cesnjica je napisal/a:razpeta sem med dve službi in družinskim življenjem. Ena služba mi prinaša del dohodka, pri drugi, ki je bolj srčno povezano z mano, pa se razvijam v svojem podjetju. Prva me ne zadovoljuje več, mi je bolj obveza kot veselje, mi pa prinaša dodatne finance. V sebi vem, kaj si želim...delati to kar delam že sedaj pri sebi, pa me nekako omejuje strah, ali ostati ali pustiti prvo službo. Partner me sicer podpira, vendar postavlja visoke ideale, ki bi bile nek pogoj, da odidem. Lahko prosim pogledate katere korake storiti naprej, in kdaj bi bil najbolj primeren čas?
Pozdravljena cesnjica,
mi nismo vedeževalci in ne vemo, kaj rabiš najprej storiti.
Lahko se pogleda v tvoje biopolje, da se vidi če imaš ti sama blokade in da se te odpravijo.
cesnjica je napisal/a:Lahko prosim pogledate katere korake storiti naprej, in kdaj bi bil najbolj primeren čas?
Kdaj je pa pravi čas za premik naprej, je moj odgovor VEDNO, ko se zaveš da rabiš iti naprej - brez odlašanja. Ni važno če še vse ni tako, kot si ti ali mož želita, ker mogoče rabiš drugačno pot, kot jo pričakuješ. Le odločiti se je treba in poslušati sebe in iti naprej.
cesnjica je napisal/a:Lahko storim še kaj na karmični ravni, da povečam prihodke v svojem podjetju?
Vprašaj se: kaj lahko naredim jaz da povečam prihodke? In se poslušaj in poglej kakšne misli, ideje ti pridejo in to naredi.
pesem.duse@gmail.com, 070-788-788