1 Nazadnje urejal Mija (30.09.2013 15:37:13)

Tema: prodaja nepremičnine

Pozdravljen, Zoran!

Zanima me, ali bi mi lahko dal kakšen vpogled glede hiše, ki sem jo podedovala po prednikih in mi je bila nekako določena. Odločila sem se za prodajo, a kar ne steče. Vmes - od dedovanja do danes - sem se soočila z veliko (tudi) senčnimi stvarmi pri sebi, tako da imam občutek, da prodaja ni stekla, ker sem morala ene stvari uzreti. Sedaj pa me ta prodaja prav preganja, ker hiša propada in bi rada zaključila s to zgodbo, ker nimamo financ za preureditev/obnovo.

Če boš utegnil in dobil kakšen namig, sem ti hvaležna za vpogled.

Na osebno el. pošto si mi že odgovoril in se ti za odgovor zelo lepo zahvaljujem. Seveda se v odgovoru najdem. Opravila bom naročilo, kot si mi svetoval. Pripenjam tudi tvoj odgovor.

Lepo bodi!

Pozdravljena, koliko jaz začutim je navezanost s tvoje strani na to hišo - kot da so te določili za njo - vezali.  Ko boš čutila, da je prišel čas, naroči da se konča vezanost in da je končano.  Pojdi v meditacijo in to naredi, nato se pa odpri in vidi/občuti, kako ima hiša novega lastnika.

Mogoče je še kaj - lahko napišeš na forumu, pa še kdo pogleda.

Lepo bodi
Zoran

Re: prodaja nepremičnine

Živijo Mija. Svetujem, da narediš, kot ti je napisal Zoran. Med postopkom pa se lahko povežeš še s predniki in jih povabiš k sodelovanju. Lahko si predstavljaš svoje prednike (žive in pokojne), kako te obdajajo in jim poveš, kakšna je situacija s hišo, kako se počutiš glede tega in kakšni so tvoji načrti ter jih prosiš, da podprejo tvojo namero. Po postopku lahko za svoje prednike prižgeš kakšno svečko (lahko čisto navadno čajno) - preden jo prižgeš, si samo v mislih povej, da to svečko prižigaš za svoje prednike in v zahvalo.

Bodi pozorna na svoje občutke med postopkom in sledi svoji intuiciji, če ti govori, da bi bilo potrebno še karkoli narediti.

Srečno, pa sporoči, kako ti je šlo  :srcek:  :rose:

smile Sva Ninja očitno zmenjeni, da sva prišli istočasno gor. smile

Mija, dobrodošla na forumu. smile

Tudi jaz začutim nesoglasje v zvezi s spremembo hiše od prednikov. Nina ti je lepo napisala, kako vključit energijo podpore od prednikov.

Predlagam ti, da mogoče še prej predihaš in odpustiš vezanosti na prednike in pa njihovo agresijo v zvezi s hišo, katero nosiš s sabo; vdihuj svetlobo, radost ljubezen in skozi izdih izdihni vezanost in druge moteče občutke, ki se ti lahko pojavijo. To počneš toliko časa, da začutiš, da se je vezanost sprostila. Nato pa povabiš energije sodelovanja, kot ti je Nina napisala.  :prst:

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Urška   smile :prst:  :prst:  :prst:

Pozdravljeni!

Najlepša hvala za hitre odzive in konkretne napotke. Včeraj zvečer sem se podala v meditacijo, ki je iz mene izvabila precej žalosti, trpljenja in solza, a me je tudi razbremenila - ne sicer tisti hip, kar trajalo je nekaj časa, sem pa ponoči lepo spala in se danes zjutraj zbudila vsa druga, razbremenjena. Pa še sonce tako lepo greje in osvetljuje vse naokrog ...

Imam občutek, da se stvari odpirajo in tako občutje lepo poboža srce.

Hvala vam!  :srcek:

Mija

Super, samo tako naprej  :prst:  :rose: Sporoči, ko bo hiša dobila novega lastnika wink

Po daljšem času se oglašam. Kupci se kar vrstijo, samo še za obe strani ugodno pogodbo se moramo dogovoriti  lol  . A se dogaja. Zelo veliko metuljev sem srečala, vran, sokolov na vseh teh ogledih ... Vedno je sijalo sonce in ponujalo prekrasen pogled na morje. Pa nabrala sem češenj za marmelado in sok poleti, sedaj pa veliko kakijev. Tega prej nisem nikoli počela.
Vsekakor me ta proces prodaje pelje nekam po svoje, v naravo.

