lučka je napisal/a:Ta forum prebiram že nekaj časa, sedaj pa sem se odločila da odprem temo, ki me že nekaj časa bega - in sicer povezava človeka in njegovih hišnih ljubljenčkov.... Npr mačka ali pes in lastnik sta zelo navezana/povezana. Pa žival zboli.
Ali po vašem mnenju žival kaže človeku, da nekaj "dela narobe" (v smislu da tudi ko človek zboli ponavadi nekaj "dela narobe") ali imajo tudi živali neko svojo življensko pot, rast in evolucijo duše?
Mogoče zveni moje vprašanje malo čudno, vendar vas vseeno prosim za vaša mnenja, izkušnje, nasvete,...
Pozdravljena lučka 
Živali imajo enako kot ljudje svojo življensko pot, tako kot pravi ar3ka.
S tem, da velikokrat živali prevzamejo bolezni ali lastnosti od lastnikov.
Živali komunicirajo mali drugače kot ljudje, ker se oslanjajo na svoje občutke, mi ljudje se pa večinoma oslanjamo na misli in zato večinoma ne razumemo živali in obratno.
Tvoje vprašanje mi je dalo misliti zakaj je temu tako. Ko sem imel bernardinca (ga kakšnih pet let več ni) je imel epilepsijo in sem mu vedno delal reiki, a trajne ozdravitve ni bilo, je pa imel zelo malo napadov 2 do 3 letno. Začelo se je pa z novim letom ko so petarde pokale in ga je bilo ful strah. Ti napadi so se ponovili le za novo leto ali včasih ko je grmelo, da je pokalo. Takrat še nisem vedel na kak način pozdraviti vzrok pri živali.
Pred leto dni je malega muceka po imenu Tačko(ko je bil dva meseca star) povozil avto in mu zamaknil kompletno hrbtenico samo glava in prvi nogi sta bili ok. Ker se je to zgodilo pred mojimi očmi , sem mu takoj energijsko namestil hrbtenico in jo postavil na svoje mesto, tako kot bi morala biti. Z Urško sva mu dnevno održevala stik božansko in zemeljsko, nakar se je za teden dni začel premikati. Za mesec dni je hodil in malo šepal na eno nogo, da bi za dva meseca bil popolnoma ozdravljen. Ta maček me je naučil lekcije, da je vse možno narediti – zakaj ker žival ne dvomi, tako tudi on ni podvomil, le pustil je da se mu fizično telo zaceli.
Malo sem danes razmišljal in sem šel vprašat Tačkota (muceka spominjanega zgoraj) kaj se je pri njemu naredilo da je lahko ozdravel. In od njega sem dobil informacijo, da sem mu polek občutkov poslal še sliko kako izgleda zdrava hrbtenica.
To je pa tudi pomembno, ko delaš take stvari, da ne dvomiš v to kar narediš, ampak pustiš bogu, da naredi kot je v najvišje dobro.
Sem Tačkotu zahvalen ker me uči stvari, v tem primeru je maček moj učitelj. :prst:
Ljudi, če se hočejo trajno pozdraviti rabijo razumeti, občutiti, verjeti in vedeti kako to izgleda, dokler živali le občutiti in videti.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788