1

Tema: Čiščenje prostora

Živijo, imam vprašanje glede čiščenja prostorov negativnih energij. Pred kratkim sem se preselila k fantu in zjutraj vstajam utrujena in s podočnjaki. Podobno se dogaja fantu, ki je šele sedaj postal pozoren na to, čeprav je v tem stanovanju že od malega (njegova družina je prvi lastnik stanovanja).

Pred časom sem se povezala s prostorom (po principu Pesem duše) in očistila prostor, ampak očitno neuspešno. Včeraj sem zadevo ponovila in začutila, da je v prostoru neka duša, ki sem jo tudi videla v meditaciji z zaprtimi očmi (prvič nisem čutila ničesar). Med postopkom sem začutila, da so prostor napolnili vodniki in angeli, ki so mi pomagali, ko sem se skušala pogovoriti s to "dušo" in jo spraviti v svetlobo. Sedaj je energija v prostoru lažja, kot bi zadihal, kljub temu pa sem se zjutraj zbudila s podočnjaki, ponoči pa veliko zbujala. Mislim, da je še nekaj, ali pa nisem uspela s čiščenjem. Do sedaj podobne izkušnje nisem imela.

Mi lahko pomagate s kakšnimi nasveti? Lahko kako na daljavo preverite, kaj se dogaja ali bi moral nekdo priti sem? Lahko sama kaj naredim glede tega?

Že ko to pišem, se počutim neprijetno, tako da zagotovo še nekaj je na tem ... sad

Re: Čiščenje prostora

Pa lepo bi prosila, če lahko pogledate moje biopolje, če se ni kaj name vezalo, ko sem delala te stvari. Mogoče sem se odprla čemu, pa niti ne vem ...

Zanima me, so starši od fanta še živi?

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Sedaj sem vas šla "obiskat" v stanovanje in res zaznala močno in zelo dominantno energijo ženske iz fantove družine - zato me tudi zanima ali so starši ali stari starši še živi. Pogovorila sem se z njo in jo posremila v svetlobo. Pogovorila sem se tudi z bitjem prostora, ki pravi, da potrebuje za harmonizacijo več zelene energije. Svetujem ti, da še enkrat očistiš prostor, tokrat z namenom, da se očistijo čustvene tvorbe, ki se rade nahajajo po kotih, pri tleh ali ob stropu.

Pa javi, kaj se dogaja.  :rose:

urskakorun.com

Ninja je napisal/a:

Pa lepo bi prosila, če lahko pogledate moje biopolje, če se ni kaj name vezalo, ko sem delala te stvari. Mogoče sem se odprla čemu, pa niti ne vem ...

Ne, ti pa svetujem, da predelaš strah pred tem in potrebo, da se ujameš mentalno na ljudi in energije.

urskakorun.com

Urška, naj naj najlepša hvala!  :srcek:  :srcek:  :srcek:  Tudi jaz sem zaznala, da je ženska, ampak nisem znala tega zaključiti. Prvič sem se srečala s čim takim in res nisem vedela, kako postopat.

Starši so še živi, fantova družina pa je prvi lastnik stanovanja, tako da ne vem, od kod bi to lahko izviralo. Bom pa naredila vse kot si napisala - pri sebi in v prostoru.

Urška, sem se pozanimala še malo in je tu nek kratek čas pred leti živela babica od fanta. Njegova sestra, ki živi z nama, jo je tudi sanjala, da je nekako povezana z njo, v sanjah pa se ji je prikazala v stanovanju. 

Umrla je sicer na Hrvaškem, je bila pa takrat sestra na počitnicah na Hrvaškem, morda se je tako ustvarila kakšna povezava. Prav tako sestra pravi, da se tudi ona zbuja utrujena in s podočnjaki, ampak je vselej iskala vzroke drugje. 

Še enkrat najlepša hvala, sploh ne vem, kako bi se jaz soočila s tem ...