Lepo se imejte,

Mija

Super, Mija, čestitke! Naj te vse skupaj pripelje nekam na lepo, v nova spoznanja in prijetna doživetja  :prst:  :srcek:

Pozdravljeni,

prosim, če lahko kdo napiše postopek energijskega čiščenja hiše ( stanovanja).

Delam reiki z namero, da je hiša prodana v najvišje dobro vseh vpletenih ( ker je več lastnikov), poskušam očistiti prostore z grenko soljo.

Radi bi prodali nepremičnino pa ne steče oz. se tik pred dokončanjem posla stvari sfižijo.

Lepo prosim za pomoč, nasvet, kaj lahko še sprememnim, popravim.

Hvala!!

tasek,

v kolikor je vpletenih več lastnikov pri nepremičninah in zadeve ne stečejo, za tem ponavadi stojijo nerazrešeni družinski odnosi; pri energijski ureditvi stvari je dobro razčistiti svoj odnos do njih, vse zamere in agresije, ozavestiti in spustiti, da ne ostane več nobene agresije ali obsojanja. Ko enkrat sprostimo v celoti agresijo do vseh vpletenih in do zadeve same, proces steče.

Poleg postopka z grenko soljo lahko uporabiš beli žajbelj, veliko smo o njem že pisali (uporabiš iskalnik). Če se ne motim, je bilo tudi na temo samega čiščenja hiše nekaj napisanega.  :prst:

urskakorun.com

11

Pozdravljeni,

z veseljem sporočam, da je projekt prodaje nepremičnine stekel gladko, po tem, ko sem očistila hišo in sicer na tak način; Vse prostore, vsakega posebej sem z grenko soljo in alkoholom, v prostorih, kjer mi je ogenj večkrat ugasnil, sem dodatno naredila še vračanje fragmentov duše, ker pa to ni zadoščalo, sem se dušam zahvalila, za njihov prispevek, za vse kar so dobrega tu naredile in jih poslala v božjo svetlobo, oz. tja kjer je njihovo mesto in so šle. ( ena je bila zelo vztrajna)Nato sem vsak prostor očistila še z REIKI-jem, vsak večer sem potem v pošiljala reiki ljubezen energijskemu telesu hiše tako, da sem ga vzela v dlani. Najlepša hvala Božji ljubezni, da mi je to omogočeno.

Hvaležna sem Zoranu, Urški, Nini za vse nasvete, pomoč, spodbudo, ki sem jo od vas deležna in hvala vsem sošolcem na Akademiji, s katerimi smem deliti svoje izkušnje. Iz srca hvala vsem!!!

Urška je napisal/a:

tasek,

v kolikor je vpletenih več lastnikov pri nepremičninah in zadeve ne stečejo, za tem ponavadi stojijo nerazrešeni družinski odnosi; pri energijski ureditvi stvari je dobro razčistiti svoj odnos do njih, vse zamere in agresije, ozavestiti in spustiti, da ne ostane več nobene agresije ali obsojanja. Ko enkrat sprostimo v celoti agresijo do vseh vpletenih in do zadeve same, proces steče.

Poleg postopka z grenko soljo lahko uporabiš beli žajbelj, veliko smo o njem že pisali (uporabiš iskalnik). Če se ne motim, je bilo tudi na temo samega čiščenja hiše nekaj napisanega.  :prst:

12

Čestitke  :prst:  :prst:  :prst:  smile !!!

'Življenje je proces.

13

tasek je napisal/a:

z veseljem sporočam, da je projekt prodaje nepremičnine stekel gladko

smile :prst:  :prst:  :prst:

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Bravo tasek,

super potrdilo zate, da kjer sta želja in namera, tam je tudi manifestacija.  :prst:  :srcek:  smile

urskakorun.com

15

Bravo, bravo, bravo in iskrene čestitke  :srcek:  :prst:  :rose:

16

Pozdravljeni!

