PumaAngel je napisal/a:Pozdravljeni,
eno vprašanje imam za kogarkoli, ki mi bo znal v zvezi s tem odgovoriti. Pred kratkim- na Veliko noč, je umrl Ptičko- nimfa. Zanima me ali ga bom srečala v Večnosti? Mislim, ali ga bom srečala in prepoznala, ko umrem?
Hvala.
Lep večer vsem.
Osebno ne poznam nikogar, ki bi umrl in se vrnil iz Večnosti, da bi lahko s 100% gotovostjo delil z nami izkušnje onkraj našega sveta. Kakor imam sama izkušnje z raziskovanjem svetov onkraj našega, se na neki drugi ravni povezujemo z vsemi bližnjimi in ljubimi bitji, ne glede na to, kdaj so živeli oziroma kdaj bodo živeli. Tudi naša duša sedaj se lahko poveže z dušo nekoga, ki je že zdavnaj pokojen. Tako nekateri pričajo, da je ljubljena oseba ali žival še vedno ob njih, kar dejansko drži. Le na drugi ravni, ne fizični, komunicirata. Dušo prepoznamo po vibraciji, zatorej se zdi logično, da lahko prepoznamo po vibraciji duše tudi svojo ljubljeno žival.
Jaz sem tako prepoznala dušo mucka, ki se je dvakrat inkarnirala v našo družino. Po izgledu je drugi maček bil drugačen od prvega, prav tako je med eno in drugo inkarnacijo minilo več kot 10 let, vmes smo imeli tudi druge mucke. A vibracija mačka je bila identična. S svojo drugo inkarnacijo me je prišla naučit neke prav določene lekcije, in ki mi je zelo jasna še sedaj. Prav tako čutim, da je tudi mucek v drugem življenju doživel točno tisto, kar v prvem ni in da je bila izpolnjena tudi njegova lekcija. Sedaj, ko se spomnim nanj, vidim dve sliki njega - sliko prvega in drugega mucka naenkrat. Ta izkušnja mi je pokazala, da se lahko tudi živali inkarnirajo še enkrat v naše življenje. A tukaj je treba poudariti - naše želje, da bi se ljubljena umrla žival inkarnirala nazaj k nam, v tem primeru ne zadostujejo. Samo če ima žival sama kot duša nek dober razlog, bo prišla še enkrat. V mojem primeru je šlo za lekcijo, ki sva se jo učila obadva, jaz in muc.
Lahko sama začutiš, če je med vama z živaljo kakšna lekcija, kaj nedoživetega, kaj, kar lahko samo vidve z živaljo doživita. Če ni kaj posebnega, ti predlagam, da ponudiš njeni duši toliko brezpogojne ljubezni in svetlobe, da bo dušica našla pot v svetlobo in v svojo dušno družino.
urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com