1

Tema: Lasje

Pozdravljeni
sem redna gledalka vaših oddaj sedaj pa sem se registrirala ker rabim vašo razlago.
Zadnjih pet let sem šla skozi močen proces preobrazbe, ki se je začel tako, da so mi pred dvemi leti v dveh mesecih izpadli vsi lasje. Ko sem šla k zdravniku, je bilo ugotovljeno da sem zbolela za hormonsko odvisnim rakom dojke, ki se je  razširil na kosti. Določena je bila operacija in kemoterapija. Ko sem svojo nesrečo zaupala prijatelju, je ta nasleddnji dan po desetih letih v trgovini srečal znanca, ki je duhovni zdravitelj ter nemudoma razumel, da se je srečanje zgodilo v trenutku, ko sem potrebovala pomoč. Ne vem sicer, kakšen je bil postopek zdravitelja, vsekakor pa je odpadla in operacija in kemoterapija, imam le hormonsko terapijo, delam polni čas in se dobro počutim. Lasje so mi zrasli do pasu, kljub temu da imam 50 let so temne barve zelo močnega leska, tako gosti in zdravi kot je le mogoče. Ali je to zaradi zdravljenja s kozmično energijo? Kaj je glavna lekcija izgube in nove rasti las, ki so neverjetno revitalizirani? Hvala za vaše pojasnil in el večer.

Re: Lasje

Oče naš ki si v nebesih,
sveto je tvoje ime,
zgodi se tvoja volja,
kakor pri tebi tako na zemlji in tako v naših srcih,
kakor na zemlji tako pri tebi in tako v naših srcih,
in kakor v naših srcih tako pri tebi in tako na zemlji.
Amen.

Francik, hvala vem da mi je Oče pomagal.
Letos je za možgansko kapjo umrla mama, ki mi nikoli v življenju ni stala ob strani. Po njeni smrti sem izvedela, da je imela na banki večjo vsoto denarja, jaz pa sem zadnja leta sama komaj shajala... še večja fora pa je, da je ob novici o mamini smrti kap zadela tudi bivšo taščo, ki pa je težko prizadeta obvisela med nebom in zemljo.
Je to karmična izravnava?

Ljudje smo nagnjeni k temu da hočemo vse imeti pod kontrolo,da hočemo vedeti več kot smo v resnici sposobni "prebaviti" zato naj bodo ti težki dogodki v tvoji bližini znak uravnoteženja energij po Višji volji.
Usedi se,umiri,zberi v srcu,se zahvali najprej svoji mami in nato še svoji bivši tašči za njuno učenje.
Če se pojavijo težave pri tem postopku poprosi Najvišjo raven-nivo za pomoč da lahko prepoznaš kaj te ovira pri odpuščanju in zahvali.

Stare stvari morajo odpast da naredijo prostor novim lepšim stvarem.

Hvala lepa. Vendar je poleg odpuščanja še nekaj skozi kar moram it pa ne najdem poti.
V zadnjih dveh letih sem dosegla ogromno ( s pomočjo Stvarnika), sem ozdravela, se postavila na noge po ločitvi in tudi precej napredovala, vseeno pa nisem sposobna realno in objektivno pogledat na svoj propadel zakon in to mi jemlje energijo.
V bistvu se ne počutim kot Zmagovalka. Vsak dan se mi prikrade nek občutek melanholije, povezan z bivšim možem in hčerko, že davno minuli čas, zlasti je močen prizor ko smo bili pred desetimi leti tri dni skupaj v Parizu, še mladi in z vizijo, da bo še vse dobro.Mi lahko kdo kako olajša oz. pomaga, kda vidim Resnico in ne Utvare?

Sikstina,
tvoja energija je še ujeta v času in je dobro, da jo dobiš nazaj.
To ti bo tudi pomagalo, da se vrneš v ta trenutek in to realnost, da pustiš za sabo preteklost. Lepi spomini pa seveda ostanejo.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

O, hvala  na to pa res nisem pomislila.
Duhovni zdravitelj mi je dve leti čistil čakre id osdstanjeval čustvene vampirje/blokade.. Kaj torej lahko storim?
Je to spet karma? kdo pa so moje karmične duše, imam grozno težko življenje.
Res pa je, da mi gre zadnji dve leti močno navzgor.

Sikstina je napisal/a:

Kaj torej lahko storim?

Lahko greš po postopku, ki je opisan tukaj : Tukaj
naredi še Linijo hare  in naroči, da se vsa energija, katero si izgubila vrne očiščena tebi nazaj in da se po potrebi zaceli - to mislim, na to da se ujame nazaj s sedanjo energijo, ki jo imaš.

Sikstina je napisal/a:

Je to spet karma? kdo pa so moje karmične duše, imam grozno težko življenje.
Res pa je, da mi gre zadnji dve leti močno navzgor.

Karma nam kaže, da je potrebno nekaj ozavestiti in spoznati - kaže nam tudi, da če smo mi nekoč drugemu nekaj počeli se to lahko vrača na isti ali podoben način. Ko to spoznamo, rabimo sebi in drugim odpustiti za vse.
Karma ni slaba in ni kaznovanje - temveč učenje in ozaveščanje in da nas drži na pravi poti, da ne biksamo.

Karmične duše nam pa pomagajo, da to lažje prepoznamo iz ozavestimo.
Pomeni- vse kar nas moti pri drugih, nosimo mi v sebi v nezavednem (podzavesti) delu in to je potrebno predelati.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788