No, pri nas pa prodaje še nismo izpeljali. Zanima me, če bi lahko še kaj postorila glede na dano situacijo.  hmm
Hvala in lep materinski dan vam želim  :srcek:

Mija

Ponovno si v mislih in čustvih postavi kanal božansko-zemeljsko in enako lahko napraviš tudi za situacijo. Občuti se, kot da se ti je nabrala nepotrpežljivost, da ne grejo zadeve dovolj hitro zate. Kar je pripeljalo do prekinitve harmonizacije. Začutim tudi neko agresijo, zamero ali jezo na neko moško osebo, povezano s situacijo, katera po tvoje zadržuje proces. Ali veš mogoče, kdo bi to lahko bil?

urskakorun.com

18

Pozdravljena, Urška!
Ko si mi to napisala, sem pogruntala, da so bili dejansko vsi potencialni kupci moški, vključno z nepremičninskim agentom. Mogoče se prav na slednjega navezuje ta negativnost. Zanimivo, da sem v sredo vzpostavila stik še z enim kupcem, ki je nad ponudbo navdušen. Bom postorila, kar je potrebno. Ampak pri tej prodaji res ne gre samo za hišo. Izgleda, da sem v zvezi z njo izbrala drugo pot, ki je bolj zapletena, amarsikaj odstira, manj lepega in lepega.

Hvala za vpogled in priporočilo,

Mija

19

Pozdravljeni!

Prejšnji teden je novi lastnik vplačal aro. Ko je prišel na parcelo, je rekel, da mu je zelo všeč. Zaupal mi je, da je to bila njegova življenjska želja, da bi se vrnil na to področje ...
Lepi občutki so to, ko ne gre samo za prodajo   :srcek:

Lep dan

Mija

20

Mija je napisal/a:

Prejšnji teden je novi lastnik vplačal aro. Ko je prišel na parcelo, je rekel, da mu je zelo všeč. Zaupal mi je, da je to bila njegova življenjska želja, da bi se vrnil na to področje ...
Lepi občutki so to, ko ne gre samo za prodajo   :srcek:  

Super Mija, se je izplačalo počakati :prst:

21 Nazadnje urejal Mija (17.04.2014 08:27:58)

Pozdravljeni!

Ko sem bila zbegana in nestrpna, kot je pravilno povedala Urška, sem potovala v spodnji svet in se pogovorila še z živaljo moči hiše, prednikov - s hobotnico. Prodaja te hiše prav jasno zrcali nauk moje živali moči - pandice - počasi, z zaupanjem, v lastnem ritmu, ko stvari dozorijo, korak za korakom, stalno negovati zaupanje, vero v najboljši razplet vseh vpletenih, biti čuječ, dejaven, ko je potrebno, pa spet počakati ...  (to mi ne gre najbolje od rok, se trudim v tej smeri) lol
Pa še nekaj je - vedno so me na parceli spremljali živalski vodniki (sokoli, metulji, kače, vrane ...). V enem izmed potovanj v spodnji svet sem dobila uvid, da smo na dvorišču rajali v krogu živeči sorodniki. No, ko je prišel kupec na drugi ogled, smo bili dejansko prvič tam res vsi zbrani - nismo ravno rajali v krogu, bili pa smo vsi dobro razpoloženi in spontano smo se tam zbrali ter si pomagali pri delu.  :srcek:

Blagoslovljeno veliko noč voščim vsem,

Mija

Mija, lahko samo odgovorim - bravo!   
Kjer je iskrena želja in volja, tam je pot do cilja. :prst:  :prst:  :srcek:  smile

urskakorun.com

23

Najlepša hvala že sedaj za vso podporo, ki me je bodrila in vlivala upanje znova in znova.  :srcek: Lahko rečem le, da mi je veliko breme padlo z ramen in veliko laže živim. Najlepše ob vsem tem pa mi je, da je to samo ena zgodba, takih lepih se odvija vzporedno še več in več.
Lepe praznike  :rose:
Mija

24

No, tudi naš posel je pod streho. Ko sem se včeraj odpravljala domov, sta po nebu poplesavali črna in bela ptica v harmoničnem letu.

S kupcem bova naprej sodelovala. Z njim se v spomeniško zaščiten del vasi vrača življenje, ki navzven ohranja tradicijo, navznoter pa prinaša novo miselnost in čutenje. Lepo.

Hvala vsem za pomoč in podporo ter vse dobro želim,

Mija  :srcek:

25

Mija je napisal/a:

S kupcem bova naprej sodelovala. Z njim se v spomeniško zaščiten del vasi vrača življenje, ki navzven ohranja tradicijo, navznoter pa prinaša novo miselnost in čutenje. Lepo.

Super, sta ti in vas rabili točno to osebo, da pride.  :prst: