1

Tema: Odločitve

Pozdravljeni,

razpeta sem med dve službi in družinskim življenjem. Ena služba mi prinaša del dohodka, pri drugi, ki je bolj srčno povezano z mano, pa se razvijam v svojem podjetju. Prva me ne zadovoljuje več, mi je bolj obveza kot veselje, mi pa prinaša dodatne finance. V sebi vem, kaj si želim...delati to kar delam že sedaj pri sebi, pa me nekako omejuje strah, ali ostati ali pustiti prvo službo. Partner me sicer podpira, vendar postavlja visoke ideale, ki bi bile nek pogoj, da odidem. Lahko prosim pogledate katere korake storiti naprej, in kdaj bi bil najbolj primeren čas? Lahko storim še kaj na karmični ravni, da povečam prihodke v svojem podjetju? Hvala za odgovor.

Re: Odločitve

cesnjica je napisal/a:

razpeta sem med dve službi in družinskim življenjem. Ena služba mi prinaša del dohodka, pri drugi, ki je bolj srčno povezano z mano, pa se razvijam v svojem podjetju. Prva me ne zadovoljuje več, mi je bolj obveza kot veselje, mi pa prinaša dodatne finance. V sebi vem, kaj si želim...delati to kar delam že sedaj pri sebi, pa me nekako omejuje strah, ali ostati ali pustiti prvo službo. Partner me sicer podpira, vendar postavlja visoke ideale, ki bi bile nek pogoj, da odidem. Lahko prosim pogledate katere korake storiti naprej, in kdaj bi bil najbolj primeren čas?

Pozdravljena cesnjica,
mi nismo vedeževalci in ne vemo, kaj rabiš najprej storiti.

Lahko se pogleda v tvoje biopolje, da se vidi če imaš ti sama blokade in da se te odpravijo.

cesnjica je napisal/a:

Lahko prosim pogledate katere korake storiti naprej, in kdaj bi bil najbolj primeren čas?

Kdaj je pa pravi čas za premik naprej, je moj odgovor VEDNO, ko se zaveš da rabiš iti naprej - brez odlašanja. Ni važno če še vse ni tako, kot si ti ali mož želita, ker mogoče rabiš drugačno pot, kot jo pričakuješ. Le odločiti se je treba in poslušati sebe in iti naprej.

cesnjica je napisal/a:

Lahko storim še kaj na karmični ravni, da povečam prihodke v svojem podjetju?

Vprašaj se: kaj lahko naredim jaz da povečam prihodke?  In se poslušaj in poglej kakšne misli, ideje ti pridejo in to naredi.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Zoran hvala za odgovor.

mi nismo vedeževalci in ne vemo, kaj rabiš najprej storiti. Lahko se pogleda v tvoje biopolje, da se vidi če imaš ti sama blokade in da se te odpravijo.

Ja, to razumem in tega ne pričakujem..se opravičujem, to sem mislila za vpogled v biopolje.

Za premik naprej je že čas, drži pa me občutek zaradi finančne podpore v prvi službi.  roll

cesnjica je napisal/a:

Ja, to razumem in tega ne pričakujem..se opravičujem, to sem mislila za vpogled v biopolje.
Za premik naprej je že čas, drži pa me občutek zaradi finančne podpore v prvi službi. 

Cesnjica,
Pri tebi ni zaslediti posebnih blokad.
Priporočam ti da slediš svoji notranji viziji in poslušaš svoje srce in dušo, da te vodijo, ker vejo kako. Um bo najdel lahko več tisoč razlogov zakaj to ni vredu ali pravi čas, ker še ne poznan načrta duše. Bodi svoja uporabi svoje talente in naredi preboj – le pogumno naprej. 
Glede službe, ki ti ne odgovarja več, se vprašaj ali si vse naredila in se naučila v tej službi in če si – pojdi naprej.
Ti pa poslušaj sebe, pojdi v meditacijo, lahko narediš linijo hare  Vodena meditacija: Linija Hare
in poglej kaj ti prinaša odločitev. Pomeni prestavi se v situacijo, da si se že odločila in preveri, kakšni so občutki, slike, mislil, telesna senzacija. Če je vse ok, potem le naprej, če se pa pojavi kakšen dvom ali strah ga pa spusti ven: Osvobajam se;…

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788