Ona je bila navezana na stanovanje prek močnega vzorca, da mora imeti vse pod kontrolo; lahko da je šlo za babico ali katero izmed žensk po ženski liniji. Lahko gre tudi za čustveno energijo mame, ki je ostala v stanovanju in ta energija se zna začutiti podobno kot duša. Nisem šla preverjati, ker nisem smatrala, da je pomembno. Pokazala mi je, da je ta vzorec prisoten pri vsej družini po ženski strani; verjetno so vse ženske po ženski liniji dominantne. Jaz sem ji zadeve razložila in trenutno je ne začutim več, da je prisotna, je pa ta energija še vedno prisotna v družini in kot energijska čustvena tvorba v stanovanju. Če fant začuti, je dobro, da ozavesti ta vzorec, če ga začuti pri sebi, naj se ga osvobodi ali drugo skrajnost, če čuti, da je vedno kontroliran, naj se osvobodi vzorca, da je žrtev.  :rose:

urskakorun.com

Ninja je napisal/a:

Urška, sem se pozanimala še malo in je tu nek kratek čas pred leti živela babica od fanta. Njegova sestra, ki živi z nama, jo je tudi sanjala, da je nekako povezana z njo, v sanjah pa se ji je prikazala v stanovanju.

Umrla je sicer na Hrvaškem, je bila pa takrat sestra na počitnicah na Hrvaškem,

Aha, potem ima to smisel. Ker jaz ženske nisem začutila, da bi bila tam prisotna večno, temveč kot da od nekje prihaja na obisk.  No, vsekakor se ji lahko prižge svečko, s katero jo simbolično tudi vi pospremite v svetlobo. Ni je treba klicati v mislih, samo kratka molitev k božanskemu, da jo tudi vi podpirate k potovanju domov, v svetlobo.

urskakorun.com

10

Prvo jutro po čistki prostora je bilo za vse 3, ki živimo v tem stanovanju, super kot že dolgo ne  :srcek:  :prst:  Vsi smo neprimerno boljše spali in zjutraj vstali veliko bolj polni energije in spočiti. Sicer sva s fantovo sestro še vedno imeli podočnjake, bomo videli, kako bo v prihodnjih dneh. Mogoče pa so tu prisotni zemeljski tokovi - baje se jih lahko nevtralizira, če daš pluto pod posteljo?

Sicer pa sem se potem še enkrat povezala s prostorom, preploskala po vseh kotih, da bi zbudila negativne energije (hvala Ar3ka za ta namig), dala v theti jasno namero, prosila Boga in duha prostora za vodstvo in z žajbljem prekurila ves prostor. Najprej nikakor ni hotel goret, potem se je pa kar razživel smile

Potem sem v theti šla čez vse kote, tla, strop in preostale dele celega stanovanja z namero, da se vsa negativna čustva, vzorci, travme, negativne situacije ipd. pošljejo v božansko svetlobo (najprej ni bilo nič, potem je pa začela energija močno teči - mogoče sem takrat kaj drugače formulirala, ne vem). Na koncu pa naročila, da se prostor napolni z ljubeznijo, hvaležnostjo, spoštovanjem, zdravilnimi energijami in vsem ostalim, kar prostor potrebuje. Mislim, da se mi je duh prostora zahvalil in rekel, naj to ponavljamo (npr. 1x letno).

Potem sem prižgala svečko za prostor in naštimala lepo glasbo prav za prostor.

Zaenkrat se vsi počutimo super, energija je res čisto drugačna  :prst: Tudi sostanovalca sta prosila, naj se ti lepo, lepo zahvalim  :srcek:  :rose:

11

Urška je napisal/a:

No, vsekakor se ji lahko prižge svečko, s katero jo simbolično tudi vi pospremite v svetlobo. Ni je treba klicati v mislih, samo kratka molitev k božanskemu, da jo tudi vi podpirate k potovanju domov, v svetlobo.

Sem prižgala včeraj, kot si rekla - brez imen ali klicanja - samo prošnja Bogu.

12

Pa še to - začutila sem, da bi naročila smaragdni pomander, da bi to prostoru dobro delo, tako da je tudi to že narejeno smile

Super si vse to uredila. Smaragdni pomander bo prostoru super del.  :srcek:

Pri čiščenju in zdravljenju prostora ponavadi nekaj časa (dni) traja, da se vse energije uredijo in zamenjajo. Dokončni rezultati bi se morali tja do petka videti.  :rose:

urskakorun.com