Tema: energija človeka
Na ta forum sem prišel po nasvetu prijateljice, ker misli, da mi mogoče lahko pomagate!
Gre se pa za eno težave, s katero se ukvarjam že vse življenje, samo da zadnje čase "precej buta" ven.
Ugotavljam namreč, da zadnje čase precej delam in dejansko nimam nobenih prijateljev in nobenega življenja.
Ljudje se me izogibajo. Ko se dogovarjajo, za kakšne zabave ali piknike, sem ponavadi izpuščen pri vabilih.
Po izgledu sicer rečmo povprečen po razmišljanju nadpovprečen.
To kar se mi zdaj dogaja nekak povezujem tudi s preteklostjo, ko smo imeli v OŠ plesne vaje, sem ponavadi ostal sam, enako je bilo v srednji šoli. Nekak se zelo težko povežem z ljudmi, čeprav se zelo trudim mi ne uspeva.
Ukvarjam se tudi z duhovnostjo, meditacijo in podobnimi zadevami, sicer ne tako redno in predano kot bi mogoče moral, vendar vseeno.
Velikokrat dobim sicer nasvet pojdi ven in se druži z ljudmi, vpiši se na kak tečaj itd. Ja seveda, kam naj grem? Se družim s kom, če me ljudje ne sprejmejo, mi je to popolnoma brezsmiselno.
Zadeva je še toliko bolj moteča, ker po tistem, ko sem imel punco nekaj let, so se prijatelji nekako porazgubili, ali imajo družine itd. in niti ni več toliko časa za druženje. Vsak je šel bi rekel po svoje....
S problemom, s katerim se soočam, bi mi bil v preteklosti smešen, vendar danes ugotavljam, da se kljub temu vleče že od otroštva. In dejansko mora biti nekaj na nekem drugem nivoju in ne fizičnem, ker vidim, da so ljudje veliko manj privlačni veliko manj družabni ali veliko manj prijazni, pa veliko bolj zanimivi za družbo kot jaz. Torej je nekaj kar moram predelati odstraniti ali kakorkoli se spopasti s tem. Vendar ne vem kaj in kako.
Bil sem že pri raznoraznih bioenergetikih, jasnovidkah in ostalih, ki se ukvarjajo z energijami in vse vidijo in vse vedo, pa po večini ne glede na terapijo in odganjanje slabih entitet niso uspeli nič narediti, tudi nasveti so bili po večini neuporabni ker so bile vse zadeve neuspešne in nič ni delovalo. In bilo je rečeno, čudno, samo pri tebi ne deluje! Torej kdo sem jaz in zakaj pri meni nič ne deluje? Zakaj sem nesprejemljiv za ljudi, zakaj me zavračajo? Zdaj, ko je poletje in se vsi družijo, sem jaz ostal na strani...z vprašanjem zakaj?