Tema: Izkušnje iz meditacij
Vsi smo v procesu osebne rasti in dela na sebi doživeli že take in drugačne izkušnje, prijetne in manj prijetne, vse pa poučne, in ko so enkrat rešene, so tudi zabavne
Verjamem, da nam čisto vse lahko koristijo, ko delamo na sebi ali se znajdemo v kakšni situaciji, ki nam ni poznana. Prav tako lahko temo izkoristimo zato, da predebatiramo, kako ravnati v podobnih situacijah, kaj le-te pomenijo, kaj nam prinašajo in kako jih lahko še bolje izkoristimo za lastno rast.
Vse vabim, da če želite, prispevate kakšno vašo izkušnjo iz vsakdanjega živlenja, potovanja z živaljo moči, meditacije, delavnice, terapije, regresije ali kakšne druge oblike dela na sebi.
Bom začela z dogodkom, ki se mi je zgodil nekaj časa nazaj. V meditaciji se mi je zazdelo, da je eden od mojih vodnikov Nadangel Mihael. Ampak nisem bila prepričana, vse je bilo megleno in ves čas sem dvomila, če si tega ne domišlja moj um. Zato sem prosila, da naj se mi tekom dneva, v kaki vsakdanji situaciji, razkrije oz. pokaže, če je res moj vodnik. Tisti dan sem posula čaj po celem pultu. Najprej sem se jezila, ko pa sem pogledala še enkrat, je bila na sredini izrisana črka M :srcek: :rose: