razštelana  cool

Res naporno, čeprav sploh ne znam povedat kaj, ampak na fizičnem nivoju me v pljučih stiska, spala bi zdaj ene 3 dni skup, hvala bogu za zapiske ker je vse malo megleno kar se spomina tiče, meditacije so bile totalno globlje, samo ne vem še čisto kje ... itd. Komaj čakam, da pridem k sebi, da še sama malo povežbam, kar smo delali skupaj in najdem nove informacije  wink

'Življenje je proces.

150

Uiiii, Malina, super! Poznam ta razštelan občutek, ampak pomeni pa velike premike in je navdihujoče brat o tvojih spremembah  :prst:  :srcek:

Meni je bilo fenomenalno, številne ključne stvari so mi postale jasne, so se postavile na mesto, predvsem pa sem videla, kam se moram sedaj usmeriti. Odprli so se mi drugačni pogledi na stvari in dobila sem veliko novega znanja, ki ga lahko uporabim v vsakdanjih situacijah. Tole s podporo nadjaza se je že včeraj izkazalo za zelo učinkovito. Po delavnici sem morala dokončati en projekt, bila sem utrujena in si želela samo spočiti. Nato pa sem se povezala z nadjazem za podporo in speljala zadevo na čisto enostaven način, brez utrujenosti in odpora, zadela bistvo in naročnik je zadovoljen smile

Dobila sem več zaupanja vase, imam večji občutek trdnosti v sebi, prepričanja vase.

Skupina je bila super, prav tako kot vodstvo smile Hvala vsem za neprecenljive trenutke, ki ste jih delili z mano  :srcek:  :rose: