Tema: Nemiren odnos
Pozdravljeni vsi! Po prebiranju foruma sem se odločila, da tudi jaz delim svojo zgodbo. S partnerjem sva v zvezi 5 let, vidiva se večinoma le za vikend. V tem času se najini starši še vedno niso spoznali. Med tem sva se tudi zaročila. Vedno sva imela vzpone in padce predvsem zaradi mojega pretiravanja glede žaljivk, ki so mi bile izrečene. Takoj za tem je sledilo kesanje a ne opravičilo. Vseh 5 let je zveza temeljila na zaupanju do letos, ko sem odkrila, da ima partner neprimerne debate z sodelavko, kar je bilo spet moje pretiravanje. Od takrat naprej so se stvari obrnile. Zaupanja ni več, sledilo je še več podobnih dejanj (storjenih namenoma, kot je sam priznal). Vedno sem si želela družine sedaj me je tega strah, želja je še vedno močna a ne z njim.
Pri karmični diagnostiki je bilo ugotovljeno, da imam podzavestni vzorec sovraštva do moških. V tem sem se kar prepoznala saj vem da sem do partnerja nabrala veliko jeze. Naj dodam, da ima partner zelo slabe odnose s starši, sama pa imam s svojimi čudovite odnose.
Vem veliko sem "natrosila". Po obisku karmične diagnostike sem začela delati na sebi, ozaveščati to sovraštvo vendar mislim, da to ni edino kar me ovira oz blokira v odnosu. Vem pa tudi da sem v sebi veliko bolj mirna in me določene stvari ne vržejo iz tira. Vem, da gre za proces, zato sem potrpežljiva in vztrajna. Rada pa bi vaš pogled na mojo situacijo, vaše mnenje. Partner za karmično diagnostiko še ni nikoli slišal. Hvala za mnenja in pozdravčke vsem ki to berete.