1

Tema: uradni seznam izvajalcev ponovne povezave

Spoštovani,

sprašujem ali je g. Zoran tudi na uradnem seznamu dr. Pearla kot izvajalec Ponovne povezave. Meni ga ni prikazalo, res pa nisem prepričana, da so na seznamu vsi, ki to v Slo izvajajo.  Hvala lepa, lep večer želim, Nataša

Re: uradni seznam izvajalcev ponovne povezave

tasek je napisal/a:

sprašujem ali je g. Zoran tudi na uradnem seznamu dr. Pearla kot izvajalec Ponovne povezave. Meni ga ni prikazalo, res pa nisem prepričana, da so na seznamu vsi, ki to v Slo izvajajo.  Hvala lepa, lep večer želim, Nataša

Pozdravljena Nataša,
nisem na uradnem seznamov izvaljacev, ker je ta seznam plačljiv in zato nisem vpisan.
Imam pa potrdilo/dipomi za izvajanje povone povezave - tako zdravljenja, kot osebne ponovne povezave.
Več lahko prebereš tukaj: http://www.pesem-duse.com/the-reconnect … va,76.html

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Ponovno pozdravljeni,

kar nekaj časa sem oklevala, zdaj pa pišem in sprašujem...

Zdi se mi, da sem se znašla v slepi ulici, da nekako ne najdem več svojega bistva zakaj sem tukaj, kam naprej in kako. Včasih sem bila bolj povezana sama s sabo, stvari so mi šle od rok. Malo poskušam sama poiskati, ozaveščati vzroke za nastalo stanje, ponekod sem uspešna, veliko pa je zgleda "packarije", ki je ne znam sama popredalčkat in odpravit. Vem, vidim, da imam ogromno proste energije, ki čaka, da jo usmerim, na prava področja svojega življenja, a me kar nekaj ( ne vem točno kaj, čutim pa, da nekaj je) pri tem ovira, blokira. Že ko se mi zdi, da sem problem odpravila, pridem do nove blokade....
Zato iščem način, pot, tudi pomoč , ker imam občutek, da mi  samo malo manjka pa bodo stvari šle v pravo smer. Nekoga, nekaj, ki mi pri tem lahko pomaga. Reiki bo po moje ena od tehnik, s katero si lahko pomagam, mogoče bi potrebovala še pomoč pri pogledu v moje biopolje ali celo ponovno povezavo ali kaj podobnega.
Lepo prosim za Vaš pogled na mojo situacijo,
hvaležna bom za Vaše mnenje, nasvete in predloge.

Hvala lepa!
Lep in uspešen dan želim, Nataša

Zoran je napisal/a:
tasek je napisal/a:

Pozdravljena Nataša,
nisem na uradnem seznamov izvaljacev, ker je ta seznam plačljiv in zato nisem vpisan.
Imam pa potrdilo/dipomi za izvajanje povone povezave - tako zdravljenja, kot osebne ponovne povezave.
Več lahko prebereš tukaj: http://www.pesem-duse.com/the-reconnect … va,76.html

tasek je napisal/a:

Zdi se mi, da sem se znašla v slepi ulici, da nekako ne najdem več svojega bistva zakaj sem tukaj, kam naprej in kako. Včasih sem bila bolj povezana sama s sabo, stvari so mi šle od rok. Malo poskušam sama poiskati, ozaveščati vzroke za nastalo stanje, ponekod sem uspešna, veliko pa je zgleda "packarije", ki je ne znam sama popredalčkat in odpravit. Vem, vidim, da imam ogromno proste energije, ki čaka, da jo usmerim, na prava področja svojega življenja, a me kar nekaj ( ne vem točno kaj, čutim pa, da nekaj je) pri tem ovira, blokira. Že ko se mi zdi, da sem problem odpravila, pridem do nove blokade....

