tasek je napisal/a:Ker sem nova na tem forumu, sem šele pred nekaj dnevi našla meditacijo za Axis mundi oz. linijo hare, sem jo začela delat, pričakujem rezultate.
:prst:
tasek je napisal/a:Za Reiki že nekaj časa čutim, da naj se ga lotim, čeprav me je še malo strah, ali bolje nisem čisto prepričana vase. Očitno moram za Ponovno povezavo še malo dozoret, ampak me vleče, vleče!
Čisto normalno je da čutiš strah za stvari, ki jih še nisi počela, oziroma izkusila.
Včasih tudi podzavest prinese k temu, da nas je strah narediti korak naprej, čeprav vemo, da nekaj moramo narediti. V takih primerih je potrebno poslušati prvi glas in se ne vdati strahu, ker to prinese napredek.
Če se spomnim svojih korakov je tudi mene bilo močno strah, vendar sem vedno nekaj pridobil, če sem se poslušal, če sem pa odnehal sem pa večinoma obžaloval in se obtoževal. Um je strah, ker ne ve kaj nas čaka, če naredimo korak naprej, neglede na strah je lahko napredek. Sedaj pri sebi vem, ko se pojavi strah, da imam še neizkoriščene energije v sebi, ki jo lahko uporabim in ob enem se veselim tega, da lahko nezaželen občutek preobrazim, ker se zavedam, da tudi strah ima svoj namen.
Napisal bom primer: pojavi se strah pred ??? in če pogledam v ozadje, me ta aspekt strahu hoče zaščititi pred (recimo) nevarnostjo in ko to dojameš je življenje veliko lažje.
Važno je, da ne dajemo tolikega pomena destruktivnim vzorcem, občutkom, prepričanjem,-- ker nas ti občutki zasužnjijo in ne vidimo več izhoda.
Toplo priporočam poslušati prvi glas, namig,.. čeprav še ne vidimo poti, smisla ali cilja.
pesem.duse@gmail.com, 070-788-788