Tema: Čiščenje prostora
Živijo, imam vprašanje glede čiščenja prostorov negativnih energij. Pred kratkim sem se preselila k fantu in zjutraj vstajam utrujena in s podočnjaki. Podobno se dogaja fantu, ki je šele sedaj postal pozoren na to, čeprav je v tem stanovanju že od malega (njegova družina je prvi lastnik stanovanja).
Pred časom sem se povezala s prostorom (po principu Pesem duše) in očistila prostor, ampak očitno neuspešno. Včeraj sem zadevo ponovila in začutila, da je v prostoru neka duša, ki sem jo tudi videla v meditaciji z zaprtimi očmi (prvič nisem čutila ničesar). Med postopkom sem začutila, da so prostor napolnili vodniki in angeli, ki so mi pomagali, ko sem se skušala pogovoriti s to "dušo" in jo spraviti v svetlobo. Sedaj je energija v prostoru lažja, kot bi zadihal, kljub temu pa sem se zjutraj zbudila s podočnjaki, ponoči pa veliko zbujala. Mislim, da je še nekaj, ali pa nisem uspela s čiščenjem. Do sedaj podobne izkušnje nisem imela.
Mi lahko pomagate s kakšnimi nasveti? Lahko kako na daljavo preverite, kaj se dogaja ali bi moral nekdo priti sem? Lahko sama kaj naredim glede tega?
Že ko to pišem, se počutim neprijetno, tako da zagotovo še nekaj je na tem ... ![]()