Nataša pri tebi je zaslediti, da te ovira misel, "da nisi dovolj dobra" in pa "strah pred konkurenco", oziroma strah, da se na svoji poti rabiš soočiti s konkurenco.  Zavedaj se da si edinstvena in zaupaj v svojo intuicijo. Enostavno pojdi v meditacijo in se odloči zaupati v svojo intuicijo. Za pomoč ti je lahko linija hare:  http://www.pesem-duse.com/linija-hare,31.html

tasek je napisal/a:

Zato iščem način, pot, tudi pomoč , ker imam občutek, da mi  samo malo manjka pa bodo stvari šle v pravo smer. Nekoga, nekaj, ki mi pri tem lahko pomaga. Reiki bo po moje ena od tehnik, s katero si lahko pomagam, mogoče bi potrebovala še pomoč pri pogledu v moje biopolje ali celo ponovno povezavo ali kaj podobnega.
Lepo prosim za Vaš pogled na mojo situacijo,

Nataša vpogled v biopolje sem ti naredil in napisal, Reiki je odlična srčna tehnika, če želiš živeti in delovati preko srca in duše je to pravilna izbira zate. Ponovna povezava ti lahko odpre in omogoči drugačne poglede in te osvobodi tudi tistega kar ne pričakuješ, osebna ponovna povezava pa te lahko postavi nazaj na tvojo življenjsko pot, ki jo iščeš.
Poslušaj svojo intuicijo in naredi tisto, kar začutiš, da je vredu zate - to je pravilno.

G. Zoran,

hvala za nasvete. Tisto, da nisem dovolj dobra bo kar držalo in bom na tem delala. Strah pred konkurenco pa moram še ozavestit, ker tega nisem vedela in se bom lotila tudi tega.

Ker sem nova na tem forumu, sem šele pred nekaj dnevi našla meditacijo za Axis mundi oz. linijo hare, sem jo začela delat, pričakujem rezultate.

Za Reiki že nekaj časa čutim, da naj se ga lotim, čeprav me je še malo strah, ali bolje nisem čisto prepričana vase. Očitno moram za Ponovno povezavo še malo dozoret, ampak me vleče, vleče!

Hvala za pomoč in vse dobro želim, Nataša!

tasek je napisal/a:

Ker sem nova na tem forumu, sem šele pred nekaj dnevi našla meditacijo za Axis mundi oz. linijo hare, sem jo začela delat, pričakujem rezultate.

:prst:

tasek je napisal/a:

Za Reiki že nekaj časa čutim, da naj se ga lotim, čeprav me je še malo strah, ali bolje nisem čisto prepričana vase. Očitno moram za Ponovno povezavo še malo dozoret, ampak me vleče, vleče!

Čisto normalno je da čutiš strah za stvari, ki jih še nisi počela, oziroma izkusila.
Včasih tudi podzavest prinese k temu, da nas je strah narediti korak naprej, čeprav vemo, da nekaj moramo narediti. V takih primerih je potrebno poslušati prvi glas in se ne vdati strahu, ker to prinese napredek.

Če se spomnim svojih korakov je tudi mene bilo močno strah, vendar sem vedno nekaj pridobil, če sem se poslušal, če sem pa odnehal sem pa večinoma obžaloval in se obtoževal. Um je strah, ker ne ve kaj nas čaka, če naredimo korak naprej, neglede na strah je lahko napredek. Sedaj pri sebi vem, ko se pojavi strah, da imam še neizkoriščene energije v sebi, ki jo lahko uporabim in ob enem se veselim tega, da lahko nezaželen občutek preobrazim, ker se zavedam, da tudi strah ima svoj namen.
Napisal bom primer: pojavi se strah pred ??? in če pogledam v ozadje, me ta aspekt strahu hoče zaščititi pred (recimo) nevarnostjo in ko to dojameš je življenje veliko lažje. 

Važno je, da ne dajemo tolikega pomena destruktivnim vzorcem, občutkom, prepričanjem,-- ker nas ti občutki zasužnjijo in ne vidimo več izhoda.

Toplo priporočam poslušati prvi glas, namig,.. čeprav še ne vidimo poti, smisla ali cilja.

Zoran, super si to napisal, hvala ti  :prst:  :srcek: