Tema: Diploma in služba

Mene pa zanima, če bi mi lahko prosim nekdo pogledal v moje biopolje in mi povedal kaj bi morala še odpraviti (predelati), da bi lahko končno napisala diplomo in zaključila svoj študij. In zakaj si "ne upam"  dobiti službo. Marsikaj sem že razrešila sama s sabo, tu pa se mi je ustavilo in ne vem kako naj se lotim tega izziva. Najlepša hvala za pomoč! smile

Re: Diploma in služba

ranjena duša, nisi pripravljena na odrasli svet, to se mi kot prvo kaže pri pregledu tvojega biopolja.

Študij in delo prek študenta v sebi enačiš z otroštvom in brezskrbnostjo. Ko enkrat zaključiš diplomo, po tvoje zapuščaš brezkrbno in radostno otroštvo in vstopaš v (po tvoje) kruti svet odraslosti, kjer ni prostora za užitek in smeh. Tukaj lahko pogledaš tudi v družini, če te še kdo vedno obravnava kot otroka. To ti je lahko samo znak, da si v sebi ne želiš odrasti. Predlagam ti, da predihaš ta občutek, da boš z zaključkom študija zapustila otroštvo, saj je kot neke vrste travma ali breme na tebi, ter strah pred prihodnostjo. Proces je opisan na vrhu tega foruma. Predlagam ti tudi, da se v srcu odpreš za takšno življenje, da boš vedno lahko povezana z notranjim otrokom in otroštvom, kljub temu, da boš odrasla ženska. Odpreš se lahko za takšno življenje, da boš delala službo in zraven v sebi uživala življenje. Vse je v glavi in vse se da, če se hoče, imaš vse potrebno, da živiš takšno življenje.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Diploma in služba

Najlepša hvala Urška, zelo si mi pomagala!  big_smile